Gönderen Konu: Ve 103 FE gelir :)  (Okunma sayısı 12118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa KAYA 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Ve 103 FE gelir :)
« Yanıtla #25 : 23 Aralık 2014, 01:10:08 »
Güzel Tüfek Mustafa  bey canınızı sıkmayın takılmayın hiç bir yoruma bende de var sadece Keçe tapa fişeklerde daha randımanlı fişek seçimi yaşarsınız en fazla ben sezon sonunda temizlik yapıyorum Bazende bir sonraki sezon açılışında en ufak küf pas karımcalanma yok iyi Günler'de kullanın

Barış bey teşekkür ederim..Ben bıldırcında yavaşçalar 34 gram 8 numara bior tapa kullanıyorum gayet memnunum çok uzak mesafedeki hayvana attığımda hayvan canlı düşebiliyor.Ama köpek olduğu için bulunması zor olmuyor.Yakın mesafede ise bugüne kadar canlı düştüğünü hatırlamıyor.
Mustafa KAYA / İzmir
Edeple gelen lutüfla gider..
Gülü seven dikenine katlanır derler,
Kaktüsü sevenin vay haline..

Çevrimdışı Adem ERKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 30 Aralık 2014, 19:56:20 »
tüfeğiniz hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bol avlarda kullanın...bende bir huğlu poze (103 D ) kullanıcısı olarak tüfeğimden son derece memnunum... keklik te ve tavşanda bir çok fişek denememe rağmen değişemeyeceğim tek fişek B&P...32 gram 5-6 numara ile tavşan ve keklikte uzak mesafelerden iyi iş gördü ve sürekli de B&P kullanmaya karar verdim..bir çok huğlu kullanıcısıda memnun bu fişekten sanırım huğlu av tüfekleri B&P yi seviyor..
  • Huğlu 103 D
  • Huğlu 200 AC
1978 BURDUR

Çevrimdışı Tarık LUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 03 Ocak 2015, 21:49:25 »
Rast gele diyelim. 10 numara . 2. Tüfek olarak aynını düşünüyorum...
Hayırlı olsun...
  • HUGLU G601 71 cm Namlu
1967-İSTANBUL, BAKIRKÖY