Gönderen Konu: Acil cevap bekliyorum arkadaşlar  (Okunma sayısı 1187 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdi ÖZTAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Acil cevap bekliyorum arkadaşlar
« : 08 Aralık 2014, 22:00:16 »
Arkadaşlar 20 gun sonra bayiden gidip tüfek alıcam ben tüfeği edirnede bayiden alıcam orada yivsiz tüfek satın alma belgesi jandarmadan alınıyormus  ve 2 fotografla dilekce gerekiyormus benim teskerem var bir günde hallolur işin dediler bu dogrumu ve istenen şeyler dogrumu ?
ve bir soru daha silah ruhsatımın 5 yıllık süresi bu yıl doldu teskereme tüfek yazdırabilirmiyim ?
yanıtlarsanız cok sevinirim herkese bol avlar ...
Erdi ÖZTAN
1988 istanbul

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Acil cevap bekliyorum arkadaşlar
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2014, 22:53:49 »
yeniden satın alma belgesi çıkardınmı ruhsatın zamanı geldiğini söylersiniz ve yenilersiniz diğer yandan edirneye kadar gitmeye gerek yok sıfır alıyorsanız kargo ile gelir fatura ile sizin olduğunuz ilçedeki karakolda kayıt edersiniz saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Murat SİVASLI

• Free Üye
  • *
    • DOĞA AV
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2014, 23:10:05 »
Arkadaşlar 20 gun sonra bayiden gidip tüfek alıcam ben tüfeği edirnede bayiden alıcam orada yivsiz tüfek satın alma belgesi jandarmadan alınıyormus  ve 2 fotografla dilekce gerekiyormus benim teskerem var bir günde hallolur işin dediler bu dogrumu ve istenen şeyler dogrumu ?
ve bir soru daha silah ruhsatımın 5 yıllık süresi bu yıl doldu teskereme tüfek yazdırabilirmiyim ?
yanıtlarsanız cok sevinirim herkese bol avlar ...
satin alma belgesini bagli bulundugunuz emniyet biriminden alacaksiniz tufegi alacaginiz ilden degil. Ayrica ruhsatinizi yenilemeden satin alma belgesi alamazsiniz. Satin alma belgesi icin kimlik fotokopisi ve 2 resim yeterli
Murat SİVASLI
1986 ANKARA

Çevrimdışı Erdi ÖZTAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2014, 03:47:42 »
ben teskeremi edirneli oldugum için ve ava oraya gittiğim için orda çıkarmıstım o yuzden edirneden alıcaktım .... ruhsatı yenilemek ne kadar sürer 1 gun işten izin alabilirim yetermi sizce ruhsatı yenileyip satın alma belgesi cıkarmaya
Erdi ÖZTAN
1988 istanbul