Saolasın Berat abi daha iyisi sizlerin olsun inşallah. genelde herkes çalışma performansına öncelik verir bende oradan başlayacak olursam kurşun şavrotin dahil 28 gramdan 40 grama kadar her türlü fişek attım.en ufak bi çalışma hatası yok kesinlikle tık demedi.
tüm bunları attıktan sonra tüfeği en ince vidasına kadar söküp incelediğim de hayret ettiğim nokta ; yok denecek kadar az bi kirlenmeydi ilk kinetik tüfeğim olduğu için çok şaşırdım.namlu iç kromu çok güzel yerliler biraz sıvama yapsada ithal kurşunlarda tertemiz. çalıya sıklığa çok girerim ben abi , bundan önce Waltter target kullanmıştım.en ufak sürtmede çiziliyodu ahşap kundak.bunda çok nadir çiziliyor. o çizikler de sildikçe kapanıyo zaten.
dipçik pedi çok güzel geri tepmeyi emiyo. Ama dipçik bana biraz uzun geldi . o yüzden bi keresinde dipçik pedini kısa bi tabanlıkla değiştirdim 28 gramlar bile omzumu çürüttü , sonra orjinalini taktım rahat ettim. uzunluğa da zamanla alıştım. ilk tavşanımı bu tüfekle vurdum 20- 25 m arası bi mesafeden çalıdan kalktı meca 32 gram 6 no ile adım atamadı.ama o mesafe için full şokun çok dar olduğunu anlamış oldum.3 şok iyi olcakmış.ama zaten tahtalıdan dönerken denkgelmişti . keklikte ben 34 6 kullanırdım bu m3000 de o mühimmat çok geldi hayvan parçalanıyo.bende 32gram 7no BP kullanıyorum kekliğe .
neyse abi ben çok uzattım
sürç-ü lisan ettiysek affola