0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cesa walmet le sezonu bir tavşan la kapattım 3 numara şok 32 gr 5 no bp tek atış arazi kayalikti arka ayak parçalanmış ama bi türlü ısınamadim tufege şok kombinasyonunda bi ayarsizlik var gibi geliyo bana bildircinda 9 no 5 şok bior yaf attim 35 metre den bıldırcın cansız düşürdü bu gidişle değişecek heralde cesa
32 gr 6 numara Remington la demir levhaya attım belirli belirsiz iz yapti 5 numara 34 gr bp ile aynı levhaya bi daha attım cok bariz fark etti ama Remington çakma gibi geldi bana bi türlü cozemedim arkadasla ayni gün ava çıktık otomatik le tavsana 32 gr bp 4 numarayla 3 tane attı hayvan 100 metre ilerde çalıya attı kendini son 1 mermide orda yedi başka bi avimda arkadasla ayni tavsana attik ortamizdan kalkti ben sol one attim o sağ arkaya tavsani yuzduk gene 32 gr 5 no bp vardi bende attigim yerler de saçma fitil yapmış deri 2 3 cm yakin huni seklinde sünmüş sekildeydi diger tarafta sadece delik vardi artik hangisi iyi olur bilmem diğer arkadas 35 gr jk6 5 no atti sacma deri et arasinda kalmış 30 adimdan tenekeye attim 8 numara sacma 5 6 delik vardi herkes iyi tüfek diyo ben ısınamadim gitti