arkadaşlar 12 senedir doğuda görev yapmaktayım 16 senelikte görev hayatım var
evet kaçak bir av yapılmış doğrudur ve tamamen yanlıştır
ama yorumları okuduğum kadarı ile adamı keleş kullandığı için üstü kapalı farklı ithamlara maruz bırakmaktasınız EXTRA OLARAK ZİHNİYETİ BOZUKSA ............ AMA YA SAĞLAMSA
hanginiz doğu da yaşadı hanginiz buranın insanı ile haşır neşir oldu
haklısınız doğu da it sürüsü çok ama ADAM GİBİ ADAMDA ÇOK
BAKIN DAHA BİR KAÇ GÜN ÖNCE TUNCELİ VE ERZİNCAN DA AVCILARA YAPILAN MUAMELE HİÇ HOŞ DEĞİLDİ DEĞİL Mİ
BEN DAHA DOĞU DA KENDİ YÖRESİNDE AVLANIPTA TERÖRE DESTEK VEREN BİR TANE İNSAN GÖRMEDİM
ÇOK SIKINTILI YERLERDE AVLANIYORUM
GELMEK İSTEYEN BUYURSUN GELSİN
YERİ GELDİ DAĞDA İŞ HARİCİ AV ESNASINDA İT SÜRÜSÜ DE GÖRDÜK
DAHA BİR TANESİ BENİ SATMADI
MERT İNSANLAR VAR ARKADAŞLAR
BURDA HERKESİN EVİNDE KELEŞ VAR İT SÜRÜSÜNÜN DE DEVLET YANLISININ DA
EGER DEVLET YANLISININ DA KELEŞİ OLMASA BURDA HAYAT ZOR ARKADAŞLAR
BURDA DEVLETE OLAN ÖDEMELERDE BORCUNA SADIK ÇOK İNSAN VAR BATI DA SANKİ HERKES BORCUNU TAS TAMAM ÖDÜYOR
HERKESİ BİR KEFEYE KOYMAYIN LÜTFEN
BEN BATI DA ÖLMÜŞ OLAN BİRÇOK GÜZEL HASLETLERİ BU YÖRENİN SAĞLAM İNSANLARINDA HALEN GÖREBİLİYORUM
YAPILANI DOĞRU BULMUYORUM KAÇAK AV KESİNLİKLE YANLIŞ
AMA LÜTFEN ELEŞTİRİLERİ YAPARKEN BİRAZ DÜŞÜNEREK YAZALIM
YAZILARI BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM BİR KAÇ ÇÜMLEDEN SONRA YANLIŞ ANLAŞILMASIN KIZGINLIK İFADESİ OLARAK DEĞİL VURGULAMAK ADINADIR
HERKESE SEVGİ SAYGILARIMI SUNARIM
Evet Kemal Bey doğru söylüyorsunuz ben Erzincanlıyım ve Erzurumda okuyorum,bilinç altında Sivas'tan hatta Ankara'dan o taraf kaka pis diye algı oluşturuldu ve doğuda şerefiyle yaşayan ve itlere fırsat vermeyen çok insan var.
Burada yanlış olan keleşle avlanmak ve bir keçiyi vurmak evet buna bende yorum yaptım ve sevindim ama o insandan nefret edip hedef göstermek dürüst insanlara haksızlık oluyor.
Doğuda keleşin kiloyla veya üç-beş kuruşa herkesin edineceğini düşünmek ancak bölgede bulunmamış insanların yorumudur.
Bugüne kadar bir kaç kere keleş görmüşüşdür o da korucularındır ve ısrar üzere zor şer görmüşümdür yani.Doğuda da her yerde olduğu gibi her çeşit insan var ama gelmede,gezmeden,bir esnafla veya bir ihtiyarla sohbet etmeden konuşmak bize yakışmaz.Saygılar.