Sevgili avlak ailesi sevgili avcı abilerim ve kardeşlerim; Tüfeğimi sol atma probleminden dolayı garanti kapsamından faydalanmak suretiyle fabrikaya gönderdim, ümit usta dediki tüfeğin namlusunda yamukluk varmış problemi giderdik dedi ve gönderdiler.Tüfeğimi 15 metrede 7,5 no sterling marka trap fişeği A4 KAĞIDINA ATIŞ YAPARAK denedim.Ayrıca 27,5 metrede 32 gram 6 nuamara power piston tapa MECA-RC CACCİA-REMİNGTON SHURSHOT VE MİRAGE fişeklerle test ettim.Bütün atışlar kum torbasının üstü hafif oyulmak suretiyle tüfek sabit ve yatarak yapılmıştır.Daha sonra atış mesafesini 34 metreye çektim ve tüfeğin namlusunu çam torusuna dayamak suretiyle meca ve mirage ile 2 atış yaptım. 27,5 metrelerde yapılan atışlarda bana göre sol atma varken 34 metredeki atışlarda düzelme gördüm.A4 kağıdına yapılan atışların 3 tanesi 1 şok ile 4 tanesi 3 şok ile yapılmıştır.Normal hedef kağıtlarına yapılan atışlar çoğunluk 3 şok 2 tanede 2 şok ile yapılmıştır.Resimleri hemen ivedi yüklemeye çalışacağım.Siz değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.