parlma avında çay kenarında 32 gr 8 no power ve 31 gr bior 8 no ile
Saol özgür abi görüşünü paylaştığın için..
Berkay ben geçtiğimiz pazar İpsala da idim..akşam bekinde me-ca 33 gr 6 no bior tapa kullandım,çok güzel vuruşlar yaptım..ördek leri temizlerken et ve deri üzerindeki tahrifatı inceledim..yakıcılık,fitil,siyah kan vs hepsi oluşmuş.otopsi gibi oldu biraz
Ahmet abi bende ipsalaya gidicem koyuntepe altına kısmetse arkadaşlar davet etti yanlız biraz daha havaların bozmasını bekliyorum hem işler falan malum,beklediğim yorumu yapmışın abi aslında av üstündeki etkisini merak ediyodum elimde var bir kutu 7 no 31 gram fiocchi biorlar var bu hafta deneyim onları merak edip almıştım iş yaparlar heralde
eskiden plastik tapa mı vardı. tabiki olur.
parlama avlarında daha güzel olur. 5-6-7 no benim fikrim 33 gr. güzel iş görür.
Haklısın tunç abi ben cocukken hatırlıyorum babam keçe tapa doldururdu hep fişekleri bütün avlar için,ama ben pek keçe tapa kullanmadım ben o yüzden merak ettim,2 kutu sipariş vereyim ben en iyisi 6 no 33 gram uyar sanırım
bp keçe tapa 33 gr 6 numara.. )
B&P'nin bütün fişekleri güzel coğu modelini kullandım ama keçe tapa hariç
Benim gibi tan tun atmadığın sürece hepsi olur....Ben atışın 100/70 ,fişeğin 100/30 etkili olduğu kanaatindeyim iyi atış iyi sonuç..:!
Yener abi son söylediğine kesinlikle katılıyorum bunun örneğini cok yaşadım
Eskiden power tapamı vardı keçe tapayı bulan fişeği doldururdu az abadan tapalik keçe
kesmemis rahmetli dedem....
Yaf keceler güzel Berkay 6nosu fena değil ....
Eywallah serkan hocam saolasın