Bore namlu güzel olur ancak seni yönlendirmiş gibi olmayım 40-50 gr fişekle ne vuracaksın ?
36 gr Süper speed fişekler işini hayli görür Dengeli ve ideal bir Çelik kasa Gurupmanı ve dengesi yerinde 3000 3200 kg aralığında Mobil şoklu ; Huğlu kop 71cm namlu. 103 de Modeli her daim işini görür ben kullanıyorum.
Diğer bir Alternatif Akdaş 312 SE Modelidir. Araştır bak güzel yorumlar alacaksın. Babam'a aldım özel yaptırdım kullanıyor, Akdaş güzel S.pozeler yapıyor fabrikaya kendi ölçülerine ayarlarına uygun bir 71namlu çelik kasa- mobil şoklu -dengeli özel S.poze yaptır kardeşim...
Huğlu Kop.103 DE-CE , Akdaş ve Akus markalar bence S.poze tüfek üzerinde artık diğer yerli firmaların üstünde Markalar çok daha dengeli tüfekler yapıyorlar ve gerçekten gurupmanları çok iyi sorunsuz markalar firmaları da arkalarında duruyor buda çok önemli sorunsuz kullanırsın yine karar senin tabi...
Bende sen gibi zamanında çok araştırdım Ata Bore namlu S.POZE tüfek alayım dedim ama gördümki atacağım fişekler 28 gr ve 36gram aralığında macera aramaya fazla dökülüp saçılmaya gerek yok. 36 Gram süper spped fişeklerle çok güzel uzun atışlar yaparsın ben zaman zaman Kullanıyorum Keklik ve Ördeke atıyorum . 40-50 gr süper magnum atacaksan gerçekten elindeki alet Avrupa tüfek olsun agır dolu işin işine girdimi gurupmanlar değişir. Örnegin MERSEDES arabayla 200 basarsan 100 km hızla gider gibi olursun. Ama yerli bir Renault fulence arabayla 200 basarsan uçacak gibi olursun
Otomatik konusuna gelince bence Domuz av'ı dışında kullanma , S.poze ve çiftenin zevkini vereceğini düşünmüyorum. Bore namlu demişsin o kadar ince detaya gireceksen Avrupa Browning b525 tüfek kullan.