0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal Bey sizin gibi düşünmüyorum ve arkadaşların yazdığı gibi ankara da yada herhangi bir anadolu ilinde buna erzurum erzincan antep urfa dahil böyle birşey olursa ormancılar canına okurlar ve keleş bulundu diye kaçakçılık yada terörden yargılarlar siz oradasınız illaki siz daha iyi bilirsiniz ama insanlar arasın da maalesef ülkemizde ikili uygulama var
ya benim kafam basmıyo bu işe ustalar . ben uludağda keleşle domuz avlasam ömrüm cezaevlerinde son bulur. bu kadar basit mi kapanmış yani bu olay
ELEKTRİK SU PARASI ÖDENMEYEN MEMLEKETTE 14000 TL CEZA ASLA ÖDENMEZ. ZATEN O ADAM DA KESİLEN CEZA İÇİN DEĞİL, GİDEN KELEŞ İÇİN YALVARMIŞTIR.
arkadaşlar 12 senedir doğuda görev yapmaktayım 16 senelikte görev hayatım var evet kaçak bir av yapılmış doğrudur ve tamamen yanlıştır ama yorumları okuduğum kadarı ile adamı keleş kullandığı için üstü kapalı farklı ithamlara maruz bırakmaktasınız EXTRA OLARAK ZİHNİYETİ BOZUKSA ............ AMA YA SAĞLAMSA hanginiz doğu da yaşadı hanginiz buranın insanı ile haşır neşir oldu haklısınız doğu da it sürüsü çok ama ADAM GİBİ ADAMDA ÇOK BAKIN DAHA BİR KAÇ GÜN ÖNCE TUNCELİ VE ERZİNCAN DA AVCILARA YAPILAN MUAMELE HİÇ HOŞ DEĞİLDİ DEĞİL Mİ BEN DAHA DOĞU DA KENDİ YÖRESİNDE AVLANIPTA TERÖRE DESTEK VEREN BİR TANE İNSAN GÖRMEDİM ÇOK SIKINTILI YERLERDE AVLANIYORUM GELMEK İSTEYEN BUYURSUN GELSİN YERİ GELDİ DAĞDA İŞ HARİCİ AV ESNASINDA İT SÜRÜSÜ DE GÖRDÜK DAHA BİR TANESİ BENİ SATMADI MERT İNSANLAR VAR ARKADAŞLAR BURDA HERKESİN EVİNDE KELEŞ VAR İT SÜRÜSÜNÜN DE DEVLET YANLISININ DA EGER DEVLET YANLISININ DA KELEŞİ OLMASA BURDA HAYAT ZOR ARKADAŞLAR BURDA DEVLETE OLAN ÖDEMELERDE BORCUNA SADIK ÇOK İNSAN VAR BATI DA SANKİ HERKES BORCUNU TAS TAMAM ÖDÜYORHERKESİ BİR KEFEYE KOYMAYIN LÜTFEN BEN BATI DA ÖLMÜŞ OLAN BİRÇOK GÜZEL HASLETLERİ BU YÖRENİN SAĞLAM İNSANLARINDA HALEN GÖREBİLİYORUMYAPILANI DOĞRU BULMUYORUM KAÇAK AV KESİNLİKLE YANLIŞ AMA LÜTFEN ELEŞTİRİLERİ YAPARKEN BİRAZ DÜŞÜNEREK YAZALIM YAZILARI BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM BİR KAÇ ÇÜMLEDEN SONRA YANLIŞ ANLAŞILMASIN KIZGINLIK İFADESİ OLARAK DEĞİL VURGULAMAK ADINADIR HERKESE SEVGİ SAYGILARIMI SUNARIM
Nerdeyse iki yıl geçmiş yazının üzerinden,Kemal kardeş çok insanca yaklaşmış ve çok doğru yerlere temas etmiş.Mekanı cennet olsun inşallah.