Gönderen Konu: Huğlu Nitro Beast 7+1 Sola Çekme Problemi Giderildi  (Okunma sayısı 25789 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
Ynt: Huğlu Nitro Beast 7+1 Sola Çekme Problemi Giderildi
« Yanıtla #25 : 21 Aralık 2014, 22:51:25 »
osman bey imza ayarınızı yaparsanız çok güzel olacaktır resimlerinizide de atış videolarınıda bekliyoruz saygılar

Tamamdır, Saygılar.
Huğlu Nitro Beast 7+1

1983 - Memleket: Ankara / Güdül - İkamet: İstanbul / Pendik

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #26 : 21 Aralık 2014, 22:58:34 »
Osman Bey gördüğünüz gibi forumda bunlardan, servisinden şikayet az değil. Hem kullananın hem yapanın memnun olması dileğimizdir. Siz de atış yapınca yukarıdaki gibi video çekin paylaşın ki memnun olanları da görelim. Doğru, sosyal ortamlar tüm müşterileri kapsamaz ama yine fikir edinmek isteyen ilk buralara bakıyor. Ne görünüyorsa etkiliyor, olumlu veya olumsuz.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 21 Aralık 2014, 23:10:25 »
Tüfek geldiğinde, o resimler, istatistikler ve sonuçlarda burada paylaşıldığında sizin yine o konuların altında yorumlarınızı beklerim... Bunları yazan birisi olarak umarım nitroyu kullanmışsınızdır.

osman bey nitro yok hiç tüfeginiz varmı yada daha önce hiç tüfeginiz oldumu bilgimiz yok,olmadıgı halde döktürüyorsunuz maşallah,benim nitrom yok almayıda düşünmüyorum,bu sitedede nitro yüzünden isyan eden çok arkadaş oldu hepsinin mesajlarını okudum.... herneyse şimdi siz avcımısınız avlanma belgeniz varmı,varsa hangi avları yapıyorsunuz ,hangi ırk köpek bakıyorsunuz... aslen nerelisiniz,varsada birkaç avda çekilmiş resminiz varsa sizi daha yakından tanımış,tanışmış oluruz... teşekkür ediyorum.....
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 23:21:38 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
« Yanıtla #28 : 21 Aralık 2014, 23:18:28 »
Osman Bey gördüğünüz gibi forumda bunlardan, servisinden şikayet az değil. Hem kullananın hem yapanın memnun olması dileğimizdir. Siz de atış yapınca yukarıdaki gibi video çekin paylaşın ki memnun olanları da görelim. Doğru, sosyal ortamlar tüm müşterileri kapsamaz ama yine fikir edinmek isteyen ilk buralara bakıyor. Ne görünüyorsa etkiliyor, olumlu veya olumsuz.

Volkan Bey zaten amacım, kara olan bir şeyi ak demek değil. Buraki kişilerden deneyimsiz ve bilgisiz olduğumu zaten en başında belirtmiştim. Belkide benim aldığım tüdek de problemli çıkacak, elbette denemeden birşey diyemeyiz.

Konudaki ve açıklamalardaki süreci hep birlikte deneyim ederek aşama aşama hatanın giderilip giderilmediğini yada problemin devam edip etmediğini gözlemlemek istiyorum. İnşallah ileride resim ve videolarla hep birlikte yeni bir deneyim edinmiş olacağız. Selamlar.
Huğlu Nitro Beast 7+1

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #29 : 21 Aralık 2014, 23:27:35 »
Volkan Bey zaten amacım, kara olan bir şeyi ak demek değil. Buraki kişilerden deneyimsiz ve bilgisiz olduğumu zaten en başında belirtmiştim. Belkide benim aldığım tüdek de problemli çıkacak, elbette denemeden birşey diyemeyiz.

Konudaki ve açıklamalardaki süreci hep birlikte deneyim ederek aşama aşama hatanın giderilip giderilmediğini yada problemin devam edip etmediğini gözlemlemek istiyorum. İnşallah ileride resim ve videolarla hep birlikte yeni bir deneyim edinmiş olacağız. Selamlar.
Anlıyorum. Koop burada eski avcıların ilk göz ağrısıdır. Güzel tüfekler görmek hoşumuza gider. Hayırlısıyla inşallah. Selam ve sevgilerimle
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
« Yanıtla #30 : 21 Aralık 2014, 23:29:13 »
osman bey nitro yok hiç tüfeginiz varmı yada daha önce hiç tüfeginiz oldumu bilgimiz yok,olmadıgı halde döktürüyorsunuz maşallah,benim nitrom yok almayıda düşünmüyorum,bu sitedede nitro yüzünden isyan eden çok arkadaş oldu hepsinin mesajlarını okudum.... herneyse şimdi siz avcımısınız avlanma belgeniz varmı,varsa hangi avları yapıyorsunuz ,hangi ırk köpek bakıyorsunuz... varsada birkaç avda çekilmiş resminiz varsa sizi daha yakından tanımış,tanışmış oluruz... teşekkür ediyorum.....

Birol Bey, emin olun sizinklerde dahil bir çok yorumu bende okudum. Hatta şikayeti olan arkadaşlarla bizzat telefonla da konuştum, mesajlaşmaya devam ediyorum. Ben avcıyım demedim, köpeğim var demedim. Sizin köpekler ve tüfekler konusundaki fikir, düşünce ve bilgi birikiminizi takdir ediyorum ancak konumuz bunlar değil, nitro.. Ben silahlar ve tüfekler konusunda sizin kadar uzman değilim kaldıki sizin gibi uzun yıllar emniyette de çalışmadım. Buradaki amaç aldığım tüfek konusundaki yazışmalar ve problemin devam edip etmediğini hep birlikte gözlemlemek. Ancak sizin direkt olarak beni küçümsemeniz  beni üzdü açıkcası.. Elbette zamanla resim ve videolar da gelecektir, anlayışınız için ben teşekkür ederim.
Huğlu Nitro Beast 7+1

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 21 Aralık 2014, 23:36:02 »
Birol Bey, emin olun sizinklerde dahil bir çok yorumu bende okudum. Hatta şikayeti olan arkadaşlarla bizzat telefonla da konuştum, mesajlaşmaya devam ediyorum. Ben avcıyım demedim, köpeğim var demedim. Sizin köpekler ve tüfekler konusundaki fikir, düşünce ve bilgi birikiminizi takdir ediyorum ancak konumuz bunlar değil, nitro.. Ben silahlar ve tüfekler konusunda sizin kadar uzman değilim kaldıki sizin gibi uzun yıllar emniyette de çalışmadım. Buradaki amaç aldığım tüfek konusundaki yazışmalar ve problemin devam edip etmediğini hep birlikte gözlemlemek. Ancak sizin direkt olarak beni küçümsemeniz  beni üzdü açıkcası.. Elbette zamanla resim ve videolar da gelecektir, anlayışınız için ben teşekkür ederim.

arkadaşım benim kimseyi küçümsedigim yok... sadece niyetinden şüpheliyim... peki ruhsatın varmı... dogrusu daha önce bu siteye sahte hesaplarla üye olup reklam yapmaya çalışanlar oldu.. senin yazdıklarında bana onları hatırlattı, yok ben onlardan degilim diyorsan kendin hakkında saglam bilgiler ver,ayrıca nitroyu istanbulda pekçok bayide bulabilir alabilirdin.. nezaman gelecek senin tüfegin satınalma belgen varmı... avcı degilsen hobi amaçlımı alacaksın.... bizi ikna et......

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
« Yanıtla #32 : 21 Aralık 2014, 23:45:26 »
arkadaşım benim kimseyi küçümsedigim yok... sadece niyetinden şüpheliyim... peki ruhsatın varmı... dogrusu daha önce bu siteye sahte hesaplarla üye olup reklam yapmaya çalışanlar oldu.. senin yazdıklarında bana onları hatırlattı, yok ben onlardan degilim diyorsan kendin hakkında saglam bilgiler ver,ayrıca nitroyu istanbulda pekçok bayide bulabilir alabilirdin.. nezaman gelecek senin tüfegin satınalma belgen varmı... avcı degilsen hobi amaçlımı alacaksın.... bizi ikna et......

Birol Bey sizi ikna etmek için elimden geleni yapacağım  :)

1) Ruhsatı bekliyoum, tüfek siparişim geldi ancak ruhsat çıkmadığı için alamadım. Memur çok yoğunmuş, işlemler 10 gün kadar sürebilir dedi. (Satın alma belgesi ile birlikte..)
2) İstanbulda bir çok bayii gezdim, ancak ilk serideki sola çekme problemine müzdarip kalmamak için yeni seriden almak istedim.
3) Evet, sadece trap için alacağım. (Arkadaşlarıma takılacağım açıkcası..)
4) Aslen Ankaralıyım, işim ve ailem İstanbulda o yüzden istanbuldayım.
5) Huğlu firmasıyla alakam yok. Allah'a şükürler olsun, çok az kişide bulunan iş imkanlarına sahibim.
Huğlu Nitro Beast 7+1

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 22 Aralık 2014, 00:02:23 »
Tamam ben başka birşey sormuyorum,sadece tavsiyede bulunayım,otomatik tüfekle trap atmak hoş karşılanmaz,76 namlu 2-1 şoklu trap kundaklı tercihen ayarlı bir süperpoze senin işine yarayacaktır,huglu yada büyükhuglu markalarını tercih edebilirsin..iyigeceler

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
« Yanıtla #34 : 22 Aralık 2014, 00:05:23 »
Tamam ben başka birşey sormuyorum,sadece tavsiyede bulunayım,otomatik tüfekle trap atmak hoş karşılanmaz,76 namlu 2-1 şoklu trap kundaklı tercihen ayarlı bir süperpoze senin işine yarayacaktır,huglu yada büyükhuglu markalarını tercih edebilirsin..iyigeceler

Süperpoze çok pahalı geldi bana o yüzden almışken çok amaçlı olsun dedim  :) Sizi ikna edebildiğime sevindim, ilerde sizin bilgi ve deneyimlerinizden daha fazla yararlanmak dileğiyle, iyi geceler.
Huğlu Nitro Beast 7+1

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 22 Aralık 2014, 01:46:31 »
Ne nitroymuş be. 1 tane sağlam çıkıyor fakat  4 tanesi sorunludur belki. Niye böyle diyorum, 6 ay gibi bir zaman zarfında 3 yada 4 kez aldığım nitroyu fabrikaya gönderdim. Olmadı tekrar gönder, gitti geldi olmadı tekrar gönder, olmadı git gel Konya 6 saat. En son nitroyu gönderdiklerinde de üstüne basa basa telefonda söylediğim halde ve tüfekle birlikte yazılı kağıtla bildirdiğim halde, tetik yumuşak olsun çekme payı olsun diyoruz. Nerde kendin söyle kendin dinle. tüfek bir geldi tetiği bir türlü düşüremiyoruz, kara zorla düşüyor. Tabi bu arada arkadaşlar avcılar derneğinde  bi alay konusu yaratmıştı, bak kuş gitti nitro nun tetiği hala düşecek diye. En sonunda beni çileden çıkardılar ve hemen geri iade ettim.
  NOT: Eğerki tüfek saçmayı kurşunu tam hedefe gönderseydi kesinlikle başka bir tüfek kullanmazdım. Niye: Mükemmel bir saçma hızı var. Çok güçlü bir tüfek. Yakıcı yıkıcı. Bir hatam varsa herkesten özür dilerim. Benim bizzat yaşadıklarım bunlar anlatmak istedim vede birçok kez yazdım.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
« Yanıtla #36 : 22 Aralık 2014, 01:51:36 »
Ne nitroymuş be. 1 tane sağlam çıkıyor fakat  4 tanesi sorunludur belki. Niye böyle diyorum, 6 ay gibi bir zaman zarfında 3 yada 4 kez aldığım nitroyu fabrikaya gönderdim. Olmadı tekrar gönder, gitti geldi olmadı tekrar gönder, olmadı git gel Konya 6 saat. En son nitroyu gönderdiklerinde de üstüne basa basa telefonda söylediğim halde ve tüfekle birlikte yazılı kağıtla bildirdiğim halde, tetik yumuşak olsun çekme payı olsun diyoruz. Nerde kendin söyle kendin dinle. tüfek bir geldi tetiği bir türlü düşüremiyoruz, kara zorla düşüyor. Tabi bu arada arkadaşlar avcılar derneğinde  bi alay konusu yaratmıştı, bak kuş gitti nitro nun tetiği hala düşecek diye. En sonunda beni çileden çıkardılar ve hemen geri iade ettim.
  NOT: Eğerki tüfek saçmayı kurşunu tam hedefe gönderseydi kesinlikle başka bir tüfek kullanmazdım. Niye: Mükemmel bir saçma hızı var. Çok güçlü bir tüfek. Yakıcı yıkıcı. Bir hatam varsa herkesten özür dilerim. Benim bizzat yaşadıklarım bunlar anlatmak istedim vede birçok kez yazdım.

Ne hatası Kadir bey, deneyimlerinizi paylaştığınız için herkes adına ben teşekkür ederim. Ayrıca telefonda ve mesajlarda vermiş olduğunuz aydınlatıcı bilgiler - tavsiyeler için de şahsım adına ayrıca teşekkür ederim.  Keşke yakında olsaydınız da testleri birlikte yapabilseydik  :)
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 01:53:54 Gönderen: Osman ELİTOK »
Huğlu Nitro Beast 7+1

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 22 Aralık 2014, 03:58:18 »
Sağolun Osman bey. Sadece doğruları yazdım iyi, sağlam, yakıcı, yıkıcı ve güçlü bir tüfek nitro. Fakat biraz sorunlu vede müşteriye teslim etmeden önce fabrika her tüfeği ayrı ayrı kuralına uygun birçok testten geçirmesi gerekir. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÇOK ÖNEMLİDİR..
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
« Yanıtla #38 : 22 Aralık 2014, 11:15:04 »
Sağolun Osman bey. Sadece doğruları yazdım iyi, sağlam, yakıcı, yıkıcı ve güçlü bir tüfek nitro. Fakat biraz sorunlu vede müşteriye teslim etmeden önce fabrika her tüfeği ayrı ayrı kuralına uygun birçok testten geçirmesi gerekir. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÇOK ÖNEMLİDİR..

Haklısınız.
Huğlu Nitro Beast 7+1

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 22 Aralık 2014, 12:09:23 »
kadir bey işinize karışmak gibi olmasında bana kalırsa tüfeğin tetiği çok hafif olması iyi değil sansıntıda yada kazara tüfeği düşürdüğünüzde ateş alıp birine yada size zarar verebilir yanlışmı düşünüyorum acaba
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Murat DEMİR 38

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #40 : 22 Aralık 2014, 17:04:32 »
HERKESE SELAMLAR.FORUMA YENİ ÜYE OLDUM VE NİTRO BEAST KULLANICISI OLARAK SIKINTILARIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM.SOLA ATMA PROBLEMİ YAŞADIM GÖNDERDİM YAPILDI DEDİLER DENEDİK DÜZELMİŞ GİBİ AMA AVDA VURAMIYORUM.SONRA TEKRAR DESTEKLİ ATIŞLAR YAPARAK DENEDİM YİNE AZDA OLSA SOLA ATIYOR.AV SEZONU OLDUĞU İÇİN UĞRAŞAMADIM VE SÜPERPOZE ALARAK AVA DEVAM ETTİM.YİNE FABRİKAYA GÖNDERECEM AMA YORUMLARDA OKUDUĞUM KADARIYLA DÜZELMİYOR.İADE ETME MÜMKÜN MÜ NELER YAPABİLİRİZ TEŞEKKÜRLER
1985 KAYSERİ

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 22 Aralık 2014, 18:47:33 »
kadir bey işinize karışmak gibi olmasında bana kalırsa tüfeğin tetiği çok hafif olması iyi değil sansıntıda yada kazara tüfeği düşürdüğünüzde ateş alıp birine yada size zarar verebilir yanlışmı düşünüyorum acaba
Benim istediğim standart yada standarda yakın olsun. Kazık gibi yada odun gibi asıl asıl tetik düşmek bilmiyor. Ben anlatabildim mi şimdi peki. Herkes alay etmeye başladı diyorum tüfek ile ilgili.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
« Yanıtla #42 : 22 Aralık 2014, 19:02:45 »
HERKESE SELAMLAR.FORUMA YENİ ÜYE OLDUM VE NİTRO BEAST KULLANICISI OLARAK SIKINTILARIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM.SOLA ATMA PROBLEMİ YAŞADIM GÖNDERDİM YAPILDI DEDİLER DENEDİK DÜZELMİŞ GİBİ AMA AVDA VURAMIYORUM.SONRA TEKRAR DESTEKLİ ATIŞLAR YAPARAK DENEDİM YİNE AZDA OLSA SOLA ATIYOR.AV SEZONU OLDUĞU İÇİN UĞRAŞAMADIM VE SÜPERPOZE ALARAK AVA DEVAM ETTİM.YİNE FABRİKAYA GÖNDERECEM AMA YORUMLARDA OKUDUĞUM KADARIYLA DÜZELMİYOR.İADE ETME MÜMKÜN MÜ NELER YAPABİLİRİZ TEŞEKKÜRLER

Murat Bey,

Huğlu iletişim adresinden bir numarayla görüşün isterseniz. Sonucu bizimle de paylaşırsanız bizlerde bilgi sahibi olmuş oluruz.
Huğlu Nitro Beast 7+1

Çevrimdışı Murat DEMİR 38

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #43 : 22 Aralık 2014, 21:18:10 »
Osman bey aradım gönderin biz bakalım diyorlar yarın göndermeyi düşünüyorum inşallah düzelir
1985 KAYSERİ

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
« Yanıtla #44 : 22 Aralık 2014, 21:20:11 »
Osman bey aradım gönderin biz bakalım diyorlar yarın göndermeyi düşünüyorum inşallah düzelir

İnşallah. Şimdiden hayırlı olsun.
Huğlu Nitro Beast 7+1

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #45 : 22 Aralık 2014, 23:56:39 »
Benim istediğim standart yada standarda yakın olsun. Kazık gibi yada odun gibi asıl asıl tetik düşmek bilmiyor. Ben anlatabildim mi şimdi peki. Herkes alay etmeye başladı diyorum tüfek ile ilgili.
kadir bey nitro yu fuarda inceledim ama tetik düşürmedim o yüzden bilemiyorum tam sertliğini tetik çok aşırı serse isterseniz tetik gurubunu sökün bir bakın çapak gibi şeyler varmı yada sıkışma filan birde sol atma problemi namlu hareketli olduğu içinmi oluyor acaba
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Alper BEKRET

• *
« Yanıtla #46 : 23 Aralık 2014, 02:43:51 »
Çok merak ediyorum bu adamlar neden bu silahların son kontrollerini yapmıyorlar yani dertleri musteri kazanmak mi kaybetmek mi??
  • Dörtler tüfek sanayi çifte huğsan otomatik
  • Fortuna Suhl çifte
  • sarsilmaz kilinc 2000mega
  • Kopay__ŞANS___
Alper BEKRET
1989 Çorum.
EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER.

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #47 : 23 Aralık 2014, 20:06:34 »
Tüfeği iade ettim açıp bakma gibi bir fırsatım yok artık...  ata neo kullanıyorum..
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #48 : 23 Aralık 2014, 20:18:43 »
VAy be yazılanları okudum da....ne tüfekmiş be arkadaş uzak durmak lazım.Bu tüfeğe bu parayı vereceğine biraz daha üzerine koy al bir Browning veya Fabarm otomatik bak avına..
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

Çevrimdışı Osman ELİTOK

• *
  • İSTANBUL
    • Sende Paylaş
« Yanıtla #49 : 23 Aralık 2014, 20:27:20 »
VAy be yazılanları okudum da....ne tüfekmiş be arkadaş uzak durmak lazım.Bu tüfeğe bu parayı vereceğine biraz daha üzerine koy al bir Browning veya Fabarm otomatik bak avına..

Olmuyor abi, paran yabancıya gitmesin diyorsun, yeni sistem diyorsun yerliden vazgeçemiyorsun. Söylenildiği gibi ilk partide ise sorun bizim aldıklarımızda sorun çıkmaz inşallah. Sorun yaşayanların da problemlerinin kesin olarak en kısa sürede çözümlenmesi en büyük dileğimiz elbette.
Huğlu Nitro Beast 7+1