Gönderen Konu: teröristler avcılarırın tüfeklerini gasp etti  (Okunma sayısı 10372 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
teröristler avcılarırın tüfeklerini gasp etti
« : 02 Aralık 2014, 00:11:19 »
pazar günü erzincanın kemah ilçesinde  ava çıkan avcılar  teröristler tarafından 10 saat alkonlmuşlardır ve bütün silahlarına dürbünlerine telsizleri gasp edilmiştir  bu arkadaşlarımıza geçmiş olsun bu teröristlerede lanet olsun

http://www.bugun.com.tr/son-dakika/teroristler-avcilarin-silahlarini--haberi/1373743

http://haber-24.com/tr-tr/haberler/570/erzincan-da-teroristler-avcilarin-silahlarini-gasp-etti
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 00:13:54 Gönderen: Ünal SAYGILI »
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: teröristler avcılarırın tüfeklerini gasp etti
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2014, 01:19:54 »
Lanet olsun bu adiliği yapanlara!!! güzel memleketimin adını kirleten hainler artık hiç olmadıkları kadar özgür ve rahat >:(
her kelime kifayetsiz kalacak en iyisi uzatmamak.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2014, 01:35:04 »
Maalesef türkiyeyi bu hale getirdiler. Yakında bebek katilini hapisten çıkarıp başımıza milletvekilli yaparlarsa da hiç şaşmayın
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2014, 03:24:49 »
Arkadaşlar AKP Teröristlere ,Terör örgütüne ve Terörist başına sirin görünmek uğruna yüz vermiştir.Bir başbakan Türkiye sınırları içersindeki bir iline muhalefet liderine gidebilirmisin diyebilmektedir.Ülkeyi bu hale kim getirmiştir,bunun önlemini kim alacak,halk bunun içinmi size oy verdi soran yok.Dogu ve güney doğulu vatandaş Türkiyenin heryerinde her türlü faaliyetini rahatca yapabilmekte fakat batılı Türk olan vatandaş doğu illerine gidemeyecek bu kabul edilebilir bir durum değildir. Bunun hesabı sorulmalıdır.Ama ne yazık ki sorulmuyor.Neymiş çözüm süreci.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 23:09:52 Gönderen: Muzaffer KUZU »
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı Sercan ÇELİK

• *
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2014, 07:57:17 »
Lanet olsun bu adiliği yapanlara!!! güzel memleketimin adını kirleten hainler artık hiç olmadıkları kadar özgür ve rahat >:(
her kelime kifayetsiz kalacak en iyisi uzatmamak.
Sercan ÇELİK
0 Rh + 1981 Kahramanmaraş
0 532 510 42 08

Çevrimdışı İlhan FİLİZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2014, 09:35:59 »
Daha bunlar iyi günlerimiz. Adamlar vali atamış, mahkeme kuruyor adam yargılıyor, vergi topluyor, yol kesip kimlik kontrolü yapıyor özerklik ilan ediyorsa; Daha dün Siirt' te bir gurup polise sen kimsin ben validen de polisten de bur da üstünüm diyorsa, bir de çıkıp sözüm ona akil adamlardan biri bir televizyon proğramın da toplum öcalanın çıkmasını istiyor diyorsa onun bahsettiği toplum ülkenin yüzde kaçı oda ayrı bir konu vay güzel ülkemin haline.
  • Symbol Süperpoze
  • Franchi Otomatik
İlhan FİLİZ
1959/SİVAS

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 02 Aralık 2014, 10:14:14 »
 her ne konuşsak boş biz alttaki vatandaşlar olarak her şeyi fark edip görüyoruzda başımızdakiler bunu masabaşında konuşuyor düşmanımla aynı masayı paylaşıyor, hala apo denilen adamı besliyoruz alıp geldiğimiz güne lanet olsun başımıza bela ettik türkiye olarak köpek bekçiliği görevini iyi yapıyoruz , bir vatan evladı çıkmadı arkadaş bu adamları eğitip bu kökten düşmanlığı kardeşliğe dönüştürebilecek okkalı bir paşada yokki bu verilen tavizleri bitirecek oyunları bozup kayıtsız şartsız hakimiyeti kurabilecek gücümüz yokmuş demek yazıklar olsun bir avuç bu çapulculara pabuç bırakanlara şaşmamak elde değil. amma milletler hakkettiği yöntemlerle yönetilirler türkiye güzel bir örnek bu denli nükleer güç ülkelerin maşası olmak her ülkeye nasib olmaz. ;)

saygılarımla.
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 02 Aralık 2014, 13:05:30 »
Arkadaşlar AKP Terörğstlere ,Terör örgütüne ve Terörist başına sirin görünmek uğruna yüz vermiştir.Bir başbakan Türkiye sınırları içersindeki bir iline muhalefet liderine gidebilirmisin diyebilmektedir.Ülkeyi bu hale kim getirmiştir,bunun önlemini kim alacak,halk bunun içinmi size oy verdi soran yok.Dogu ve güney doğulu vatandaş Türkiyenin heryerinde her türlü faaliyetini rahatca yapabilmekte fakat batılı Türk olan vatandaş doğu illerine gidemeyecek bu kabul edilebilir bir durum değildir. Bunun hesabı sorulmalıdır.Ama ne yazık ki sorulmuyor.Neymiş çözüm süreci.
+1 Abi ben çözüm sürecinin öncesinde ve başlangıçın da Diyarbakırdaydım biliyorum o çözüm sürecinin ne işe yaradığını da diyecek pek birşey yok.
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 02 Aralık 2014, 15:24:24 »
Osmanlıyı da zaten böyle demokrasi palavralarıyla parçalamışlar şimdi de durum aynı Abdye karşı dik durmadan terörü çözmek mümkün değil çünkü arkalarında abd var.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 17:30:02 Gönderen: Hakan ATASOY »
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Ümit Y.ÖZDEMİR

• *
« Yanıtla #9 : 02 Aralık 2014, 16:45:38 »
Arkadaşlar,
Kürt sorunu diye birşeyi kabul etmiyorum.
 " KÜRT SORUNU YOKTUR , SORUNLU KÜRT VARDIR "
  Ben ve oralarda 94/96 arası askerlik yapan bilir. Bu sorunlu vatan hainlerinden kurtulmanın yollarını iyi biliriz de... de si var işte...
Haydin Rastgele.
Ümit Y.ÖZDEMİR
1969 BURSA

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 02 Aralık 2014, 18:56:09 »
 Sorun çıkaranla değil sorun çıkartıanlarla mücadele etmedikçe  sorun bitmez
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Sebahattin ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 02 Aralık 2014, 20:47:02 »
Maalesef türkiyeyi bu hale getirdiler. Yakında bebek katilini hapisten çıkarıp başımıza milletvekilli yaparlarsa da hiç şaşmayın
[/quote 
Sebahattin ÖZTÜRK
1955  ANKARA

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 02 Aralık 2014, 21:21:41 »
öncelikle avcı arkadaşlara çok geçmiş olsun bellemişler bir çözüm süreci  sanki insanlarla dalga geçiyorlar sorunu bilmeden çözüm olur mu onlara ne verirsen ver dertleri ülke kurmak ikinci israil olmak tabi işin içinde abd var sorunun tek çözümü var oda onları azaltmak tır
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Hasan BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 02 Aralık 2014, 22:10:39 »
Teröristlerin avcı kılığına da girdiğini duymuştum..
1982 Konya

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 02 Aralık 2014, 22:49:07 »
öncelikle avcı arkadaşlara çok geçmiş olsun bellemişler bir çözüm süreci  sanki insanlarla dalga geçiyorlar sorunu bilmeden çözüm olur mu onlara ne verirsen ver dertleri ülke kurmak ikinci israil olmak tabi işin içinde abd var sorunun tek çözümü var oda onları azaltmak tır
+1 Ermenileri kışkırtan kimd ki bu topraklar da?
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2014, 23:40:51 »
Dogu ve güney doğulu vatandaş Türkiyenin heryerinde her türlü faaliyetini rahatca yapabilmekte fakat batılı Türk olan vatandaş doğu illerine gidemeyecek bu kabul edilebilir bir durum değildir. Bunun hesabı sorulmalıdır.Ama ne yazık ki sorulmuyor.Neymiş çözüm süreci.
Neymiş çözüm süreci demişsiniz, ben biliyorum. Osmanlıda 1864 e kadar eyalet sistemi vardı , valiler merkezden değil, yerel feodal şahıslardan atanırdı. 4 farklı çeşit eyalet vardı. Bazısı hem vergi hem asker verir vs, vs bazısından ise  vergi ve asker alınmazdı .(imtiyazlı eyalet)   Halkımızda yoğun bir osmanlı sempatisi vardır ve bu yüzden de bazı yerlerin Osmanlının imtiyazlı eyaleti gibi davranmasından rahatsız değildir.  imtiyazlı eyalette yaşayanlar ülkenin her yerinde herşeyi yapabilirler, ama imtiyazlı eyalette yaşamayanların  durumu dediğiniz gibidir. Günaydın diyorum herkese.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 09:14:38 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 04 Aralık 2014, 23:56:14 »
osmanlı tipi imtiyazlı eyalet modeli türkiyede özaldan beri istenen birşey..karşı tarafın da istediği şey aynı zaten.

Osmanlı bunu denemiş  çok toprak kaybettiği için kaldırmıştır. (1864) Bir şey daha söyliyim. Türkiye bölünmeyeceğinden ne zaman emin olacaksınız biliyo musunuz,   ağzı iyi laf yapan naylon obama selocanın partisi nüfus ve göç hareketleri sayesinde istanbul ankara belediyelerini alınca. Enayi mi adam ayrılsın türkiyeden.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 20:00:06 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2014, 10:14:54 »
 budama yapmazsan ağaç yaşlanır , gençleştirme önemli ,..

müstehak değiliz ama hakketmediğimiz halde yaşattırılıyor , sorsan allaha bile hesap verecek arları bile yoktur.

bir kelleci lazım, birde atatürk gibi önünü görebilecek devlet adamı lazım başka çarede yok zaten, birilerinin açtığını kapatacak lazım.

saygılarımla.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 10:04:55 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Mustafa KARAGÖZ

• Avlak Yönetici
  • VATAN SEVDALISI,DOĞA DOSTU,UÇAR AVCISI
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2014, 23:43:47 »
 O0
Son güncelleme: 5 Aralık 2014 18:00
PKK'dan şok tehdit

Tunceli'de mahalle aralarında PKK adına dağıtılan bildirilerde avcılar tehdit edildi.
Tunceli’de bildiri dağıtan PKK mensupları, il genelindeki avcıların en ağır şekilde cezalandırılacağını tehdidinde bulundu.

Tunceli’de, PKK mensupları tarafından avcılık yapanlara yönelik bildiri dağıtıldı. HPG Dersim Saha Komutanlığı imzasıyla dağıtılan bildiride, "Yıllardır yaptığımız uyarılarla, yayınladığımız bildirilerle tüm av faaliyetlerini, orman katliamlarını yasakladığımızı ilan etmemize rağmen bazı kesimler, kişiler halen av faaliyetlerinde, orman kesimlerinde ısrar etmektedir. Bu bildiri yayınlandığı tarihten itibaren av faaliyetlerine devam eden, dışarıdan gelen avcılara öncülük eden kişiler görüldükleri yerde en sert şekilde cezalandırılacaktır. Bundan sonra dağ keçisi, keklik, alabalık gibi hayvanları avlayanlar bizim için düşmandır ve ona göre yaklaşım belirleyeceğiz. Bu uyarılarımıza uymayıp ava çıkan kim olduğuna bakılmaksızın vurulacakdır. Artık bu faaliyetlerde ısrar edenlere hiçbir şekilde müsamaha göstermeyeceğiz. Doğamızı, ülkemizi katledenlere düşmana nasıl yaklaşıyorsak öyle yaklaşacağımızı söylemekteyiz. Bu tarihten itibaren Dersim’in tüm alanlarında yaban hayvanlarının avlanması yasaktır. Yasağa uymalar da mutlaka ama mutlaka cezalandırılacaktır" denildi.

(İHA)
 O0 Ne günlere kaldık, haftaya Tunceli'deyim o zaman, bakalım ne avlayacağız.

• Merkel Custom Made Boxlock Ejector S×S 20 ga
  • Robust 222 S×S 16 ga
  • MKE Kırıkkale 1963 S×S 12 ga
  • Derya-Lion mc391 Yarıoto
YA SEV YA TERK ET, YA TABİ OL YA DEFOL
1982/ELAZIĞ - İkamet: Malatya

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 06 Aralık 2014, 10:15:50 »
O0
PKK'dan şok tehdit

Tunceli'de mahalle aralarında PKK adına dağıtılan bildirilerde avcılar tehdit edildi.
Tunceli’de bildiri dağıtan PKK mensupları, il genelindeki avcıların en ağır şekilde cezalandırılacağını tehdidinde bulundu.

Tunceli’de, PKK mensupları tarafından avcılık yapanlara yönelik bildiri dağıtıldı. HPG Dersim Saha Komutanlığı imzasıyla dağıtılan bildiride, "Yıllardır yaptığımız uyarılarla, yayınladığımız bildirilerle tüm av faaliyetlerini, orman katliamlarını yasakladığımızı ilan etmemize rağmen bazı kesimler, kişiler halen av faaliyetlerinde, orman kesimlerinde ısrar etmektedir. Bu bildiri yayınlandığı tarihten itibaren av faaliyetlerine devam eden, dışarıdan gelen avcılara öncülük eden kişiler görüldükleri yerde en sert şekilde cezalandırılacaktır. Bundan sonra dağ keçisi, keklik, alabalık gibi hayvanları avlayanlar bizim için düşmandır ve ona göre yaklaşım belirleyeceğiz. Bu uyarılarımıza uymayıp ava çıkan kim olduğuna bakılmaksızın vurulacakdır. Artık bu faaliyetlerde ısrar edenlere hiçbir şekilde müsamaha göstermeyeceğiz. Doğamızı, ülkemizi katledenlere düşmana nasıl yaklaşıyorsak öyle yaklaşacağımızı söylemekteyiz. Bu tarihten itibaren Dersim’in tüm alanlarında yaban hayvanlarının avlanması yasaktır. Yasağa uymalar da mutlaka ama mutlaka cezalandırılacaktır" denildi.

(İHA)

mak bunları denetmen olarak çatısına alsın maaşa bağlasın kaçak avcıyı yakalasınlar ;D

şaka bir yana adamlar benim toprağımda istediği gibi kendince kanun koymakta ahkam kesmekte, bütün avcıları çakal sürek avına dersimemi toplasak >:D  kelleci lazım bunlar için kelleci , bunlar ben askerkende büyle idi tek kaldılarmı kuzu gibiler süt dökmüş kedi misali,  üç beşi bir araya geldimi çakal sürüsü gibi nereye çatacağını şaşır bunlar,..

temennim bu oyunları tezgahlayanları fark ederde bu zavallı maşacıklar, rabbim çıkarlar uğruna kardeşin kardeşe kırdırıldığını görebilecek göze sahip beyin versin diyorum  ben olmayana.

saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 06 Aralık 2014, 10:47:54 »
Tek bir söz var KÖR OLSUN PKK.   Ben sivaslıyım bizim orada gençleri dağa götürüyorlardı sene 89 90 olsa gerek köylülerden zorla ekmek istiyorlardı asker geliyordu terörist kılığında köylüler korkuyordu veriyordu sonra jandarma geliyordu kim ekmek verdi burdan geçti diyordu bu evde yemek yemiş yok kimse yemedi yiyenler bizim arkadaşlardı yaşlı adamı dövüyorlardı terörist geliyordu yemek vermeye korkuyorlardı biri vermedi onu vuracaklardı keleşle e şimdi ne yapsın halk yemek verse suç vermese suç köy kalabalık bir köydü 94 95 yılarında göç verdi bizim köy sadece bir çayı bir şekeri alırdı ama şimdi milet ne ekiyor ne biçiyor 2 ev kalıyor kışın yazın 7 8 ev oluyor köyde diğer köyleri yakıldı yağmalandı kimisi bunu asker yaptı kimisi pkk yaptı dedi bazı köylerde kimse dahi yok e ne oldu olan halka oldu Pkk Dağda Başbakan Cumurbaşkanı balkonda.
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 06 Aralık 2014, 11:32:56 »
Tek bir söz var KÖR OLSUN PKK.   Ben sivaslıyım bizim orada gençleri dağa götürüyorlardı sene 89 90 olsa gerek köylülerden zorla ekmek istiyorlardı asker geliyordu terörist kılığında köylüler korkuyordu veriyordu sonra jandarma geliyordu kim ekmek verdi burdan geçti diyordu bu evde yemek yemiş yok kimse yemedi yiyenler bizim arkadaşlardı yaşlı adamı dövüyorlardı terörist geliyordu yemek vermeye korkuyorlardı biri vermedi onu vuracaklardı keleşle e şimdi ne yapsın halk yemek verse suç vermese suç köy kalabalık bir köydü 94 95 yılarında göç verdi bizim köy sadece bir çayı bir şekeri alırdı ama şimdi milet ne ekiyor ne biçiyor 2 ev kalıyor kışın yazın 7 8 ev oluyor köyde diğer köyleri yakıldı yağmalandı kimisi bunu asker yaptı kimisi pkk yaptı dedi bazı köylerde kimse dahi yok e ne oldu olan halka oldu Pkk Dağda Başbakan Cumurbaşkanı balkonda.

kenan kardeş,

bunlar masabaşı oyunları,..

kardeşi kardeşe kırdırma, bizi bize düşman etmek amaç böl parçala yönet ;)

halk olarak kaval çalanın peşinden gittikçe bu mallıktan kurtulmak zor, eğitimle zenginleşmedikçe semer vuran kuyruk olur ardımızda,..

saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 06 Aralık 2014, 12:02:20 »
murat abicim katılıyorum dediklerine cumur başkanının oğlu gemcik alır gemileri büyütür denize salarsa bu gemilerle neler taşınır birde nakli ye şirketi kurar silahları ırak gibi işit gibilere gönderir ve bunu hala türk halkı işitmese kavalı bırak abi zurna çalsan boş koyun gibi milet oy veriyor geleceğin peygamberi Recep Tayip Erdoğan derlerse sonuç hiç iyiye gitmiyor adam kendi cenazesini av tüfeği ile koluyorsa ben şüpe duyarım canımızı biz koladıktan sonra bırak askeri polisi neyin hesabını neyin vergisini bana soruyorsun hangi ben 2 yılık üni. mezunuyum iş bulamadım kızı 52 miliyar aylık alıyor oda 2 yılık mezun ben 3 yıl boşta kaldım bir iş bulamadım akp ye sırtını dayıyanlar zengin oldu yürüdü biz ise yerimizde saydık e hangi hülümetki dünyada terör örgütü ile masaya oturmuş akil insan seçmiş kanal vermiş ben kürtlere demiyorum pkk yı savunanlara kızıyorum pkk yı destekliyenlere apoya bey diyen zihniyete kızıyorum saygılar
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 14:34:30 Gönderen: Kenan ÖZKAN »
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Mustafa KARAGÖZ

• Avlak Yönetici
  • VATAN SEVDALISI,DOĞA DOSTU,UÇAR AVCISI
« Yanıtla #23 : 06 Aralık 2014, 13:46:27 »

mak bunları denetmen olarak çatısına alsın maaşa bağlasın kaçak avcıyı yakalasınlar ;D

şaka bir yana adamlar benim toprağımda istediği gibi kendince kanun koymakta ahkam kesmekte, bütün avcıları çakal sürek avına dersimemi toplasak >:D  kelleci lazım bunlar için kelleci , bunlar ben askerkende büyle idi tek kaldılarmı kuzu gibiler süt dökmüş kedi misali,  üç beşi bir araya geldimi çakal sürüsü gibi nereye çatacağını şaşır bunlar,..

temennim bu oyunları tezgahlayanları fark ederde bu zavallı maşacıklar, rabbim çıkarlar uğruna kardeşin kardeşe kırdırıldığını görebilecek göze sahip beyin versin diyorum  ben olmayana.

saygılarımla.

O0
Mehmet Ali Bey, haklısınız, biz avcı olarak sürek avına çıkarız,  ancak o zaman avlanmak için neden vergi ödüyoruz? Vergileri devlet avcıyı kontrol ettirmek için mi alıyor, güvenliğimizi sağlaması da gerkmez mi? Av haritasında nerede avlanmak serbest ise orada avlanabilmemiz lazım. Türkiyenin en büyük sivil silahlı gücüyüz, başka avlara yönelmeyelim. Rastgele...
 O0
  • Merkel Custom Made Boxlock Ejector S×S 20 ga
  • Robust 222 S×S 16 ga
  • MKE Kırıkkale 1963 S×S 12 ga
  • Derya-Lion mc391 Yarıoto
YA SEV YA TERK ET, YA TABİ OL YA DEFOL
1982/ELAZIĞ - İkamet: Malatya

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 06 Aralık 2014, 15:24:03 »
O0
PKK'dan şok tehdit

(İHA)
ne doğası ne koruması avcıları korkutuyorlarki dağlardaki hayvanları kendileri vurup yiyecekler internette çok gördüm domuz vurup yediklerini domuz yiyenin şeytan yanından ayrılmaz vicdanı acıması akıl sağlığı olmaz iyi şeyler düşünmez bunları tepemöize çıkaranları allaha havale ediyorum ayrıca o dağıttıkları bildirilerden devletede versinler
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul