Gönderen Konu: KAÇAK AVLANMAYA REKOR CEZA!!!  (Okunma sayısı 14380 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin BAŞARIR

• Müdavim Üyemiz
KAÇAK AVLANMAYA REKOR CEZA!!!
« : 15 Aralık 2014, 20:05:55 »
KAÇAK AVLANMAYA REKOR CEZA!!!
Aralık 15, 2014

Hakkâri ili Yüksekova ilçesinde yasa dışı keçi avı yapan şahıs Tugay Komutanlığına bağlı Yeşiltaş Motorlu Piyade Taburu görevlilerince yaban keçisine ait et ve kalaşnikof otomatik silahla birlikte yakalandı. Şahıs hakkında 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanuna muhalefet etmekten yaklaşık 14.000 Türk Lirası idari para cezası ve tazminat düzenlenmiş olup, kalaşnikof marka tüfeğine de mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu.

Alıkonulan etle ilgili araştırma için, Kocaeli İli Gebze ilçesindeki Marmara Araştırma Merkezi Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü’nde tahlil edilmek üzere 2 numune gönderildi.

www.milliparklar.gov.tr/
1980-Antalya

The following users thanked this post: İbrahim MERCAN, Cüneyt ESMER

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: KAÇAK AVLANMAYA REKOR CEZA!!!
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2014, 20:53:26 »
güzel
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2014, 20:58:10 »
Hehh hehh  ;D ;D ohhh olsun  >:D >:D
Keleşle keçi avı demek....
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Cihan TURGAY

• *
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2014, 21:47:28 »
keleşle dağda keçi avlayan adam paşa paşa gider bu cezayı öderMİ sizce :( :( 50 tl keleşin fiyatı adam giden 50 tl ye yanmıştır.ha birde yiyemediği keçiye ;D ;D ;D ;D ha batıda biri yakalansa devlet ocağına incir ağacı eker parayı alır.
Cihan TURGAY
1973 balıkesir

The following users thanked this post: İbrahim MERCAN, Enes Sadık BALI

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2014, 21:53:49 »
kalaşnikof marka tüfeğine de mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu. bu adam sadece keçimi vuruyordu acaba
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

The following users thanked this post: İbrahim MERCAN

Çevrimdışı Adnan AYDIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2014, 22:36:29 »
keleşle dağda keçi avlayan adam paşa paşa gider bu cezayı öderMİ sizce :( :( 50 tl keleşin fiyatı adam giden 50 tl ye yanmıştır.ha birde yiyemediği keçiye ;D ;D ;D ;D ha batıda biri yakalansa devlet ocağına incir ağacı eker parayı alır.
     çok güzel bi  yorum  azınıza sağlık  +1
BoDrUm    1976

The following users thanked this post: Ersin ERBİL

Çevrimdışı İkbal PEKER

• *
« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2014, 10:26:21 »
O ceza keçi için,asıl o kaleşnikofa kesmek lazım cezayı,eminim onu keçi avlamak için almamıştır...
İkbal PEKER
1978 Osmaniye

Çevrimdışı Enes Sadık BALI

• *
  • yaradılanı hoşgör Yaradandan ötürü
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2014, 11:21:37 »
ya benim kafam basmıyo bu işe ustalar . ben uludağda keleşle domuz avlasam ömrüm cezaevlerinde son bulur. bu kadar basit mi kapanmış yani bu olay
En büyük kavga , insanların haketmediği saygıyı istemesinden çıkar.

1993 Orhaneli / BURSA

The following users thanked this post: İbrahim MERCAN, Yaşar KÖKÇEN

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #8 : 16 Aralık 2014, 12:27:18 »
ya benim kafam basmıyo bu işe ustalar . ben uludağda keleşle domuz avlasam ömrüm cezaevlerinde son bulur. bu kadar basit mi kapanmış yani bu olay
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Ceyhun MİRİLİ

• *
« Yanıtla #9 : 16 Aralık 2014, 16:43:10 »

ELEKTRİK SU PARASI ÖDENMEYEN MEMLEKETTE 14000 TL CEZA ASLA ÖDENMEZ. ZATEN O ADAM DA KESİLEN CEZA İÇİN DEĞİL, GİDEN KELEŞ İÇİN YALVARMIŞTIR.
Ceyhun MİRİLİ
1985 TEKİRDAĞ

The following users thanked this post: İbrahim MERCAN

Çevrimdışı A.Erdal DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 20 Aralık 2014, 02:02:52 »
doğuda keleş almak bakkaldan ekmek almaktan daha kolay
1977 BURSA

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #11 : 20 Aralık 2014, 07:22:23 »
arkadaşlar 12 senedir doğuda görev yapmaktayım 16 senelikte görev hayatım var
evet kaçak bir av yapılmış doğrudur ve tamamen yanlıştır 
ama yorumları okuduğum kadarı ile adamı keleş kullandığı için üstü kapalı farklı ithamlara maruz bırakmaktasınız EXTRA OLARAK ZİHNİYETİ BOZUKSA ............  AMA YA SAĞLAMSA
hanginiz doğu da yaşadı hanginiz buranın insanı ile haşır neşir oldu
haklısınız doğu da it sürüsü çok ama ADAM GİBİ ADAMDA ÇOK
BAKIN DAHA BİR KAÇ GÜN ÖNCE TUNCELİ VE ERZİNCAN DA AVCILARA YAPILAN MUAMELE HİÇ HOŞ DEĞİLDİ DEĞİL Mİ
BEN DAHA DOĞU DA KENDİ YÖRESİNDE AVLANIPTA TERÖRE DESTEK VEREN BİR TANE İNSAN GÖRMEDİM
ÇOK SIKINTILI YERLERDE AVLANIYORUM
GELMEK İSTEYEN BUYURSUN GELSİN
YERİ GELDİ DAĞDA İŞ HARİCİ AV ESNASINDA İT SÜRÜSÜ DE GÖRDÜK
DAHA BİR TANESİ BENİ SATMADI
MERT İNSANLAR VAR ARKADAŞLAR
BURDA HERKESİN EVİNDE KELEŞ VAR İT SÜRÜSÜNÜN DE DEVLET YANLISININ DA
EGER DEVLET YANLISININ DA KELEŞİ OLMASA BURDA HAYAT ZOR ARKADAŞLAR
BURDA DEVLETE OLAN ÖDEMELERDE BORCUNA SADIK ÇOK İNSAN VAR BATI DA SANKİ HERKES BORCUNU TAS TAMAM ÖDÜYOR
HERKESİ BİR KEFEYE KOYMAYIN LÜTFEN
BEN BATI DA ÖLMÜŞ OLAN BİRÇOK GÜZEL HASLETLERİ BU YÖRENİN SAĞLAM İNSANLARINDA HALEN GÖREBİLİYORUM
YAPILANI DOĞRU BULMUYORUM KAÇAK AV KESİNLİKLE YANLIŞ
AMA LÜTFEN ELEŞTİRİLERİ YAPARKEN BİRAZ DÜŞÜNEREK YAZALIM

YAZILARI BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM BİR KAÇ ÇÜMLEDEN SONRA YANLIŞ ANLAŞILMASIN KIZGINLIK İFADESİ OLARAK DEĞİL VURGULAMAK ADINADIR
HERKESE SEVGİ SAYGILARIMI SUNARIM

« Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 07:24:19 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Murat TEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 20 Aralık 2014, 08:33:48 »
ama yorumları okuduğum kadarı ile adamı keleş kullandığı için üstü kapalı farklı ithamlara maruz bırakmaktasınız EXTRA OLARAK ZİHNİYETİ BOZUKSA ............  AMA YA SAĞLAMSA
BAKIN DAHA BİR KAÇ GÜN ÖNCE TUNCELİ VE ERZİNCAN DA AVCILARA YAPILAN MUAMELE HİÇ HOŞ DEĞİLDİ DEĞİL Mİ
BEN DAHA DOĞU DA KENDİ YÖRESİNDE AVLANIPTA TERÖRE DESTEK VEREN BİR TANE İNSAN GÖRMEDİM
BURDA DEVLETE OLAN ÖDEMELERDE BORCUNA SADIK ÇOK İNSAN VAR BATI DA SANKİ HERKES BORCUNU TAS TAMAM ÖDÜYOR
BEN BATI DA ÖLMÜŞ OLAN BİRÇOK GÜZEL HASLETLERİ BU YÖRENİN SAĞLAM İNSANLARINDA HALEN GÖREBİLİYORUM

YAZILARI BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM BİR KAÇ ÇÜMLEDEN SONRA YANLIŞ ANLAŞILMASIN KIZGINLIK İFADESİ OLARAK DEĞİL VURGULAMAK ADINADIR

Sayın Yılmaz;
Konuya o kadar güzel bir bakış açısı ile yaklaşmışsınız ki hakikaten sizi tebrik ediyor, söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Üzülerek görüyorum ki, bazı arkadaşları bu konuda ön yargılı davranmışlar. Bu arkadaşları biraz daha saygılı ve insanları rencide edici yorumlarda bulunmamaya davet ediyorum.
Selam ve sağlıcakla.
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 08:35:08 Gönderen: Murat TEPE »
KAYSERİ / 1976
Beretta 686 Spz.-12, Franchi Affinity-12
Waffen-16
Akus Spz-20-28-36

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #13 : 20 Aralık 2014, 15:00:02 »
Sayın Yılmaz;
Konuya o kadar güzel bir bakış açısı ile yaklaşmışsınız ki hakikaten sizi tebrik ediyor, söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Üzülerek görüyorum ki, bazı arkadaşları bu konuda ön yargılı davranmışlar. Bu arkadaşları biraz daha saygılı ve insanları rencide edici yorumlarda bulunmamaya davet ediyorum.
Selam ve sağlıcakla.

İlginiz ve duyarlılığınız için asıl ben teşekkür ederim murat bey
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Rıza KUNUR

• *
« Yanıtla #14 : 20 Aralık 2014, 18:00:58 »
Bu tur yorumlar gorunce bir dogu insani ve bir kurt olarak uzuluyorum ama insanlar dpgu insanini hep tv den gordugu icin bu kadar acinasi yorumlar yapiyor devlet kendi korucusuna ve yandasina silah veriyor yoksa normal bir insan alsin da gorelim sizin icin kanun neyse bizim icin de odur yakalanan sahis ruhsatli silahiyla yakalanmis cezasi neyse cekecek butun insanlari bir kefeye koyarsaniz onlar da sizi baska kefelere koyarlar
Rıza KUNUR
1981 ŞIRNAK

Çevrimdışı Kemal YILMAZ 35

• *
« Yanıtla #15 : 20 Aralık 2014, 21:36:50 »
kemal kardeşimi ve rıza kardeşimi tebrik ediyorum. olayı gerçekci bir şekilde ele almışsınız. maalesef ön yargılar gerçekleri perdeliyor.
Kemal YILMAZ
1962-İzmir

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 20 Aralık 2014, 22:14:08 »
kemal kardeşimi ve rıza kardeşimi tebrik ediyorum. olayı gerçekci bir şekilde ele almışsınız. maalesef ön yargılar gerçekleri perdeliyor.
Malesef bu var olan önyargılar mevcut ateşi körükledikçe körükledi ve sonuç ortada binlerce masum insan öldü evlere ateş düştü bu işin tezgahtarları da koltuklarından kıs kıs güldüler önyargılı arkadaşlar şunu kesinlikle unutmasınlar  biz ve siz varsak yetmişbeş milyon varsa bu ülke insanı onuru ve şerefi ile yaşar.. ön yargısız vede kardeşçe yaşama dileği ile rastgele...
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 21 Aralık 2014, 17:18:33 »

Evet Kemal Bey doğru söylüyorsunuz ben Erzincanlıyım ve Erzurumda okuyorum,bilinç altında Sivas'tan  hatta Ankara'dan o taraf kaka pis diye algı oluşturuldu ve doğuda şerefiyle yaşayan ve itlere fırsat vermeyen çok insan var.
Burada yanlış olan keleşle avlanmak ve bir keçiyi vurmak evet buna bende yorum yaptım ve sevindim ama o insandan nefret edip hedef göstermek dürüst insanlara haksızlık oluyor.
Doğuda keleşin kiloyla veya üç-beş kuruşa herkesin edineceğini düşünmek ancak bölgede bulunmamış insanların yorumudur.
Bugüne kadar bir kaç kere keleş görmüşüşdür o da korucularındır ve ısrar üzere zor şer görmüşümdür yani.Doğuda da her yerde olduğu gibi her çeşit insan var ama gelmede,gezmeden,bir esnafla veya bir ihtiyarla sohbet etmeden konuşmak bize yakışmaz.Saygılar.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 22 Aralık 2014, 16:55:41 »
Evet Kemal Bey doğru söylüyorsunuz ben Erzincanlıyım ve Erzurumda okuyorum,bilinç altında Sivas'tan  hatta Ankara'dan o taraf kaka pis diye algı oluşturuldu ve doğuda şerefiyle yaşayan ve itlere fırsat vermeyen çok insan var.
Burada yanlış olan keleşle avlanmak ve bir keçiyi vurmak evet buna bende yorum yaptım ve sevindim ama o insandan nefret edip hedef göstermek dürüst insanlara haksızlık oluyor.
Doğuda keleşin kiloyla veya üç-beş kuruşa herkesin edineceğini düşünmek ancak bölgede bulunmamış insanların yorumudur.
Bugüne kadar bir kaç kere keleş görmüşüşdür o da korucularındır ve ısrar üzere zor şer görmüşümdür yani.Doğuda da her yerde olduğu gibi her çeşit insan var ama gelmede,gezmeden,bir esnafla veya bir ihtiyarla sohbet etmeden konuşmak bize yakışmaz.Saygılar.Kadir beye sonuna kadar katılıyorum anayasa kanun türkiyenin her yerinde geçerli keleş bulundurmanın cezası yanlışım yoksa üç yıldan başlıyor herkesi aynı kefeye koymamak lazım kötüyü kötü düşüneni sonuna kadar eleştirelim kurunun yanında yaşı da kırmayalım diye düşünüyorum selam ve sevgi ile kalın
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

Çevrimdışı Emre AK

• *
« Yanıtla #19 : 23 Aralık 2014, 08:15:42 »

kemal abi ağzına sağlık;
arkadaşların doğuda yaşamayıp, sadece tv'den izleyerek fikir sahibi olup burada ahkam kesmeleri çok yadırganacak bir durum:(
tabii ki bazı sıkıntılar var ama inanın batıdaki bir çok ili gezmiş ve bilen birisi olarak, doğuda yaşamak, bu sıkıntılara rağmen batıda yaşamaktan (kişiye göre) daha iyi olabilir.
yok bakkaldan keleş alınıyormuş yok kimse borç ödemiyormuş bunları okuyunca çok üzüldüm.
kimsenin düşüncelerini değiştirme gayretinde değilim ama öğrenmek isteyen merak eden varsa her türlü kapımız açık gelin görün buradaki insanlar hala bazı değerlere önem veriyor...
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 08:16:56 Gönderen: Emre AK »
  • Setter (body,sunny,oskar)
  • franchi vs 610
  • huğlu 901 g
  • genç huğlu çifte

Emre AK
1983-Muş

DOĞA İLE İLGİLİ HERŞEY...

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #20 : 23 Aralık 2014, 10:35:06 »
Bu tur yorumlar gorunce bir dogu insani ve bir kurt olarak uzuluyorum ama insanlar dpgu insanini hep tv den gordugu icin bu kadar acinasi yorumlar yapiyor devlet kendi korucusuna ve yandasina silah veriyor yoksa normal bir insan alsin da gorelim sizin icin kanun neyse bizim icin de odur yakalanan sahis ruhsatli silahiyla yakalanmis cezasi neyse cekecek butun insanlari bir kefeye koyarsaniz onlar da sizi baska kefelere koyarlar
O silaha ruhsat alınabiliyor mu yani? Bu arkadaş korucu muymuş? Ya da yandaş mı? Yandaş ne demek? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum?
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #21 : 23 Aralık 2014, 22:02:47 »
O silaha ruhsat alınabiliyor mu yani? Bu arkadaş korucu muymuş? Ya da yandaş mı? Yandaş ne demek? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum?

akif bey evet ruhsat devletin askeri kurumu aracılığı ile veriliyor rıza bey yandaş derken devlet yanlısını kastediyor onlarda  gönüllü korucular oluyor yani maaş almadan köyünü korumak için resmi korucular operasyonlara çıkabilirken gönüllüler sadece köyünü koruyor
umarım yeterli olmuştur bu bilgi akif bey 
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Rıza KUNUR

• *
« Yanıtla #22 : 23 Aralık 2014, 22:04:08 »
evet silahı devlet veriyor ya geçici köy korucusu veya gönüllü köy korucusu olmayı kabul ederseniz veriyor.Bir diğer husus devlet kendisi için istihbarat toplayan kişiye de verebiliyor.Bu devlet ve kişi arasında olan bir şeydir.Onun dışında ruhsat mümkün değildir Akif Bey.
Rıza KUNUR
1981 ŞIRNAK

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #23 : 24 Aralık 2014, 22:21:22 »
akif bey evet ruhsat devletin askeri kurumu aracılığı ile veriliyor rıza bey yandaş derken devlet yanlısını kastediyor onlarda  gönüllü korucular oluyor yani maaş almadan köyünü korumak için resmi korucular operasyonlara çıkabilirken gönüllüler sadece köyünü koruyor
umarım yeterli olmuştur bu bilgi akif bey 
evet silahı devlet veriyor ya geçici köy korucusu veya gönüllü köy korucusu olmayı kabul ederseniz veriyor.Bir diğer husus devlet kendisi için istihbarat toplayan kişiye de verebiliyor.Bu devlet ve kişi arasında olan bir şeydir.Onun dışında ruhsat mümkün değildir Akif Bey.
Aydınlatıcı cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben işin o kısmına takılmıştım. Bu şekilde olabileceği hiç aklıma gelmediği için yakalanan arkadaşın nasıl sadece ceza ile kurtulduğunu anlayamamıştım. Şimdi yazdıklarınızda haklılık payınız olduğunu söyleyebilirim. Ben de çalıştım 3 sene Kars'ta. Sizi çok iyi anlıyorum. Kalın sağlıcakla Kemal Bey ve Rıza Bey.
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Eyüp AKAN

• *
« Yanıtla #24 : 28 Aralık 2014, 22:33:20 »
bende gaziantepli bir vatandaş gaziantep güneydoğunun en gelişmiş sanayi şehiri bizim köylerimizde kerpiç toprak evler var barak köylerini gidin görün neden gelişmiş şehir sanayi şehiri gidin birde doğuya gidin lüxüs daireler en kötü dağin başinda bile en güzel modren evler yapilmiş benim şehirimde kerpiç toprak evlerde oturan vatandaş vergisini elektirik su vaturasini ödüyor doğunun insani neden ödemez kuzey ırak onlara çalişiyor  elektirik su parasi biz çalişalim onar yesin bu adelet degil ben otmatik tüfegi bile zor alirken o keleşle av etsin bu adeletsizlik  bu inanin arkadaşlar doğunun insanlari batinin insanlarindan katkat zengin devlet çok uğraşiyor bariş gelsin kardeşlik gelsin ama bizde istiyoruz bariş zor gelir  vergi verme elektirik su parasi ödeme bariş gelirse  o insanlar bunlari benim gibi ödeyecek huzurun  barişin gelmesini istemezler vatanini miletini allah korkusu  olan insanlar ister bende kürt kökenli biriyim ama bu ülkede yaşadiğim için kendimden kurur duyuyorum devletimi  çok seviyorum nemutlu türük olduğum için
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 22:36:10 Gönderen: Eyüp AKAN »
  • Search Pretty Womans in your town for night