Sevgili avcı arkadaşlarım; Bugün burdurdaki yıldız av tüfekleri fabrika satış mağazasına gittim.Niyetim bp longrange veya mirae jk6 av fişeği alacaktım onlarda yokmuş, Sonra konuya tüfeklerden girdik.Dedim stoeger otomatik aldım sol atma problemi vardı , servise gitti namlusu yamuk çıktı dedim, fabrikaya gitti düzelttik diye geri geldi dedim ama deneyemedim dedim. Oradaki arkadaşta namlu düzeltilmez dedi, yamuk namlu değiştirilir dedi. valla stoegerde onun aparatı varmış onla düzeltiyorlarmış dedim, Hayır dedi namlu düzeltme aparatı diye birşey yok dedi, sadece koymuşlardır namluyu bir şeyin üzerine plastik çekiçle Düzeltmişlerdir dedi.YAMUK NAMLU DEĞİŞTİRİLİR DEDİ.Sonra konu dipçiğe geldi, dipçiğin uyumlu yada uyumsuz olduğunu anlamak için şeridin üstüne pipet koy dedi , tüfeğini omuzla pipetin deliğinden arpacığı görüyorsan tüfeğin dipçiği sana uygundur dedi.HA UNUTMADAN ŞUNU SÖYLİM, STOGERİN NAMLU ÇELİĞİ İTALYADAN GELİYORMUŞ ONDAN STOGER ALDIM DEDİM, BİZİM ÇELİKLERDE İTALYADAN GELİYOR DEDİ.