Gönderen Konu: Mama hakkında yardım  (Okunma sayısı 2503 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
Mama hakkında yardım
« : 27 Kasım 2014, 02:51:17 »
2 yaşında setter beslemekteyim bi zaman ev yemeği verdim daha sonrada kuru mamaya geçtim iyikide geçmişim pislikten kokudan kurtuldum ama köpeğim sanki devamlı aç 300 gr vermem gerektiği yazıyor ama yinede hayvan sağa sola saldırıyor çokta büyük bi köpek değil minyon tipli zarif bişey yani ;D ;D ;D
İsim vermek istemiyorum 70 liraya mama alıyorum az çok tahmin edersiniz ama bi yararı olmuyor sizlere sormak istediğim piyasada kaliteli onlarca mama var ama hepsininde onlarca çeşiti var yok kuzu etlisi yok işte balık etlisi küçüğü büyüğü v.s gibi aynı marka mamanın onlarca çeşiti ben haftanın bir günü ava çıkıyorum köpeğime zarar vermeyecek ama kaliteli bir mama arıyorum bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim herkeze Rasgele ;) ;) ;)
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Serkan KAHRAMAN

• *
Ynt: Mama hakkında yardım
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2014, 03:12:19 »
Kemal iyi mama dersen hill's alabilirsin. Bunun yanında en iyi mamalardan birde orijen var. İkisinide gebe köpeklerimize kullanmıştık. Çok iyiler.
SeRKaN KAHRAMAN
1978 KOCAELi

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2014, 07:00:47 »
Ben bozmadan once temiz mama kullandim ki muhtemelen simdi siz de bunu kullaniyorsunuz,  daha sonra Acana aldim resmen kopegin sekli semali değisti, daha sonra bu mamayi profine ile karistirarak verdim yaklasik 3ay yedi, köpek kilo aldı tüyleri parladı. Şimdi ise  burda sayin Bilal Palzavat in Topenercy bahsetmesi üzerine  bu mamayı temin ettim on gun once inanir misiniz dışkı yok denecek kadar az ve o kadarda sert ilk kullanimda isalde yapmadi ki soyle her nekadar alman irki olsada Tony cok secici bir kopek her mamayi yemez topenercyi resmen dort gozle bekliyor. Kapida ödeme secenegi var merkezi sakaryada acikcasi ben esnafliklarindan da cok memlun kaldim tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 08:06:18 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ali GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2014, 12:42:42 »
http://www.markamama.com.tr/Orijen-Six-Fish-Tahilsiz-Balikli-Kopek-Mamasi-6-Farkli-Balik-Cesidi-13-KG-227-KG-HEDIYE-,PR-2048.html
http://www.markamama.com.tr/ProPlan-Buyuk-Irk-Yetiskin-Kopek-Mamasi-Kuzulu-Pirincli-14-KG-25-KG-HEDIYELI-,PR-1125.html
pro plan parça etli var ve proplan somonlu var bunlar en iyileri ve ek besin gerektirmeyen mamalar günlük 240 - 300 gr arası verilen mamalar aktif köpekler için
  • Baikal ij 58 MA
  • simson sulh
  • sarsılmaz camo 61 namlu

Ali GİRGİN / EDİRNE 1986

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2014, 20:31:10 »
Kemal bey kullandiginz mamyi biliyoruz zaten ki isim vetrmekten hic cekinmeyin ,bnde cok cktim o mamadan .alternstif denedigm mamalardan verim alamadim acikcasi.fiyat 200 e cikinca alternatif zaten cok  ama 100 150 arasi ben verim aldigim bisey bulamadim acikcasi.Buarada sende kurzhaarvardi Kemal hatirladigim kadariyla ?
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2014, 21:07:02 »
Kemal bey kullandiginz mamyi biliyoruz zaten ki isim vetrmekten hic cekinmeyin ,bnde cok cktim o mamadan .alternstif denedigm mamalardan verim alamadim acikcasi.fiyat 200 e cikinca alternatif zaten cok  ama 100 150 arasi ben verim aldigim bisey bulamadim acikcasi.Buarada sende kurzhaarvardi Kemal hatirladigim kadariyla ?
Abi TopEnergy'i bi denemeni tavsiye ederim 115 lira kapıda ödeme var ben suanda cidden memnumum ilk  olarak temiz mama bozdu bıraktım sonra Dr. Sacchi kullandım sevmedi yemedi bıraktım acana aldım memlundum fakat fiyat pahalı geldi bıraktım, Bilal Palzavat ve Antalyadan bir arkdaş memlunum diye Topenergyi deneyeyim dedim bilgi almak için aradım telefonu açan arkadaş cidden iyi ilgilendi kapıda ödeme var deyince aldım dıskı az, tüylerde matlık ve kepeklenme yok, enerjisi yerinde ve italyan malı  bi dene derim.
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 16:02:56 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #6 : 28 Kasım 2014, 00:12:33 »
İlginiz için teşekkür ederim şu an verdiğim hadi adınıda söyleyeyim bonacibo ;D ;D ;D bitmesine 1 hafta kadar kaldı ziyan olmasın köpek yesin bari o zamana kadar buradaki bilgiler biraz daha zenginleşir ve bir mamaya karar kılarım çok sağolun
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #7 : 28 Kasım 2014, 00:14:08 »
Kurzhaarda duruyor bu kış onu Rizeye gönderdim Çulluk için Setter yetiştiriyorum, Kurzhaardan vazgeçilmez biliyorsun:)
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload