Gönderen Konu: Sigarayı Bırakma  (Okunma sayısı 4237 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sigarayı Bırakma
« : 02 Aralık 2014, 19:32:14 »
Arkadaşlar;Ben Avcı deyince Doga sever,açık temiz havda dolaşmaktan zevk alan ,Tabiatı koruyan sportmen kişiler aklıma geliyor.Bana deseler ki şu karşı tepede 100 tane Tavşan ayağı bağlı git al gel ben gitmem.
Ama silahı elime alınca yüz defa gider eli boş gelir yine giderim.Dagda Domates,Peynir ekmek yemek bana büyük zevk ve tat verir.Av bahane .
Doga sever avcılara bir önerim var.Form'da da az değiliz.Saglıklı yaşam ve avcılık için Sigarayı bırakmayı teklif ediyorum.Katılımcılara şimdiden teşekkür ederim.
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı Murat BOZOK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Sigarayı Bırakma
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2014, 20:17:22 »
Av bahane spor şahane, çok boş döndüm. Ama yine giderim hep giderim :)
1 seneyi geçti bırakalı sigarayı gerçekten faydasını gördüm herkese tavsiye ederim, olay tamamen kafada bitiyor bence.
Benelli Süper Nova Pompalı
Huğlu 104 A

1973-İSTANBUL

Çevrimdışı Fehmi TAŞKIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2014, 20:30:58 »
18 sene günde 2 paket sigara içtim ve 1 günde bıraktım. Bırakalı 6 yıl kadar oldu. İlk bıraktığımda bile müthiş faydasını gördüm. Sigarayı bırakmak , uyku düzeninden sosyal hayatınıza, maddi durumunuzdan fiziksel kabiliyetlerinize kadar her anlamda size pozitif etki edecek. Mutlaka bırakın. İnsan isterse mutlaka başarır.
  • MAUSER M03 300 Win. Mag.
  • Beretta A400 Xtreme Plus 76
  • Akus Custom Deluxe 71-76
  • Glock 19 Gen 5
  • Sig Sauer P 229 ALSO 9mm
  • Smith Wesson 686 4'' 357 Mag.
1977-İZMİR

The following users thanked this post: Halil ARIK

Çevrimdışı Adem YELEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2014, 20:54:50 »
20 yıl civarı içtim bu mereti ama sununda  bende bırakalı 1.5 yıl kadar oldu çok çok memnunun ilk hissttiğim rahat bir nefes alabildiğim di bence bırakmak için kendinize bir sebeb bulun(birçok sebebi olmasına rağmen)benim sürekli ettiğim bir duam vardır allahım beni avdan mahrum kalmayı nasim etme  bundan yola cıkarak sebebim av oldu ilerleyen yıllarda   sigaranın beni avdan mahrum bırakacağını düşünerekten ben onu benden mahrum bıraktım herkesede tavsiye ederim.birde azımsanamayacak maddi boyutu var onuda şöyle özetleyeyim ayda en kalitelisinden 1 koli fişek ciğerime atacağıma  havaya atarım :) herkeze slmlar.....
Adem YELEKİN
1977 İkizce ORDU

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2014, 23:44:41 »
 Bırakmak isteyen varsa ilacı var bu meredin. Belki forumda gönüllü olan abiler olursa herkes aynı gün başlayıp aynı zamanda sigarayı bırakaliriz. Hem birbirimize bu konuda destek oluruz.
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 03 Aralık 2014, 00:49:11 »
bende 2009 yılında sigara ve alkolu  birlikte bıraktım şimdi çok rahatım vede çok memnunum yanlız biraz istahim acildi ilaç kesinlikle kullanmadim
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 00:52:25 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Sercan ÇELİK

• *
« Yanıtla #6 : 03 Aralık 2014, 08:27:17 »
Muzaffer abi gerçekten çok güzel bir adım sevdiklerimizle birlikte daha kaliteli bir yaşam surdurebilmek için sigaraya hayır diyoruz
Sercan ÇELİK
0 Rh + 1981 Kahramanmaraş
0 532 510 42 08

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 11 Şubat 2016, 11:50:01 »
bende 11 gün oldu bırakalı. yatağa yatınca boğazımdaki hırıltıdan oğlumu severkenki verdiğim pis kokunun çocuğun yüzündeki ifadeden kurtuldum. günde 1 paket yetmiyordu 2. pakettende en az 5-6 tane içiyordum.
bırakmak isteyenler devlet hastanelerinde göğüs bölümünde sigara bırakma bölümü var champix diye eczanede 200 tl ye satılan ilacı bedava veriyorlar ben faydasını gördüm inş. bu sefer kurtuldum bu meretten daha önce bırakmayı düşünemiyordum.
günlük yarım kilo et parasıda cebime kalıyor
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

The following users thanked this post: Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Uğur ÖZDEMİR

• *
  • 532 113 66 44
« Yanıtla #8 : 11 Şubat 2016, 12:22:28 »
Champixi suan kullaniyorum inanilmaz halsizlik yapiyor hd kalite ruya goruyosun dun gece ruyamda avdaydik gercek olsa anca bu kadar olur birakirsam o paraya silah koleksiyonu yaparim heralde ginde 2 paket sigara ustune vicdan azabi ustune saglik sorunlari birakan yasar
Hayatta en iyi bildiğim şey Haddimdir.

1981 ADANA

CanSaka

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 11 Şubat 2016, 12:27:23 »
Ben 3 sene ictim bıraktım babamada bıraktırmaya çalışıyorum ama yok bırakmam diyor. Hele kaşı komsumuz karımı bırakırım sigarayı bırakmam diyor :)))

The following users thanked this post: Uğur KOÇ 72

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #10 : 11 Şubat 2016, 12:38:26 »
Yaklaşık 20 yıl içtim. Hem de ne içme günde 2 paketi geçiyordum.
Yaklaşık 9-10 yıl kadar oldu Bıraktım. Bıraktıktan 6 ay kadar sonra sigaradan ettiğim tasarrufu hesapladım. O parayla 1000 TL Ye kendime hediye olarak Rus Baykal Poze almıştım.
Yaşım 46. Şunu abartısız olarak rahatça söyleyebilirim, Dağlarda 25-30 yaşlarında gezdiğimden daha rahat geziyorum.
Bırakan kazanır. Hem sağlı,k hem de maddi olarak.
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 12:39:32 Gönderen: Alkan YOKSUL »
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

The following users thanked this post: Ahmet ÖZTÜRK, Halil ARIK

Çevrimdışı M.Kemal ATEŞSAL

• *
« Yanıtla #11 : 11 Şubat 2016, 13:11:09 »
40 yıl içtim, 9 yıl oldu bıraktım.
Sigara içtiğim yıllarda avlakta çıktığımız tepeler vardı, iki üç kere dinlenme molası vererek çıkardım. Göksüm  yüzlerce bıçakla oyuluyor gibi ağrılar hissederdim, nefes daralması cabası. İşin kötü hatta en kötü tarafı o molalarda birde sigara yakardım. Düşünebiliyormusunuz insan kendi canına bu kadar eziyeti nasıl yapar.
Şimdi aynı avlaklar aynı tepeler inanın bir seferde çıkıyorum, yaşım nedeniyle biraz bacak kaslarım ağrıyor o da çok önemli değil

Son bırakmamdan önceki yıllarda bir kaç kere başarısız denemelerim oldu.

6 ay bırakmıştım, bir gün arkadaşlarla oturuyoruz, herkes sigara içiyordu birisi yak bir tane dedi, ben de nasıl olsa bıraktım dedim ve bir tane yaktım, meret öyle bir tatlı geldi ki anlatamam tekrar başladım.

Bıraktığınızda; O BİR TANEYİ SAKIN İÇMEYİN!

Daha sonraki bir denememde de içki masasında nasıl olsa be bunu bu sefer tamamen bıraktım dedim, kafa da iyi verin bir tane dedim demez olaydım gene başladım.

Bıraktığınızda; İÇKİ MASASINDAN  UZAK DURUN

Gelelim nasıl bıraktığımıza: Eşim de içiyordu (ortalama ikimiz günde üç paket içiyorduk) oğlumuz o zamanlar küçüktü odamıza girdiğinde siz bu odada nasıl oturuyorsunuz deyip burnunu tutarak dışarı çıkardı. Bizimle seyahatlere gelmek istemezdi, çünkü arabada sigara içiyorduk. Bazen çocuğa bağırıp çağırıyorduk, sen kendi evinde ve arabanda bize içirmezsin diyorduk. Çocuk büyüdü tepkileri  (saygısız değil) daha farklı olmaya başladı artık verecek cevap bulamıyorduk.

Bir gün eşimle bu kez onunla birlikte sigarayı bırakmaya karar verdik,  tam tatile gidecektik. Eşime dedimki, tatilde sıkıntı olmasın dönüşte bırakalım. Tatil boyunca insanlara biz dönüşte sigarayı bırakacağız dedik. Bunun da faydası oldu çünkü beynimize işlendi. Benim ilk denemelerimde eşim hiç denemedi tekrar başlamamda onun da etkisi olmuştu.

Bırakırken, BİRLİKTE BIRAKMAK GEREKİYORMUŞ

Ve tatil dönüşünde sigarayı bıraktık 9 yıl oldu çok şükür biz de oğlumuz da çok mutlu ve sağlıklıyız.   
  • Beretta urika 2 71 namlu
  • Franci Oto 67 namlu
M.K. ATEŞSAL   1951 ANKARA
0 RH (+)

The following users thanked this post: Ahmet ÖZTÜRK, Halil ARIK

Çevrimdışı Uğur KOÇ 72

• *
  • KEKLİK AVCISI
« Yanıtla #12 : 11 Şubat 2016, 13:53:38 »
Ben 3 sene ictim bıraktım babamada bıraktırmaya çalışıyorum ama yok bırakmam diyor. Hele kaşı komsumuz karımı bırakırım sigarayı bırakmam diyor :)))

;D ;D ;D
Uğur KOÇ
1992 BATMAN / GERÇÜŞ
FRANCHİ AFFİNİTY

resim yüke

• *
« Yanıtla #13 : 11 Şubat 2016, 14:55:19 »
SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLER

Lütfen bir önceki yazımı okuyun bu yazdıklarımı anlattığım arkadaşlarımdan 4 kişi sigarayı bıraktı.
Sorularınız olursa  cevaplarım.
  • Franci Oto 67 namlu
0 RH (+)

Çevrimdışı Mesut KARABEYİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 11 Şubat 2016, 15:13:38 »
Manzaraya karşı oturunca da sigara yakmadan olmuyor be  ;D Orada içtiğim bir dalı on paket sigaraya değişmem.
1993 İSTANBUL
(memleket KASTAMONU)

Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde adı yabancıları titreten bir millet olduk.

• *
« Yanıtla #15 : 11 Şubat 2016, 15:42:24 »
Muzaffer Kardeşim, böyle bir konu açtığın için helal olsun sana, sağol varol Kardeşim.
Sigarayı bırakan arkadaşlar bırakmak isteyenlere nasıl bıraktıklarını yazıp bazı fikirler verirlerse iyi olur.
  • Franci Oto 67 namlu
0 RH (+)

CanSaka

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 11 Şubat 2016, 15:42:55 »
Manzaraya karşı oturunca da sigara yakmadan olmuyor be  ;D Orada içtiğim bir dalı on paket sigaraya değişmem.

abi öyle bi yazmışsın ki tekrar sigaraya başlayasım geldi :) :) :)

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2016, 19:56:27 »
arkadaslar ZYBAN  hem ucuz 75 tl hemde çok çok etkili .3 sefer bıraktım bir kereden bir sey olmaz dedik  içtik,yine basladık.ama suan  bu ilaç desteği ile bırakıyorum avda resmen 1 vites değil takviye bile fayda etmiyor motor rampalarda derelerde cekmiyor  sıgara yüzünden.vucut kırgınlığı,öksürük, balgam,  pis koku ,uyku bozukluğu,cabası
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 11 Şubat 2016, 23:57:37 »
Champixi suan kullaniyorum inanilmaz halsizlik yapiyor hd kalite ruya goruyosun dun gece ruyamda avdaydik gercek olsa anca bu kadar olur birakirsam o paraya silah koleksiyonu yaparim heralde ginde 2 paket sigara ustune vicdan azabi ustune saglik sorunlari birakan yasar
biraz ağır galiba bana fazla bi etki etmedi aç karna atarsam mide bulantısı yaptı 3 arkadaş aldık ben bıraktım diğerleri benim ısrarımla almıştı birini çok kötü ishal etti tuvaletten cıkamadı bir hafta kendine gelemedi diğeride baktı sigarayı bıraktıracak oda hapı bıraktı. birazda bırakmayı istemeyle alakalı
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 12 Şubat 2016, 00:29:12 »
Eskiden günde 3 paket içerdim alışkanlık askerden kalma gündüzleri. Sonraları geç vakte kadar içmez oldum hatta artık sadece akşamları içiyordum ama her akşam en az 1 paket .Bir gece geç vakit tam yatıcam baktım benim yerime kızım atmış 7 yaşında kollarını açtı gözleri kapalı bende yattım sarıldı boynuma sonra dediki baba çok kötü kokuyorsun arkasını döndü uyudu. O olay bana bir koydu ben o dakka sigarayı bıraktım. Eşim hala içer ,ben 1,5 senedir içmiyorum içmemde inşallah. Sigara ne ki biz koca aileyi idame ediyoruz işlerimizi başarıyoruz,hayatta ne zorlukları alt ediyoruz. Sigara neki bıraktım diyen bırakır olup biter.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul