Merhaba Forum Üyeleri,
Daha dün Huğlu Nitro Beast serisinden 7+1 tüfek aldım. Elbette bu tüfeği alırken bir çok kaygılarım vardı hatta forumdan bazı arkadaşlarımızı telefonla rahatsız ederek onlarında fikirlerini aldım. Şuan ruhsat işlemlerim sürüyor, Emniyetteki memur çok yoğun olduğunu 10 gün kadar sürebileceğini söyledi. İşlemler hallolur hallolmaz tüfek elime geçtiğinde resimleri ve deneyimlerimi de sizlerle paylaşacağım..
Forumda bir çok yerde Nitro Beast hakkında resmi ağızdan kesin bilgiler istenildiğini ve cevap alınamadığını gördüm hatta bunun üzerine tartışmalar falan çıkmış. Bende bunun üzerine Huğlu firmasına resmi bir mail attım ve gelen cevabı da aynen sizlerle paylaşacağım. Yalnız benim anladığım kadarıyla huğlu durumun farkında, sıkıntı yaşayan arkadaşlar nette araştırarak bu forumlara geliyor ve yaşadığı sıkıntılarını paylaşıyor. Silahında problem olmayan kişiler de forumlarda bu yazılanlardan habersiz avına gidiyor işine bakıyor
Söylediklerim tamamen tarafsız yanlış anlaşılsın istemem, zaten yakında kendim de yakından test etme imkanına kavuşacağım inşallah. Şimdi aşağıda Huğluya attığım ve Huğludan gelen mailleri sizlerle paylaşarak takdirlerinize sunuyorum..
Merhabalar,
Bu gün Huğlu Store Ümraniye den 1 tane 7+1 Nitro Beast model tüfeğinizden sipariş verdim. Merak ettiğim konu internette gerçekten bu modeli çok kötülemişler..
Tüfeği aldığım arkadaş sola çekme olayının düzeldiğini ve son dönemlerde sattığı nitro beast model tüfeklerden hiç şikayet almadığını söyledi. 7+1 modeli de yeni üretime başladı ve bu sebepten dolayı yeni seri olacaktır, hataları giderilmiştir dedi.
Bu konu hakkında ilk ağızdan sizden cevap almak istedim, bu sorun giderildi mi gerçekten? bununla ilgili bir çalışmanız oldu mu? 7+1 üretimin yeni başladığı doğru mudur? Şimdiye kadar ne kadar bu tüfekten sattınız ve ne kadarında problem yaşandı?
Bu sorular için bana yardımcı olursanız kafamdaki soru işaretlerini büyük ölçüde gidermiş olacağım.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygı ve Selamlarımla,
Osman ELİTOKSayın Osman Elitok,
Nitro Beast tüfeğimiz piyasaya çıkalı yaklaşık 1.5 yıl olmuştur. Şu ana kadar iç piyasaya bu ürünlerden 2.500 adet vermiş bulunmaktayız. İlk modellerin bir partisinde(yaklaşık 50 adet) sol atma sıkıntısı yaşanmış olup, bu durum yönetimimiz tarafından geçen sene İstanbul Fuarında kamuoyuna açıklanmıştır. Bu durumla ilgili tüfeklerin sıkıntısı giderilerek sahiplerine verilmiştir. Şu an böyle bir problem bulunmamaktadır. Ayrıca Nitro Beast modelimizin 7+1 seçeneği 4+1 den daha sonra piyasaya sürülmüştür.
Saygılarımızla,Faydalı olması dileğiyle..