0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her zamanki gibi yine muhteşem bir av yapmışsınız. Bu görüntüleri de zahmet edip bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.Yeni sezonunuzun bol video çekimli (bizim için ), bereketli ve kazasız belasız geçmesi dileğiyle.Allah'a emanet olun.Rastgele. ilhan kardeşim çok tşk ederim. inşaşlah daha güzeli geliyor mıntajı vs bitsin
Çok güzel av olmuş. Paylaşım için teşekkürler adem bey. Birde kaç gr kaç no ve ne marka fişek kullanıyorsunuz acaba ?
Video izlerken avdaymışım gibi hissettim. Süper olmuş mühimmat tam olarak nedir_?
Adam bey; avın bereketli olsun. Burhan beyinde dediği gibi tefek özelliklerini (namlu boyu, şok numarası gibi) ve saçma özelliklerini paylaşabilir misin? her attığın çantaya iniyor abi. bizde taklit edelim bakalım %50si çantaya girecek mi?
başımız döndü adem
iyiymiş bu iş 10 mt mesafeden kucağına kucağına indirmişsin ördekleri ADEM BEY rastgele.....
harika görüntüler ,videoyu izleyince ördeğe gidesim geldi köpekle avcılığa başlayınca ördeği bıraktık tekrarmı başlasak acaba?
İtalyan remington mu Adem kardeşim ?
Ordek avi gibi yorucu zahmetli maharet isteyen av yoktur.helal olsun adem kardesim hakindan geliyorsun abi benim tufek gazli sizinkiler kinetik remington 34 gr degilde 36 gr nasil olur dersin ben b&p f2 ile guzel ordekler aliyorum bu remington bize nasil kac gr uyar sence rasgele abi
Adem Bey Konunuzu hortlatmak gibi oldu ama kusura bakmayın yeni üye olduğum için foruma yazma gereği duydum , sizin kullanmış olduğunuzun fişeğin bir linkini paylaşma imkanının varmı acaba olursa çok sevinirim saygılarımla Umut ÖZER
karşim italyan yapımı 34 gr 5 numara remington. onunda sahtesini yaptı bizim türkler. açık yeşil fişek almayın. koyu yeşil olacak fişeğin kendisi
mıknatıs gibi çekmişsin üstad ördeği kameranın üstüne düşecek sanmışım bi ara kafamı sakındım burdan iyimi
Şöyle bir ürün buldum acaba bumu ? http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3030
umut kardeşim aynen fişek bu.ben bu fişeği kullanıyorum.