Gönderen Konu: Armsan Phonema Almadan Önce Yapmanız Gerekenler  (Okunma sayısı 3470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan GEYİK 06

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Armsan Phonema Almadan Önce Yapmanız Gerekenler
« : 08 Aralık 2014, 18:46:48 »
Herkese merhaba, öncelikle yeni ava çıkacak ve ilk defa silah alan biri olarak yaşadığım sorunları sizlere aktarmak istiyorum. Belki benimle aynı durumda av meraklıları varsa ışık tutmuş olurum.

Öncelikle tüfek çok güzel. Vursan ve Armsan arasında tereddütlerim vardı ikisinden birini alacaktım ve kararımı Armsan dan yana kullandım pişman değilim.

Ürünü almadan önce çok araştırdım ancak sadece bir şeyi atlamışım ki bu bana sıkıntı yarattı o da av bayiinde ürünü almadan önce yapmanız gerekenler.

Ürünü aldım (kurulu aldım) ve ürünün namlusu tereyağından kıl çeker gibi çıkmadı.  Namlu sıkışma yapmış zarla zorla çıkarttım tekrar takmaya çalıştım ve bu sefer tam girmedi namlu öylece sıkıştı ve ne yapsam çıkaramadım. (tabi tüm bunlar olurken kurma kolunun yan tarafı hafif çizilmişti)

HATAM ŞUYDU:
Ürünü alırken  (ürün kuruluydu) silahın gözümün önünde bi kaç kere sökülüp takılmasını istememek

HATAMIN SONUÇLARI:
Dediğim gibi kurma kolunda çizik olduğu için ürünü satın aldıktan 24 saat bile geçmeden iade etmeme rağmen ürün değişimi olmadı ürün fabrikaya  gönderildi.

Ürünü sanki ben bozmuş gibi göründüm. Yenisi teslim edilmedi.

BUGÜN FABRİKADAN HİKMET BEY ARADI:
Kendisi çok nazik biri saolsun sorunu çözeceklerini çiziklerin vs. her şeyin değişeceğini söyledi ancak merakı şuydu SİZ BU ÜRÜNÜ DÜŞÜRDÜNÜZ MÜ ?  dedi

Ve ben  üretim hatası olduğunu düşünürken sorun bambaşka çıktı. Ürünü alırken çizik olmadığı için düşürenin av bayisi olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak ürünün parçaları değişecek ve gönderilecek. (armsan terchimin ne kadar doğru bi karar olduğunu anladım)

Dediğim gibi ürün satın almadan önce çizik vs. klasik herşeye bakın bununda ötesinde tüfeği almadan önce bi kaç kere  gözünüzün önünde sökülüp takılmasını rica edin derim.

Buraya açtığım ilk konudur.  İnşallah tüfek alacak arkadaşlar dikkat etmeyi düşünmezler.

Av Bayii ne gelince ürünü benim bozduğumu söylediler ve kul hakkı yediler sağlık olsun.

1989-Lüleburgaz - Ankara

Çevrimdışı Ergün ALTIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Armsan Phonema Almadan Önce Yapmanız Gerekenler
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2014, 18:53:09 »
İnşallah fabrika dönüşü istediğin gibi olur. Bende de armsan var benim tüfekte çok sıkı namlu girdiğinde çıkarmak için mekanizmayı 2-3 kere boşta el kundağı yokken bırakıyorum ancak öyle çıkıyor ama ne gariptir takarken çok tatlı sıkılıkta yerine oturuyor.
  • ARMSAN Phenoma
1983 BURSA İNEGÖL/ANKARA BEYPAZARI

Çevrimdışı Gökmen TAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2014, 19:54:57 »
Bence ring de biseyler var. Ya lastiginde yada fisek haznesinde bi sikisma vardir. Aklima gelen bunlar.
Gökmen TAŞAR-1979
Korkuteli-Kumluca-Finike
Antalya

Çevrimdışı Gökhan GEYİK 06

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2014, 20:07:03 »
İnşallah fabrika dönüşü istediğin gibi olur. Bende de armsan var benim tüfekte çok sıkı namlu girdiğinde çıkarmak için mekanizmayı 2-3 kere boşta el kundağı yokken bırakıyorum ancak öyle çıkıyor ama ne gariptir takarken çok tatlı sıkılıkta yerine oturuyor.

Ergün Bey videolarını izlediğimde çok kolay çıkardıklarını gördüm. Zaten gelen silahı şuanda bayi de bulunan 66 namlu phonema carbo ile değiştirmeye çalışacam artık bayinin ticari ahlakına kalmış (malum aldığımın 1. günü götürdüm bozuk diye)

1989-Lüleburgaz - Ankara

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2014, 22:38:05 »
abicim bizim bayilerin bazıları çok uyanık mı çok mu üç kağıtcı çözemedim ben armsan ın 612 modelleri çok güzel yanlız benim elim çok küçük değil ama kabzesini kavradımı tetik çok uzak geliyor sentetik dipçiği çok hoşuma gidiyor ama böle bir sorun olduğundan eledim ama bence yerlide armsan 612 620 modeleri ile çok büyük atılım yaptı ama ben 55 namlu slug namlu istemiştim bir arkadaş çalışıyor ve yapamıyacaklarını söylemişti 61 biraz tipsiz gibi geliyor 28 cal çok güzel inşalah birde 55 namlu yada 51 slug namlu yaparlar saygılşar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Gökmen TAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2015, 02:02:03 »
Cozum uretiyorlar. Nokta.
Gökmen TAŞAR-1979
Korkuteli-Kumluca-Finike
Antalya

The following users thanked this post: Serkan ÜNVER