Kolay gelsin ustalar . Av tüfeği alacam nasipse , otomatik düşünüyorum.
Biraz araştırdım : armsan , ata , huglu ,sarsilmaz,stoeger markalari one çıkıyor.
Bütçe 1500e kadar olabilir , keklik tavsan nadiren domuz avina çıkıyorum.
Armsan phenoma en çok ilgimi ceken ,argentina modeli estetik olarak da hosuma gitti . Yine ata venza cok sık ama pek bilgi yok.
Aile cevrem hep sarsilmaz diyor ,huglu da köklü ...
Kisaca kafam karışık , bir de sentetik mi ahsap mi onerirsiniz ?
Gazlı mi ,kinetik mi ?
5+1 mi ,7+1 mi ?
Simdiden tesekkurler , bu arada forumda Elazig Tunceli civarian kimse var mi ?
Edit:satın alma belgemi az önce komando ava gönderdim , m2000 alıyorum
Son defa yardım istiyorum , hem normal hem slug namlu alıyorum. Almışken tam olsun dedim
Yalnız namlu boyu işini pazartesi belge ulasınca kesinleştirecem , şimdilik 66 normal 55 slug dedim ...
Ustaların tavsiyesi nedir , slug namlu konusunda tereddütüm çok yok ama normal namlu 66 mı olsun 71 mi kararsızım
Edit2; Stoeger geldi bugün , yarin deneme atislari yapacam.
Tufekte su an icin tek sorun kundagin govde ile birlesme yerinde tirnak kadar vernik atmış. Komando avla konustum , hemen geri gonder gerekirse tüfeği komple yenisiyle degisiriz dediler.
Ben de ava gidecem olmaz dedim , o zaman av sezonu bitince gönder olmadi kundak dipcik komple degisiriz dediler ... Yaklasimlari guzel , ben sahsen memnun kaldim.
Simdi sizlere sorum su bu kundagi ben yapamaz miyim , yarım cm bişey icin ugrasmak istemiyorum . Vernik alsam veya burda bi tufekciye gotursem duzeltemezler mi ?