Gönderen Konu: Ve 103 FE gelir :)  (Okunma sayısı 12117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa KAYA 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ve 103 FE gelir :)
« : 03 Aralık 2014, 00:31:28 »
Merhabalar avlak ailesi..
Uzun süredir bir poze almak için araştırmadığım marka model kalmamıştı.Akus,Akdaş,Akkar,Arthemis,Cesa,Yıldız,Sarsılmaz vs..
Tüfeği mahallemizin esnafı/av bayiisi olan bir abimiz aracılığıyla aldım.(Komisyonsuz olarak 1830 TL)
Tüfek yaklaşık 20 gün önce geldi.Klavyem bozuk olduğundan dolayı ekran klavyesiyle yazmak zor geldiği için bugüne kısmetmiş :) İlk geldiğinde kapaktaki ördeklerin boyaları dengeli değildi.Ve ejektör ilk denemem de çalışıyordu.Fakat 2. gün denemeye gittiğimde alt ejektör atmadı.İlk olarak aklıma forumda yazılan yerli tüfekler hakkında yazılan olumsuz yorumlar geldi.Acaba haklılar mı diye kendi kendine sormuyorda değildim.Acaba 2.el bir avrupa mı almalıydım?.Dedim. :).Neyse ki sonuç öyle olmadı..
Türkiye dağıtıcısı olan ideal avı arayarak durumu belirttik.Aldığımız ilk yanıt ;

-Ruhsata işlendimi?.
Evet işlendi..
-Ruhsata işletilmeseydi yenisi ile değişim sağlardık.Ama olsun fabrikaya gönderin orada halledilir.

Diye cevap aldık..Baktım ki tüfeğin alt iğne ucuda kırık gibi..
Dedim biz bunu yollayalım ördekler boyansın,alt iğne değişsin,ejektör yapılsın.Neyse salı günü gönderildi.Pazartesi günü her şeyi halledilmiş şekilde geri geldi..(İğneler değişmiş,ejektör yapılmış,kasa tekrardan krom kaplanmış..).
Şükür kargo parası ödemedik :).
Tüfek ilk izlenim olarak iyi.Ağırlığınıda hissettirmiyor değil. :) (Bilerek ağır olmasını istemiştim)
Deneme atışlarına gelince ; Karatavuk üzerinde denedim.İlk geldiği 2 gün 4-5 şok takılı idi.
5 numaralı şoktan pek verim alamadım.Acemilik sürecimi desem,Tüfeğe alışma sürecimi desem,atış posizyonu mu desem bilemiyorum.Ondan sonra 5 no şoku takmadım.Çok aşırımı açıyordu yoksa farklı bir şey miydi anlayamadım.Ondan sonra 4-3 şokları ile kullanmaya başladım.Alt 4 , Üst 3 ..Önce alt namlu ile atış yapıyorum.4 No şok güzel..Beğendim.Hayvan kansız,cansız yere düşüyor.Ama bazen hayvanı uzak görünce selektörü üste verip 3 no ile atış yapıyorum karatavuğa..Ne hikmetse hayvanı kanattırıyor.(Kanattıran fişek 30 gram Yaf Bior tapa 7 No ).
Alalı 4 paket fişek attım.Deneyerek uygun fişekleri bulmaya çalışıyorum..Rc 30 Gram 7 No..Sonuç fena değildi. Rc 24 gram denedim verim SIFIR..(Beklenen sonuç :) ).Yaf 30 Gram 7 No denedim oda pek iç açıcı değildi.Yaf 34 bior tapa fena sayılmazdı.Anladım ki bu tüfekte ağır gramaj iyi sonuç veriyor.Tabi hava şartlarını da değerlendirmek gerekli.
Değerli vaktini ayırıp okuyan,yorum yazan herkese teşekkür ederim..İzmir den selamlar.

« Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 00:54:59 Gönderen: Mustafa KAYA 35 »
Mustafa KAYA / İzmir
Edeple gelen lutüfla gider..
Gülü seven dikenine katlanır derler,
Kaktüsü sevenin vay haline..

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Ve 103 FE gelir :)
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2014, 00:46:41 »
Öncelikle hayırlı olsun.
canınızı sıkmak istemem ama birşey sormak istıyorum arızadan dolayı fabrikadan servi tamir bakım fişi faturası yada irsaliye vs geldimi.? birde kargo kagatlarını saklayın atmayın?
bu evraklar size ilerideki arızalarda lazım olcak.GARANTI KAGADIN DA YAZAR BİR MAL AYNI ARIZAYI 4 DEN FAZLA YAPARSA YENİSİNLE DEĞİŞİMİNE  DİYE İŞTE OZAMAN BU SERVİS EVRAKLARI LAZIM OLCAK BELGELİYE BİLMENİZ İÇİN. YOKSA COK GİDER GELİR FABRIKAYA BİLGİNİZ OLSUN.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 00:48:12 Gönderen: Gökhan KAN »
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2014, 01:08:01 »
Öncelikle hayırlı olsun.
canınızı sıkmak istemem ama birşey sormak istıyorum arızadan dolayı fabrikadan servi tamir bakım fişi faturası yada irsaliye vs geldimi.? birde kargo kagatlarını saklayın atmayın?
bu evraklar size ilerideki arızalarda lazım olcak.GARANTI KAGADIN DA YAZAR BİR MAL AYNI ARIZAYI 4 DEN FAZLA YAPARSA YENİSİNLE DEĞİŞİMİNE  DİYE İŞTE OZAMAN BU SERVİS EVRAKLARI LAZIM OLCAK BELGELİYE BİLMENİZ İÇİN. YOKSA COK GİDER GELİR FABRIKAYA BİLGİNİZ OLSUN.

Gökhan bey merhabalar.
Silah bayiden gönderildi,Bayiye tekrar geri geldi.(Kargo ücreti vs hiç bir şey ödemedik)
Silahın geldiğini tahmin ederek gittim bayiye.(Gittim dediysem kapının önünden 10.cu adımda bayinin içerisine girmiş oluyorum :) )
Silah gelmiş..Üstündeki kargo kutusunda dediğiniz gibi bir irsaliye tarzında birşey vardı.Benim tüfeğim kendi sert plastikten olan kasesiyle gitti.Dışarısında ki kartonda bahsettiğim kağıt vardı.Hiç elime alma fırsatım olmadı.Bayi keserek o kağıdı aldı bende tüfeğimi kutusuyla aldım.Tüfek kutusunun içerisinden hiç bir şey çıkmadı.
Aynı arızayı 4 kere vermesi durumuna gelince ;
Tüfeği beğenerek,içime sinerek aldım.Değil 4 , 40 kere arıza verse değiştirmeyi düşünmüyorum.Gönderirim tamir edilir :).
Kullanıcı kaynaklı olmadıktan sonra 15 - 15 = 30 TL kargo ücreti öderim :).
Nede olsa o bir kompliman..Huğlu :)
Mustafa KAYA / İzmir

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2014, 01:21:31 »
Mustafa bey tüfeğiniz hayırlı olsun
En iyisi yazdığınız gibi tüfekten soğumamak,yeni tüfeğiniz size uzun yıllar eşlik edecek gibi duruyor.
Rastgele.
1993 ERZİNCAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2014, 01:47:24 »
Mustafa bey tüfeğiniz hayırlı olsun
En iyisi yazdığınız gibi tüfekten soğumamak,yeni tüfeğiniz size uzun yıllar eşlik edecek gibi duruyor.
Rastgele.

Kadir bey değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Evet tüfeğimi aradan uzun yıllar geçsede satmayı düşünmüyorum.
Eğer nasip olursa önümüzdeki yıllarda elinizdeki hatsan gibi bende bir tane hatsan almak istiyorum.Fabrikası bizim ilçemizde.2 Adet büyük fabrikası var.Hatta fabrikalarında bir çok tanıdığım var.(Mesleğim aşçılık..Yaklaşık 4 sene öncesinde çalıştığım firmada hatsan fabrikasının yemeğini biz yapıyorduk).Tüfeğinizi kazasız,belasız kullanmanız dileğiyle..
Mustafa KAYA / İzmir

Çevrimdışı Sercan ÇELİK

• *
« Yanıtla #5 : 03 Aralık 2014, 08:22:46 »
Hayırlı olsun.
Sercan ÇELİK
0 Rh + 1981 Kahramanmaraş
0 532 510 42 08

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 03 Aralık 2014, 09:15:21 »
Şansınız açık olsun güzel avlarda kullanın mümkünse yaf kullanmayın.Gramaj yülseltmek hiçbir zaman iyi bir atış demek değildir
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 03 Aralık 2014, 18:15:56 »
Mustafa kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende de 66 namlu siyah kapaklı olanından var çok memnunum 3 sezondur kullanıyorum inşallah satmak zorunda kalmam.. fişek olarak 30.5 gr mirage üveyik için,, 32gr 10 numara keçe tapa imperial çulluk için,, 33 gr S4 ördek, keklik ve tavşan için bunun ilacıdır.(3-1 şoklar takılı sürekli)

Güle güle kullan
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Burhan KARAASLAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 03 Aralık 2014, 18:59:00 »
Mustafa bey sizin tüfeğiniz tüfek değil sanki tablo maşallah, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Evladiyelik tüfek diye buna derim :)
Burhan KARAASLAN
1981 KIRIKKALE

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 03 Aralık 2014, 21:51:39 »
Yeni tüfeğiniz hayirli olsun muftafa kardeş güle güle kullanin insallah ikinci el bir 103 fe 1600 tl istendigi düsünürsek cok güzel bir fiyata almisiniz hayirlisi olsun
  • walther target y.oto
1984 MANİSA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 03 Aralık 2014, 22:05:27 »
Çok güzel görünüyor. Zevkle, gülegüle kullanın inşallah.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #11 : 03 Aralık 2014, 23:20:05 »
bende de 1997 model siyah kapaklı ördek figürlü olanı var 71 cm mobil şok çok memnunum sırası gelince ava çıkar. tam anlamıyla evladiyelik tek eksi tarafı ağır oluşu.
oda şimdilik problem değil. dolapta olması dahi prestij diye düşünüyorum huğlunun en iyi pozesi bence...
hayırlı olsun güzel avlarda kullanın.
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 04 Aralık 2014, 00:21:04 »
Hayırlı olsun.
Sercan bey teşekkür ederim.

Şansınız açık olsun güzel avlarda kullanın mümkünse yaf kullanmayın.Gramaj yülseltmek hiçbir zaman iyi bir atış demek değildir

Mehmet bey teşekkürler.Evet sizinde dediğiniz gibi gramaj yükseltmek daima iyi atış sağlamıyor.Ama düşük gramaj denemelerimde başarılı olamadım.(Belki de acemliğin sonucuydu :) ).
YAF markasını neden tavsiye etmiyorsunuz?.2 kutu yaf attım fena sayılmazdı.Şu anda JET marka denemek için 34 7 numara aldım.

Mustafa kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende de 66 namlu siyah kapaklı olanından var çok memnunum 3 sezondur kullanıyorum inşallah satmak zorunda kalmam.. fişek olarak 30.5 gr mirage üveyik için,, 32gr 10 numara keçe tapa imperial çulluk için,, 33 gr S4 ördek, keklik ve tavşan için bunun ilacıdır.(3-1 şoklar takılı sürekli)

Güle güle kullan

Tolga ağabey, Değerli yorumun ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.Yardıma ihtiyacım olan bir konuya değinmişsin.
Bende 66 veyahut 68 namlu almak istedim.Fakat Bir çok kişinin tavsiyesiyle 66 - 68 namluyu bırakıp 71 namlu almaya karar verdim.
Şok kombinasyonuna gelince ;
Şu ana kadar bu tüfekle grup olarak büyük ava gitme şansım olmadı.(Acemi işi dere boyunda kendi bahçelerimizin sınırlarında takılıyorum şu anlık
:) )
Bu şartlardan ve acemi olduğumdan dolayı tüfeğin saçmayı açmasını istediğimden dolayı 4-3 Şok kullanıyorum :).

Mustafa bey sizin tüfeğiniz tüfek değil sanki tablo maşallah, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Evladiyelik tüfek diye buna derim :)

Burhan bey iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Sizin gibi bir kaç kişiden ''Evladiyelik tüfek'' ibaresini duymak beni mutlu etti :).

Yeni tüfeğiniz hayirli olsun muftafa kardeş güle güle kullanin insallah ikinci el bir 103 fe 1600 tl istendigi düsünürsek cok güzel bir fiyata almisiniz hayirlisi olsun

Erdal bey selamlar...Yorumunuz için teşekkürler.
Bende tüfeği uygun fiyata aldığımı düşünüyorum :).

Çok güzel görünüyor. Zevkle, gülegüle kullanın inşallah.

Size ''Volkan bey'' yerine ''Volkan HOCAM'' desem daha iyi olacak sanıyorsam :).Sizin bilgi ve tecrübeleriniz sayesinde sizden bir çok şey öğrendiğimi belirtmek isterim.Yorumlarınızı itina ile takip etmekteyim :).
Yorumunuz için teşekkür eder, benim gibi bir acemiye tavsilerde bulunmanızı rica ederim :)

bende de 1997 model siyah kapaklı ördek figürlü olanı var 71 cm mobil şok çok memnunum sırası gelince ava çıkar. tam anlamıyla evladiyelik tek eksi tarafı ağır oluşu.
oda şimdilik problem değil. dolapta olması dahi prestij diye düşünüyorum huğlunun en iyi pozesi bence...
hayırlı olsun güzel avlarda kullanın.

Emin bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
''Dolapta olması dahi prestij diye düşünüyorum'' Kelimesi aynen benim içinde geçerli :). (Şu anlık dolap yok ulu-orta duruyor ama bi gün olurda bi tüfek dolabı yaptırırız inşallah :) )
Ağırlığa gelince bir kaç yerde huğlunun yeni model tüfeklerinde ağırlığını düşürdüğünü okumuştum.Henüz tartma imkanıda bulamadım.Eski model bir 103 FE ile silahımı karşılaştırma imkanı bulamadığımdan bilemiyorum eski modellerle arasıda fark varmı.

Son olarak bir şey sormak istiyorum.Silahımın seri numarası : 14 P 52.. diye Seri numarasından tüfeğin hangi yılda üretildiğini anlayabilirmiyim?
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 00:22:33 Gönderen: Mustafa KAYA 35 »
Mustafa KAYA / İzmir

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 04 Aralık 2014, 00:27:30 »
2014, ilk iki rakam sanırım üretim yılını belirtmek içindi.
1978 Eğirdir-Isparta

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 04 Aralık 2014, 00:33:38 »
Huğlu'nun tüfek dolabında olması bile prestij sözüne aynen katılıyorum hatta geçen hafta babamın Huğlu pozesini 20 yıllık yerinden alıp artık birazda benim tüfek dolabımda olsun diye kendi envanterime kattım :) Dolabı her açışta o pozeyi görünce insan yaptığı avları hatırlıyor,neşeleniyor,güven veriyor.40 tane tüfeğim olsa da o pozenin yeri bende çok farklı.Hani her yiğidin gönlünde bir aslan yatar derler ya benim gönlümde de o var  ^-^ Rastgele..
1993 ERZİNCAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2014, 01:00:14 »
2014, ilk iki rakam sanırım üretim yılını belirtmek içindi.

Tevfik bey bende öyle tahmin ediyordum ama emin olmadığımdan dolayı danışmak istedim.Teşekkür ederim.
Mustafa KAYA / İzmir

Çevrimdışı Noyan ÖZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 04 Aralık 2014, 10:38:39 »
bende poze olarak huğlu almayı düşünüyorum.
yanlız kafama takılan bu tüfekler fabrika çıkışından önce kontrol ediliyor olması lazım.
nasıl bu şekilde hata olup satışa çıkıyor onu anlamadım.
1800 az bir rakam değil sonuçta.
07.01.1986
Mersin

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 04 Aralık 2014, 11:19:49 »
     Çok güzel görünüyor.Hayırlı olsun.

1984 Ankara

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #18 : 04 Aralık 2014, 11:50:32 »
Tüfeğiniz hayırlı olsun ...kazasız belasız keyifli avlar ve atışlar dilerim.
Bende 103FE kullanıcısı olarak fişek konusunda görüş bildireyim...
32-34 gr 6 no meca ile güzel tahtalı ve ördek avı yapiyorum.
Uveyik ve keklikte 30 gr 7 no B&P nin MP light fişeği iyi sonuçlar verdi.
Şok konusuna gelince kendi uretimim olan şokları kullaniyorum ölçü
olarak modified üst göz light modified alt göz şeklinde kullaniyorum.
Resgelsin ....
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 04 Aralık 2014, 18:01:28 »
bende poze olarak huğlu almayı düşünüyorum.
yanlız kafama takılan bu tüfekler fabrika çıkışından önce kontrol ediliyor olması lazım.
nasıl bu şekilde hata olup satışa çıkıyor onu anlamadım.
1800 az bir rakam değil sonuçta.

Noyan bey selamlar.
Evet 1800 tl gerçekten az bir rakam değil..Ama Fiyat - Performans olarak değerlendirecek olursak tüfeğin o fiyatı hakettiğini düşünüyorum..Huğlu koop. un satış sisteminde tek merak ettiğim bir konu ejektörlü ile ejektörsüz arasında ki fiyat farkı.Ejektörlü ve ejektörsüz modelleri arasında 400 tl fark bulunuyor.Diğer markalarda bu fiyat 200-250 tl arasında.

Çok güzel görünüyor.Hayırlı olsun.

Ömer bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Tüfeğiniz hayırlı olsun ...kazasız belasız keyifli avlar ve atışlar dilerim.
Bende 103FE kullanıcısı olarak fişek konusunda görüş bildireyim...
32-34 gr 6 no meca ile güzel tahtalı ve ördek avı yapiyorum.
Uveyik ve keklikte 30 gr 7 no B&P nin MP light fişeği iyi sonuçlar verdi.
Şok konusuna gelince kendi uretimim olan şokları kullaniyorum ölçü
olarak modified üst göz light modified alt göz şeklinde kullaniyorum.
Resgelsin ....

Serkan bey değerli yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Fişek seçimi ve şok konusunda ; Acemi ve usta atıcıların performansları değişiklik gösteriyor kanısındayım :).
Onun için değişik fişekler kullanarak denemeye çalışıyorum.34 Gram 7 No MeCa marka fişekte kullandım ve gayet güzeldi.
Mustafa KAYA / İzmir

Çevrimdışı Eren BİRİNCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 06 Aralık 2014, 01:36:08 »
Gerçekten çok harika bir tüfek umarım bizde böyle güzel bir tüfek alırız  kazasız belasız avlar nasip olsun ... Güle güle kullanın.
ÇORUM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 06 Aralık 2014, 03:35:44 »
Gerçekten çok harika bir tüfek umarım bizde böyle güzel bir tüfek alırız  kazasız belasız avlar nasip olsun ... Güle güle kullanın.

Eren bey merhabalar.İlk yorumunuzu tüfeğime yaptığınız için teşekkür ederim.Allah daha iyilerini hayırlısıyla sizlere nasip eylesin.
Mustafa KAYA / İzmir

Çevrimdışı Hasan YALÇIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 08 Aralık 2014, 00:48:07 »
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR.GÜZEL TÜFEK GÜZEL SEÇİM.FİŞEĞE GELİNCE FİŞEK SEÇMEZ.AĞIR DOLULARA GEREK DUYMADANDA ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALABİLİRSİN.KAZASIZ BELASIZ İYİ GÜNLERDE KULLAN.
  • Huğlu koop.Oluklu çifte 200a 12 ga çift namlu 61-71
  • Huğlu koo.Oluklu çifte 202 b 12 ga 83-85 mod.Bütündelme 66 namlu
  • Huğlu koop.Oluklu çifte 200a 20 ga 61
  • Pietro Beretta 426
  • Pietro Beretta s56
  • Robust 222
1979-İZMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 08 Aralık 2014, 01:48:30 »
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR.GÜZEL TÜFEK GÜZEL SEÇİM.FİŞEĞE GELİNCE FİŞEK SEÇMEZ.AĞIR DOLULARA GEREK DUYMADANDA ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALABİLİRSİN.KAZASIZ BELASIZ İYİ GÜNLERDE KULLAN.

Hasan bey iyi geceler.Evet sizinde dediğiniz gibi pek fişek seçmiyor gibi..Ama ben nedense düşük gramajla vuramıyorum.(24-28Gr)Yorumunuz için teşekkür ederim.
Mustafa KAYA / İzmir

Çevrimdışı Barış BATTAL

• *
« Yanıtla #24 : 22 Aralık 2014, 23:47:20 »
Güzel Tüfek Mustafa  bey canınızı sıkmayın takılmayın hiç bir yoruma bende de var sadece Keçe tapa fişeklerde daha randımanlı fişek seçimi yaşarsınız en fazla ben sezon sonunda temizlik yapıyorum Bazende bir sonraki sezon açılışında en ufak küf pas karımcalanma yok iyi Günler'de kullanın
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 23:48:54 Gönderen: Barış BATTAL »

Barış BATTAL
1980 SAKARYA
İSTANBUL