Gönderen Konu: MİYA KIZANDA...  (Okunma sayısı 1538 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Latif DEMİRAYAK

• Müdavim Üyemiz
  • Öyle birini sev ki sen ölünce hiç yaşamasın..
MİYA KIZANDA...
« : 01 Aralık 2014, 17:02:24 »
MİYA..Dün.30 kasımda kızana geldi yalıktı Bakalım Bu sefer şanslı damat adayı kim olacak 10 gün sonra belli olur Artık..
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2019, 22:14:27 Gönderen: Latif DEMİRAYAK »
Latif DEMİRAYAK
1967-Denizli
0542 797 60 27

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: MİYA KIZANDA...
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2014, 11:14:38 »
 şimdiden hayırlı avcı erkekten alacağı genlerle ve miyadan doğacak güzel yavrulara en az tüyleri kadar uzun ve güzel avlar nasib olmasını temenni ederim,

dereyi görmeden paçayı sıvama benimkisi belki ama miyayı size çok yakıştırıyorum, hayran kaldığım bir ırk açıkçası yer problemim olmasa çoktaaan taliptim önceki batınlarına miyanın, maşallahınız var kırkbinkere maşallah latif beycim,  tam bir ekipsiniz sağlıkla uzun avlarla güzel yıllar diliyorum,..

saygılarımla.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 11:15:58 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Latif DEMİRAYAK

• Müdavim Üyemiz
  • Öyle birini sev ki sen ölünce hiç yaşamasın..
Ynt: MİYA KIZANDA...
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2014, 17:12:53 »
şimdiden hayırlı avcı erkekten alacağı genlerle ve miyadan doğacak güzel yavrulara en az tüyleri kadar uzun ve güzel avlar nasib olmasını temenni ederim,

dereyi görmeden paçayı sıvama benimkisi belki ama miyayı size çok yakıştırıyorum, hayran kaldığım bir ırk açıkçası yer problemim olmasa çoktaaan taliptim önceki batınlarına miyanın, maşallahınız var kırkbinkere maşallah latif beycim,  tam bir ekipsiniz sağlıkla uzun avlarla güzel yıllar diliyorum,..

saygılarımla.
Sayın M.Ali AKDAĞCIK. Bu güzel yorumunuz için çok teşekür ederim bende 19 yıldır bu ırkla avlanıyorum ben istesem başka bir ırkda besleyebilirdim fakat ben açılan köpeği sevmiyorum  bu ırk fazla açılmıyor devamlı önümde arıyor ve çok zeki oluyorlar onun için tercihimi hep bu ırkla yapıyorum vede memnunum tekrar teşekür ederim
 selamlar RASGELE

« Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 17:24:45 Gönderen: Latif DEMİRAYAK »
Latif DEMİRAYAK
1967-Denizli
0542 797 60 27