Osman ELİTOK Ahmet KAYNUP temennimiz de bu herkes tüfeğinden memnun olsun. her ikinize de hayırlı olsun. Gönül isterdiki benim tüfeğide (nitroyu) sağlam bi şekilde gönderselerdi ve iyi avlar yapsaydık. Ama olmadı nasip değilmiş. Fakat sanmayın ki nitro yok aklımda her zaman bir nitrom olsun isterim... Lakin bir HUĞLU yetkilisi çıkıp da, bu yazılanlara bir cevap veremiyor nedendir bilinmez....
Kadir Bey iyi dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Yetkililer her sitedeki paylaşımları görmeyebilir, isterseniz face hesaplarından bir yazı yazın oradan cevap veriyorlarmış taleplere. Bende tereddütte kalmıştım açıkcası mail attım, sıkıntı çıksaydı dahi, ben size sordum sıkıntı yok dediniz ama problem çıktı diyebilecektim. Daha tam test edemedim sola çekme olayını ama, o sesi hedefe olan yıkıcılığı bir başka
İnsana pompalı hissi veriyor sanki ben çok hayran kaldım niye yalan söyleyim gerçekten tavsiye ederim. Hem sizin gibi eleştiri gücü yüksek, bu işlerden anlayan kişilerin bizlere önderlik yapması, iyi ve kötü yönlerini değerlendirmesi hepimizin işine yarayacaktır. En azından sorularımızı rahatlıkla sorabiliriz
Elbette imkanlarınız çerçevesinde, bu konuda çok da yönlendirici olmak istemem, ne olur ne olmaz yine sıkıntı çıkarsa bunun sorumlusu ben olmayayım