Gönderen Konu: avcı kursu yardımm!!!  (Okunma sayısı 1006 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uğur YETERGE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
avcı kursu yardımm!!!
« : 19 Aralık 2014, 01:01:49 »
 Merhabalar...
 Bulunduğum ilçede bir derneğin açmış olduğu avcılık eğitimi kursuna yazıldım.Benden istenilen kurs ücretini,kimlik ve diploma fotokopisini de verdim. Gel gör ki yaklaşık dört aydır ne kurs başladı ne de bu yönde bir bilgi verildi.Bilgi almaya gittiğimde de açılacak, belge imzaya gitti vs. cevaplar alıyorum. Bu kurs işi bu kadar uzun mu sürüyor yoksa bu işte bir İŞ!! mi var? Ne yapmam gerekir bu konuda işi bilen bir abimiz, kardeşimiz varsa lütfen yardım etsin. Ne yapmalıyım??
1986 kahramanmaraş

Çevrimdışı Mustafa KAYA 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: avcı kursu yardımm!!!
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2014, 01:53:54 »
Merhabalar...
 Bulunduğum ilçede bir derneğin açmış olduğu avcılık eğitimi kursuna yazıldım.Benden istenilen kurs ücretini,kimlik ve diploma fotokopisini de verdim. Gel gör ki yaklaşık dört aydır ne kurs başladı ne de bu yönde bir bilgi verildi.Bilgi almaya gittiğimde de açılacak, belge imzaya gitti vs. cevaplar alıyorum. Bu kurs işi bu kadar uzun mu sürüyor yoksa bu işte bir İŞ!! mi var? Ne yapmam gerekir bu konuda işi bilen bir abimiz, kardeşimiz varsa lütfen yardım etsin. Ne yapmalıyım??

Uğur bey merhabalar.Bende yeni kayıt olacağım.(Bu arada belgesiz olduğumuda deşifre ettim :) )..
Benden 180 TL istendi..Kursa felan gitmeye gerek yok.Kursun şartlarından birisi okur-yazar olmak..Onun için benden ehliyet fotokopimide istediler.İkametgah,Ehliyet ve Kimlik fotokopisi..Eskiden sertifikayı vermek için atışa dahi götürüyorlarmış.Şimdilerde kaldırmışlar.Bence ne kadar güzel bir şeymiş.Çevremdeki herkes Belgeli avcı diyebilirim.Hepsine soruyorum ;

-Ne yaptınız?
 Valla kursa gitmedik,sınavdada cevapları söylediler işaretledik geçti..

Ee nerede kaldı bilinçli avcılık?.Bence soruları cevaplamadan (Abartmadan) kursu geçirmemeleri gerektiğini düşünüyorum.
Mustafa KAYA / İzmir
Edeple gelen lutüfla gider..
Gülü seven dikenine katlanır derler,
Kaktüsü sevenin vay haline..