Şu Rc fişekleri sadece ben sevemedim heralde,birkaç defa avda bayağı canımı sıktı o günden sonra bidaha almadım,hatırlıyorum da 2 sezon önce rc caccia mavi fişeklerden merak edip 2 kutu almıştım. 5 no 32 gram olması lazım hatta birkaç tane hala var kenarda.Gecen sezon mısır tarlasından fırlayan koca bir tavşana yaklaşık 25 metreden atış yaptım,hayvandan bir avuç tüy cıktı ve takla atıp kaldı..tam almaya yanına doğru ilerledim birden kalkıp gitti,tüfeğimde boştu aslında pek o hataya düşmem ama o an boşluğuma geldi,öylece bakıp kaldık,dedim kısmet demekki yapcak bişey yok,2 hafta sonra yine tavşan avına gittik aynı fişekten var yanımda,biraz dolaştık birşey cıkmayınca dere kenarlarından dönüş yoluna gectik,ümidi kestiğimiz anda 7 tane kadar ördek fırladı ayağımızın dibinden dalların arasından,yine aynı mesafelerden atış yaptım 2 ördek ayrıldı arasından ama yaklaşık 70 metre ileriye düştüler.Ben şimdiye kadar sadece rc caccia fişeklerde yaşadım bunu yada bana denk geldi belkide bilemem.S4,Sipe modellerini cok övüyorlar ama ben acık söyleyim mecbur olmadıkca o günden sonra Rc fişeklerden almadım.