Gönderen Konu: teröristler avcılarırın tüfeklerini gasp etti  (Okunma sayısı 10376 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: teröristler avcılarırın tüfeklerini gasp etti
« Yanıtla #25 : 08 Aralık 2014, 00:55:03 »
Erzurumun aşağısında hep bir egemenlik sorunu oldu. 1806 dan beri orada silahlar hiç susmadı. .benim en midemi bulandıran olay öcalanın milli misak komisyonu istemesi oldu. Musul kerkük, halep milli misak sınırları içindeymiş de bizim  kuzey ırak,  kuzey suriye halkı ile federasyona gidip bunu gerçekleştirmemiz lazımmış. oradaki diasporamızla  türkiyeyi istila edicezin türkçesi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1004840-ocalan-misak-i-milli-komisyonu-istiyor
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 12:20:34 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 08 Aralık 2014, 19:58:18 »
yakalandığı zaman öyle demiyordu it gibi titriyordu korkudan gözleri fal taşı gibi açılmıştı
bu duruma getirilmesi çok zoruma gidiyor ya şehit ailelerini durumu ne olacak hep abd nin yüzünden onu asılmaktan abd kurtardı
kendi polisleri çatır çatır adam vuruyor birşey yok bize geldimi demokrasi insan haklarından bahsediyorlar
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 08 Aralık 2014, 20:23:05 »
Ekonomi,Ekonomi,Ekonomi... Ekonomik olarak güçlü olacaksın.Ekonomik  olarak güçlü olmayan,Sıkıştıgı zaman yardım alan; Emir alır.
ABD ne yaptı Tarikat üyelerini 200 den fazla insanı yaktı. söz söyleyen varmı ?yok.
Almanya Ne yaptı?Bayder maniof gerillalarını ceza evindeki hücrelerinde kafalarına kurşun sıktı öldürdü. Ne oldu?İntihar etti.İnanan varmı yok.Ama unutuldu gitti.
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 08 Aralık 2014, 20:27:54 »
yakalandığı zaman öyle demiyordu it gibi titriyordu korkudan gözleri fal taşı gibi açılmıştı
bu duruma getirilmesi çok zoruma gidiyor ya şehit ailelerini durumu ne olacak hep abd nin yüzünden onu asılmaktan abd kurtardı
kendi polisleri çatır çatır adam vuruyor birşey yok bize geldimi demokrasi insan haklarından bahsediyorlar

sayın yavuz bey,

onun bize istihbaratını verdiler,
 git al gel büyüt besle bekçilik yap dediler ,
 alıp getirdiğimiz güne yazıklar olsun iyi bekçilik yapıyor ve iyi besliyoruz iki ayaklı katil çakalları vesselam,..

saygılarımla.

• TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 08 Aralık 2014, 20:38:31 »
ben onu bunu bilmem bu abd yi ortadoğu ve türkiye den kovmak lazım o zaman bazı şeyler düzelir
böyle olacağına getirilmese daha iyi idi hatta şu anda sınır dışı edilsin benim vergimle besliyorlar zoruma gidiyor bide ahkam kesiyor dişlerimi sıkıyorum elimden birşey gelmiyor
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 09 Aralık 2014, 10:37:19 »
atatürk gibi önünü görebilecek devlet adamı lazım
türkiyenin ırak suriye sınırları 1923-26 larda  çizilirken  batılılar kürtleri ortadan ikiye bölelim, yarısı türklerin , yarısı arapların içinde kalsın, , üçü de belini doğrultamasın politikası güttüler biz de yedik. atatürk  büyük bir liderdi ama güney sınırlarımız konusunda geleceği göremediğini düşünüyorum. hatasız kul olmaz.

barzo tam bağımsız olacaktı üzerlerine ışidi yolladılar. suriyenin kuzeyinde rojava denen yer  tam bağımsız olacakken üzerlerine ışidi yolladılar. batılılar araplarla türkleri  hizaya getirdikleri sopayı kaybetmek istemezler. türkiyenin de komşuların da bölünmesini istemiyorlar bence. sürünsünler ama ölmesinler  hesabı. bölünmeyelim diye de bizde bölünme paranoyasını sürekli körüklüyorlar.
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 10:49:10 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 09 Aralık 2014, 10:50:23 »
apoyu alan büyüğümüz bu adamı bize niye verdiler hiç anlamadım demişti. sanıyorum aponun başımıza yaser arafat olsun diye verildiğini türkiyede  anlamayan tek kişiydi rahmetli.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 09:54:46 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #32 : 09 Aralık 2014, 11:38:18 »
murat abicim katılıyorum dediklerine cumur başkanının oğlu gemcik alır gemileri büyütür denize salarsa bu gemilerle neler taşınır birde nakli ye şirketi kurar silahları ırak gibi işit gibilere gönderir ve bunu hala türk halkı işitmese kavalı bırak abi zurna çalsan boş koyun gibi milet oy veriyor geleceğin peygamberi Recep Tayip Erdoğan derlerse sonuç hiç iyiye gitmiyor adam kendi cenazesini av tüfeği ile koluyorsa ben şüpe duyarım canımızı biz koladıktan sonra bırak askeri polisi neyin hesabını neyin vergisini bana soruyorsun hangi ben 2 yılık üni. mezunuyum iş bulamadım kızı 52 miliyar aylık alıyor oda 2 yılık mezun ben 3 yıl boşta kaldım bir iş bulamadım akp ye sırtını dayıyanlar zengin oldu yürüdü biz ise yerimizde saydık e hangi hülümetki dünyada terör örgütü ile masaya oturmuş akil insan seçmiş kanal vermiş ben kürtlere demiyorum pkk yı savunanlara kızıyorum pkk yı destekliyenlere apoya bey diyen zihniyete kızıyorum saygılar

LÜTFEN YORUMLARINIZA SİYASİ PARTİ VE ŞAHIS İSİMLERİNİ KARIŞTIRMAYINIZ
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 09 Aralık 2014, 15:19:02 »

LÜTFEN YORUMLARINIZA SİYASİ PARTİ VE ŞAHIS İSİMLERİNİ KARIŞTIRMAYINIZ
+1 üstü kapalı yorumları herkesin anlayacağını düşünüyorum. İsim ya da parti adı vermeye gerek yok bence
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Hacihan Muhtar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 31 Aralık 2014, 01:29:22 »
AVCILARIN BAŞINA GELEN TALİHSİZ OLAYDAN ÖTÜRÜ, İNSANLIKDAN NASİBİNİ ALMAMIŞ UCUBE BEYİNLİ YARATIKLARA, LANET OLSUN...
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 02:25:54 Gönderen: Hacihan MUHTAR »

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 31 Aralık 2014, 10:29:57 »
AVCILARIN BAŞINA GELEN TALİHSİZ OLAYDAN ÖTÜRÜ, İNSANLIKDAN NASİBİNİ ALMAMIŞ UCUBE BEYİNLİ YARATIKLARA, LANET OLSUN...

hacihan bey,

yazdıklarınız net ve anlaşılır hep aynı düşüncedeyiz amavelakin,

laftan anlayanı etmek gerekir TAKDİR, laftan anlamayanın hakkı KÖTEKTİR,..

hak kötekken zeytin dalı uzatan tek millet kim denilse biz başı çekeriz gibi geliyor bana.

aslında ülkeleri bir balık olarak görünüz ki balık baştan kuyruğa kadar kokuşmuş ;)

konuya genel olarak söylevimdir,..
aşikar kılavuza gerek yok, siteyi zora sokmayada hakkımızda, öyle bir amacımızda yok keza, ben bu konuda başka şey yazmak istemiyorum,

bu konuda son sözlerimdir,

ülkem çıkar menfaatlerine ters düşen hareketlerde bulunan tüm sorumluları ve yetkililerini kötüye kullananları buradan kınıyorum.

saygılarımla.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 10:33:37 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 10 Ocak 2015, 20:28:32 »
Türkiyede ciddi etnik sorunlar vardır ve sorun morun yok deyip üzeri örtülmeye çalışarak geçiştirilemez,

25 -30 yıl önce öyle bir millet yok, onlar dağ türkü deniyordu, bütün dünyayı kendimize güldürdük.çünkü  o sıralar ülkenin başındaki cumhurbaşkanı da oradandı.,
 O da bakanlar kurulunda türkiyede türk mü var dedi, (kaynak: eski kültür bakanı n.k.z. konsferanslarında hep söyler bunu.
Ülkenin adından türk sözcüğünü kaldırmak istiyordu (kardeşinden bizzat dinledim)

Sorun yok diye kendimizi kandımayalım çünkü var. olmasa bu kadar adam ölmezdi.  Ülkemizde kimsenin kendini filistinli gibi hissetmemesi lazım,
kimsenin de kimseye filistini işgal etmiş israilli muamelesi yapmaması lazım.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 09:46:52 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK