Gönderen Konu: GÜRLEYEN BORU XLR5’E LAF ÇOK, ALLAH’IN SOPASI YOK…….. MU?  (Okunma sayısı 8075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz BABAÇOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Hafta içi Bayram Başkan soruyor. “Geçen hafta çok güzel av yaptık. Bu hafta  İç Anadolu’ya av yolculuğu var, geliyor musun?” Moralimin gerçekten çok bozuk olduğu ev düzenimin bozulduğu anda gelen bu teklife önce kendi sorunlarımla milletin de tadını kaçırırım kaygısıyla hayır, dedim.  Çünkü köpek bakacak yerim olmadığı için pointer iti Cesi’yi Çandarlı’ya Suat Abi’nin yanına göndermiştim. Malum köpeksiz av gereksiz avdı. Fakat ilerleyen günlerde yeni bir ev bulmam ve evi hızla donatmam sayesinde keyfim yerine geldi ve  ava gitmek istediğimi söyledim. Ne var ki Kontenjan dolmuştu. Çok üzgündüm. Beni çok yakından tanıyan Bayram Başkan geçirdiğim zor günleri de düşünerek bu avın moralime iyi geleceğini düşünerek ve biraz da imkanları zorlayarak, araba sayısını ikiye, avcı sayısını sekize çıkararak adeta benim için bir kontenjan yarattı ve hayatımın en güzel avlarından biri olacak olan bu ava beni de dahil etti. Sevincim adeta tavan yaptı. Oraya iki günlüğüne gidilecekti. Bu yüzden perşembeden hazırlıklar başladı…
    Cuma akşamı yola çıktık. Nöbetleşe araba kullanma sayesinde uyku ikmallerini arabada yapmıştık. Uzun bir yolculuktan sonra sabaha karşı av yerimize ulaşmıştık. Sabah biraz sis vardı ama  Cahit’in yaptığı tarhana çorbası da bizi kendimize getirdi.
   Sis hafiften dağılmaya başlayınca dağa tırmanmaya başladık.

Çoban kardeşimiz sağ olsun hem keçi güdüyor hem de bize mihmandarlık yapıyordu. Doğrusu ben böyle şey görmedim. Keçileri öyle eğitimliydi ki av boyunca av köpeği gibi hepsi 300 metre arkamızdan geliyordu.
   Meramız çok genişti ve sezon başından beri çok avlandığı için yabancı bir kişinin burada bilmeden avlanması ve kuş bulabilmesi imkansızdı.
    Sekiz kişi meraya dizildik. Çil keklik avlamak istiyorduk. Çoban arkadaşımız çillerin çok yukarılara çekildiğini lakin oraya kadar 3 km yürümemiz gerektiğini söyledi. Kondisyonumuzun yeterli olup olmadığından şüphe ediyordu. Bayram Başkan sen merak etme gibisinden bir göz kırparak gülümsedi. Çünkü grupta Kötü Cahit gibi bir dağ parsı, öte yandan iki eküri Ahmet ve Oğuz Hoca gibi isimler, bir de veteriner Hüseyin gibi kendi deyimiyle “etleri dağılıncaya kadar yürüyen” bir kardeşimiz vardı.
   Bir dere içinden tırmanırken Veteriner Hüseyin kardeşimizden tüfeğini istedim. “Hüseyin, ver bakayım şu meşhur XLR5’i de bir bakayım.” dedim. Ağırlığını yokladım gayet hafif, aynı zamanda zarifti, ama sonuçta bir tüfekti. Bu kadar abartmaya gerek yok, diye düşünmeye başladım. “Geçen haftalarda bu tüfek için o kadar çok kişiye internet üzerinden bilgi verdim ki anlatamam. Ne tüfekmiş be! Ama en nihayetinde bir tüfek…” Hüseyin de “Abi tüfek deyip geçme almak isteyene dört kağıt sıkışıyor.” diye ekledi. “Bir tüfeğe o kadar para verilir mi ya! Bak benim Yıldız su borusu gibi …tlye almayanı dövüyorlar. Çevirdiğim gibi düşüyor, hiçbir şey de kaçmıyor…” dedim. Demez olaydım. Çünkü ben şunu bilirim. Avda büyük konuşmak çok kötü bir şeydir. Böyle konuşanın hali hep perişanlıktır.
   Benim Ispartalı bir arkadaş var. Kışın 32 gr fişek kullandığımı söylemiştim. Dedi ki “Abi sen ne yapıyorsun ben de Yıldız kullanıyorum yaz kış 30gr. dan şaşmam.” dedi. Ben de ona uyup 30,5 gr fişekleri aldım. Bu sıkılar benim yaz sıkılarıdır. Lakin vurur diye düşündüğüm için başka da fişek almadım.
  Dağın zirvesini bulduk. Ekürim Ahmet gurubun en sağ tarafında kurzhaar iti Tarçınla çilleri basıp dağıtmış. Derenin içine doğru uçtuklarını görmüş ama tam olarak nereye gittiklerini  görememiş. Neyse dizildik, dereye doğru inerken biz aşağı gittiklerini sanıyoruz meğer çiller daha yakına konmuş. Ahmet ve Hüseyin  çillerin içine girdiler, kuşlar tabir yerinde ise çil yavrusu gibi dağıldı. İlk patlayan tüfeklerden sonra ikisinin kıvrıldığını gördüm. Ahmet ve Hüseyin birer tane indirdiler. Bir tanesi de benim üstüme doğru balonladı. İyice gözledim. Dan dun! Keklik gitti. Uzak uzak Bayram başkan yapıştırdı kuş ileriye düştü. Yolunda gitmeyen bir şey vardı. İyi gözlememe rağmen kuş düşmemişti. Herhalde sorun bende diye düşündüm.
    Düştük kekliklerin peşine. Sağdaki sırta sarmıştı keklikler Buradan ilk kalkışa Yine Ekürim Ahmet ilk sıkıyı yapıştırdı. 5-6 keklik kalkmıştı. Ben de orada kuşlar yeni kalktığı için tüfeği gayri ihtiyari omzuma aldım. Keklik 5 metre önümden bir parlayıvermesin mi? Farrrr! Omuzumdan tüfeği indirip tetiğe dokundum ama salise farkıyla Tan, Tan iki sıkı arda arda patladı. Kuş ilk sıkıda vurulmuştu. Kötü Cahit yukarıdan İyi Kötü Çirkin filmindeki Çiko gibi gülümsüyordu. Kuşu o vurmuştu. Kuşu aldık yürürken bana Hoca şu çukuru boş geçme dedi. Bana göre kuş için çok müsait bir yer olmadığı için pek de güzel gezmedim. Bunu gören Cahit geri dönüp orayı yoklarken keklik fırladı. Farrr! Dan Kötü Cahit onu da indirdi.

(İlk gün mola sonrası Bayram Başkan Çil kekliklerle birlikte)
   Bir baktım pointer iti Şİla fermada. Hüseyin’in önünde ama başkasının köpeği diye arkasına gitmedi. Bir keklik kalktı, atamadı.Bayram Başkan bağırıyor “Gitsene, boş bırakma arkasını” İkincisi fırladı atamadı. 10 adım yürüdü. Sonuncusu kalktı, uzak uzak ateşledi bizimkisi Fabarm XLR5’i. Keklik kıvrıldı kaldı.
    Yürüdük. Uzaktan uçan bir kınalı keklik tam üstüme gelirken beni görmesiyle biraz sağdan 30-40 metre soluma döndü. Dan dun! Gitti. Aksilik vardı, işler yolunda gitmiyordu.
    İlerden Bayram başkan bir keklik uçurdu. Ardından iki sıkı patladı keklik yere çok sert bir iniş yaptı. Düşündüm ki keklik düştü. Bana çok da yakın. Alayım diye giderken Kurzhaar iti Tarçın fermaya çakılıverdi. Ölü kuşa ferma yapıyor dedim ama keklik aniden parlayıverdi. Farrrr! Dan dun gitti.! Sinirden içime kan oturdu resmen. Millet sapır sapır keklikleri vuruyor, ben boyuna kaçırıyordum. Dedim ki kuşlar uzak kalkıyor. Şokları değiştireyim bari. Tüfeği  boşaltıp bacak arama sıkıştırdım. Şokları değiştiriyordum. 8-10 metre yanımdan sen iki keklik fırla. Farrr! Atamadım. Kahroldum.     
     Keklikler dereye kondu. Düştüm peşlerine 200- 300 metre indim. Bir çukura geldik. Çoban arkadaşımız “Onun içine mutlaka bak, konmuştur.” dedi. Dediği gibi de çıktı. FArrr! Üç tane kalktı.  Kekliğin burnunda gezdiriyorum. Dan dun! Gitti. “Yuh be yav. Sanki içinde hiç saçma yok. Bu kadar mı olur ya.” Kahroluyorum. Çünkü tüfek bu yüksek rakımda ve de soğuk havada sıkıyı beğenmemişti.
   Artık arabaya dönüyorduk. Şila iti sağ  tarafımda fermaya çakılıverdi. Bas demeye fırsat vermeden tavşan fırladı. Köpek de arkasından. Köpekle tavşanın arası kapanmadan sıkıyı yapıştırdım. Mesafe yaklaşık 20 metre. Tavşan bir takla attı, kalktı yaralı gidiyor. Allah’tan Şila var ki koşup yakaladı ve gitmesine müsaade etmedi. Sinirlerim boşalmıştı. Bu ferma moralimi az da olsa düzeltmişti.

(Cumartesi günü vurduğum tavşan. Bayram Başkan da dedi ki:” Hoca, Şila sana olan borcunu ödedi.” Bunun için Şila’ya binlerce kez teşekkür…)

Sıkılar kesmiyordu. Herkes benim atışımdan şüphe ediyordu ama ben çarenin 32gr. Remington’da olduğunu biliyordum ama yanıma onlardan hiç almamıştım.
  Sen el alemin tüfeğiyle dalga geç. Bir de ben şöyle atarım , böyle düşürürüm diye böbürlen. Üstelik Hüseyin kardeşim de iki keklik bir tavşan vursun, bir de Allah’ın sopası yok, derler. Al işte sana ders olsun…

Bayram Başkan eve varınca bana çantasından çıkarttığı Rc 33 gr. fişeklerden 5-6 tane verdi. Çantayı kurcalarken bir tane Remington’un olduğunu fark ettim. Derken yeleğin arkasından bir tane daha çıktı. Başka bir şeye bu kadar sevinilemez herhalde. Akşam mangalımızı yaptık,

Bayram Başkan Mangal başında

çayımızı içtik.

Yorucu bir av sonrası uyku ve çay keyfi bir arada
  Pazar günü sabah erkenden geç dağılan sisle beraber tekrar meradaydık. Bu sıkılarla boş geçmem mümkün değildi. Bir sırtın en tepesine çıkmıştım. Aşağıdan ardı ardına tüfekler patladı. Alay tepeye konmuştu. Yürü babam yürü kayalıklar da çok müsaitti. Bir çukura geldik. Burası tam yeriydi. Sağa sola taş attım ama kalkan yoktu. Israrla bekledim. Yer çok müsaitti. Hatta inerken adımlarımı bile itinayla her saniye kalkabilecek şekilde atıyordum ki kuş kalkınca anında yapıştırabileyim. Sezgilerimde yanılmamışım. Farrr! İlki fırladı. Biraz saldım Remington’u yapıştırdım. Dan! Keklik tek sıkıda kıvrıldı kaldı. Kuşu aldık devam.
    Bir vadinin içine geldik. Bayram Başkan tepeden kuşu kaldırdı, karşı yamaya doğru bir sıkı bir şey yok. İkinci sıkıda kuş kanatlarını kastı. İlerideki bir çalıya düştü. Ben Bayram Başkanı yönlendirdim. Şu çalıya düştü diye ara ara ama nafile keklik kaymış. Başkan sırtta kayboldu. Diğerleri de yürüdüler gittiler. Ben yalnız kaldım. İleriden iki kekliğin kalkıp derenin içine doğru gittiğini gördüm. Düştüm peşlerine. Tam güzel bir yere geldim diye düşünürken ileriden biri fırladı. Uzaktı, atmadım. Ya diğeri Farrr! Yanımdaymış. Dan aşağıda…
   Arabanın yanına varmak üzereydim. S4’ler vardı tüfekte. Neyse ki Remingtonlar işini görmüş, keklik limitini doldurmuştum. Arabaya dönerken yola insem mi inmesem mi diye düşünürken ayağımı attığım yerden Fart  koca tavşan  fırlamasın mı? Uzatıp gezdirdim. Dan o da aşağıda. Böylelikle limitlerim dolmuştu.
  Tabi grupta bir sürü kuş ve pek çok tavşan vurulmuştu. Bir araya gelip fotoğraflarla günü ölümsüzleştirdik.
 Dedem Korkut gelip boy boyladı, soy soyladı. Av avlayıp kuş kuşlayanlara şu maniyi düzdü.
                                   Hoca, şunu aklına iyice sok
                                   Sık övünenin başına gelen çok
                                   Hep vururum deyip böbürlenme
                                   Bir de derler Allah’ın sopası yok.
Deyip gitti.

(Cumartesi avı ile birlikte Pazar günü vurduklarımız bir arada. Avımız limitler dahilindedir.)
     Gelelim çok küfür edip kulağını çınlattığım için adını anmayacağım Ispartalı arkadaşaaa… Sordum sen 30 gr. atıyorsun da hangi fişeği kullanıyorsun, dedim. Meğer vatandaş Winchester Gb kullanıyormuş. Yuh be ya. Adam marka belirtmez mi! Ne küfür yedin bir bilsen…
        Başka bir hikayede görüşmek ümidiyle şimdilik, kalın sağlıcakla… ;)
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 16:06:55 Gönderen: Oğuz BABAÇOĞLU »

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
Ynt: GÜRLEYEN BORU XLR5’E LAF ÇOK, ALLAH’IN SOPASI YOK…….. MU?
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2014, 19:15:36 »
Oğuz Hocam Tetik Kardeşim :)
Valla çok güzel av olmuş tebrik ederim.
En çok sevindiğim ne biliyor musun?
Paşa iti gitmiş buralardan   :D psikopat manyak ohhh olmuş ona   :D
Senin Cesiyle hafta sonu tanışırız sanırım.

Haa bu arada senin ne işin var milletin 30 gramıyla bilmem ne  :)
Randıman aldığın sıkıya baksana sen.
Bana da diyorlar S56 ile 32-34 gram atılır mı? valla çatır çatır furuyom kansız cansız.

Rasgeleyin  O0
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2014, 19:17:49 Gönderen: Ziya ÇOBANOĞULLARI »
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2014, 20:05:57 »
Mükemmel olmuş hocam. İnşallah herkese böyle avlar nasip olur.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2014, 20:33:31 »
Yav hocam alem adamsın,ömrüne bereket gülmekten karnım ağrıdı valla  :D sonunda bizimde başımızı belaya sokacan bu gidişle aldıracan şu XLR5`ten bizede  :) yine çok güzel bir hikaye olmuş hocam ellerine gönlüne sağlık,acısıyla tatlısıyla güzel bir av olmuş bereketli ve daim olsun.Buarada maşallah sizde de iyi bal varmış hani  :) tavşanlar keklikler önüne atmışlar kendilerini  :) Yeni evinizde hayırlı olsun buarada ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah.Selamlar rasgele.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Latif DEMİRAYAK

• Müdavim Üyemiz
  • Öyle birini sev ki sen ölünce hiç yaşamasın..
« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2014, 21:26:17 »
maşallahın var güzel bir anlatım ve güzel bir av olmuş..RASGELE
Latif DEMİRAYAK
1967-Denizli
0542 797 60 27

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2014, 21:28:21 »
Oğuz Hocam Tetik Kardeşim :)
Valla çok güzel av olmuş tebrik ederim.
En çok sevindiğim ne biliyor musun?
Paşa iti gitmiş buralardan   :D psikopat manyak ohhh olmuş ona   :D
Senin Cesiyle hafta sonu tanışırız sanırım.
Haa bu arada senin ne işin var milletin 30 gramıyla bilmem ne  :)
Randıman aldığın sıkıya baksana sen.
Bana da diyorlar S56 ile 32-34 gram atılır mı? valla çatır çatır furuyom kansız cansız.
Rasgeleyin  O0

Hahahahah :) :) :) Sokaktan topladığı uyuz itle ava giderse olacağı o.Neyse yolunu verdi gitti. O köpek kangal olacakmış yanlışlıkla pointer doğmuş. Şimdi Cesi ile fermaların tadına baksın biraz...

Sıkı bakımından söylediklerin çok doğru bilmediğin yüksek rakım bir meraya gidiyorsun. Ne macera ararsın? Benim bu deneme huyum yok mu. Hiç akıllanmayacağım ben... :) :) :)

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2014, 21:28:50 »
Mükemmel olmuş hocam. İnşallah herkese böyle avlar nasip olur.
İnşallah herkese nasibetsin Allah'ım...

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 25 Aralık 2014, 21:33:34 »
Yav hocam alem adamsın,ömrüne bereket gülmekten karnım ağrıdı valla  :D sonunda bizimde başımızı belaya sokacan bu gidişle aldıracan şu XLR5`ten bizede  :) yine çok güzel bir hikaye olmuş hocam ellerine gönlüne sağlık,acısıyla tatlısıyla güzel bir av olmuş bereketli ve daim olsun.Buarada maşallah sizde de iyi bal varmış hani  :) tavşanlar keklikler önüne atmışlar kendilerini  :) Yeni evinizde hayırlı olsun buarada ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah.Selamlar rasgele.
Valla Erol sana bu xlr5 in virüsü bulaşmış zaten senin kurtuluşun yok. Benim yapabileceğim hiçbir şey yok. Çünkü parası benim boyumu aşıyor. Kuş bolluğuna gelince. Kuş öyle bol değildi. Sezon başında daha da çok oluyormuş. Uydudan baktım pazar günü 24 km yürümüşüz.Arazi göründüğü gibi değil çok sarp. Çok dolaşırsan av var. Dolaşamayıp da eli boş dönen çok avcı vardı... ;)

Çevrimdışı Batuhan EFE

• *
« Yanıtla #8 : 25 Aralık 2014, 22:33:21 »
Rastgele :-)  O0:-)  O0 O0 ;D
-
Barış Öğüt
1974 karşıyaka

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #9 : 26 Aralık 2014, 15:10:32 »
Valla Erol sana bu xlr5 in virüsü bulaşmış zaten senin kurtuluşun yok. Benim yapabileceğim hiçbir şey yok. Çünkü parası benim boyumu aşıyor. Kuş bolluğuna gelince. Kuş öyle bol değildi. Sezon başında daha da çok oluyormuş. Uydudan baktım pazar günü 24 km yürümüşüz.Arazi göründüğü gibi değil çok sarp. Çok dolaşırsan av var. Dolaşamayıp da eli boş dönen çok avcı vardı... ;)
Yokbe hocam nerdee,virüs dersen çok valla kurtlar obiçim  :) ama o işler benimde boyumu çokça aşıyor  :) biz elimizdekilere iyi bakalım yeter  ;) Selamlar.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 27 Aralık 2014, 01:46:57 »
Kitap okur gibi okudum abi yazdıklarını  :) daha iyileri rasgelsin inş. ;)
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Hamza ÖZDİŞÇİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 27 Aralık 2014, 12:10:49 »
işte avcılığın en güzel anıları bunlar çok güzel bir av olmuş ortam güzel muhabbet güzel hayat AVCILIKLA güzel herkese rastgele :D
20/03/1967
MANİSA/Alaşehir

Çevrimiçi Zafer YAMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 27 Aralık 2014, 13:31:58 »
Şu gürleyen boruyu alt eden remington fişeklerin gr ve no larınının resmini atarmısın  .    çok güzel av olmuş  rastgele.
Zafer YAMAN
1963 Kartal İSTANBUL

Çevrimdışı Esat AYTUĞ

• *
  • AVCI
« Yanıtla #13 : 27 Aralık 2014, 13:41:33 »
maşallah çok güzel av olmuş... Vurulandan ziyade yaptığınız sohbet, muhabbet her şeye değmiştir.
1982 ELAZIĞ/MERKEZ

Çevrimdışı Tarık LUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 27 Aralık 2014, 15:52:58 »
O kadar samimi , güzel anlatmışsınız ki, Sanki sizinle Berabermiş gibi hissettim. Rastgele...
Kazasız avlar.
  • HUGLU G601 71 cm Namlu
1967-İSTANBUL, BAKIRKÖY

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 27 Aralık 2014, 18:59:39 »
Kitap okur gibi okudum abi yazdıklarını  :) daha iyileri rasgelsin inş. ;)
İnşallah diyoruz, nasip meselesi bu işler... ;)

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 27 Aralık 2014, 19:00:18 »
işte avcılığın en güzel anıları bunlar çok güzel bir av olmuş ortam güzel muhabbet güzel hayat AVCILIKLA güzel herkese rastgele :D
Teşekkür ederim. Aynen hayat avcılıkla güzel... :)

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 27 Aralık 2014, 19:01:16 »
Şu gürleyen boruyu alt eden remington fişeklerin gr ve no larınının resmini atarmısın  .    çok güzel av olmuş  rastgele.
Remington 32gr 7 numara fişek. Resmi yok şu an çünkü kalmadı :) :) :)

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 27 Aralık 2014, 19:02:04 »
maşallah çok güzel av olmuş... Vurulandan ziyade yaptığınız sohbet, muhabbet her şeye değmiştir.
Sohbetin tadına doyamadık ama yarın erken kalkmak zorunda olduğumuz için 10.30 yattık...

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 27 Aralık 2014, 19:02:43 »
O kadar samimi , güzel anlatmışsınız ki, Sanki sizinle Berabermiş gibi hissettim. Rastgele...
Kazasız avlar.
Bak ne güzel beraber avlanmışız işte. Rastgele... ;)

Çevrimdışı Enes Sadık BALI

• *
  • yaradılanı hoşgör Yaradandan ötürü
« Yanıtla #20 : 28 Aralık 2014, 09:49:28 »
Remington 32gr 7 numara fişek. Resmi yok şu an çünkü kalmadı :) :) :)

Maaşallah Hocam Allah daim eylesin.Remingtonlar amerikan remington mu italyan dolum remington mu ? Saygılar
En büyük kavga , insanların haketmediği saygıyı istemesinden çıkar.

1993 Orhaneli / BURSA

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 28 Aralık 2014, 10:41:42 »
Oguz hocam agziniza yureginize saglik.cesitli sebeplerlee ava gidemeyen avcilar varsa sizin yazilarinizi okumali bence ava gitmis kadar heyecanlanir :)
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 29 Aralık 2014, 04:48:09 »

Maaşallah Hocam Allah daim eylesin.Remingtonlar amerikan remington mu italyan dolum remington mu ? Saygılar
Ucuzundan artık öyle söyleyeyim. S4 ler de güzel ama henüz uzak mesafede pek denemedim. Tavşanı yıktığına göre o da iyidir... RAstgele... ;)

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 29 Aralık 2014, 04:49:49 »
Oguz hocam agziniza yureginize saglik.cesitli sebeplerlee ava gidemeyen avcilar varsa sizin yazilarinizi okumali bence ava gitmis kadar heyecanlanir :)
Sağolasın Selçuk. Zaten benim de ava gidemediğim zamanlar oluyor. O zaman da başkalarının vurduklarına bakıp onlarla avunuyorum. :) :) :)

Çevrimdışı Murat ÇAKAN

• Müdavim Üyemiz
  • CMAS**MONITEUR INSTR. FLIGHT ENGİNEER INSTR.
Avlarınız ve dostluklarınız daim olsun.
Murat ÇAKAN 1980 BALIKESİR/HAVRAN-KOCADAĞ KÖYÜ 0543 405 1771

"KOCADAĞLI ÇAKAN TEAM_10''
                                                    ''SETTER''