Arkadaşlar 1000 tl ye beretta kullanmak isteyenler hiç düşünmeden alsın.
Kardeşim için aldığım tüfeği bugün denedik ve inceledik,bu kadar işçilik ve kalite doğrusu beklemiyordum,aslında bekliyordum ama bukadar hatasız bir tüfek beklemiyordum,gerçekten Sadık usta ve ekibinin ellerine sağlık,herşeyiyle dört dörtlük bir tüfek yapmışlar.
Gördüğüm şeyleri söyliyeyim,bir kere malzeme çok kaliteli kendini belli ediyor,ikincisi tüfek çok simetrik bant kasa çok uyumlu,üçüncüsü ve benim için en önemlisi daha önce hiç bukadar şoku düzgün oturan bir yerli tüfek görmemiştim neredyse sıfıra sıfır,(sıfıra sıfır olmaz tabide yani okadar hassas). Tüfek bana hafif geldi,elimdeki sarsılmaz boing daha ağır gibi,yüze gelimi tetik mesafesi çok güzel.
Yani biradere aldık ama neredeyse çok beğendiysen al senin olsun diyecek kıvama,getirdim adamı:)
Kendisi pek anlamaz tüfekten falan,hobi amaçlı ne alalım dedi bende kendi almak istediğim ag 212 tavsiye ettim ve siparişi verdik(ileride ondan alacağımı düşünerek ),kendiside çok memnun kaldı,bende. Tahminlerimde yanılmamışım,yeni,fonksiyonel ve ciks bir tüfek almak isteyen arkadaşlarada tavsiye olunur.