Pazar sabahı ava gideceğiz saat 03.00 da teker dönecek diye sözleştik arkadaşlarla. gece uyku tutar mı artık? zaten gece 12 de işten çıktım eve geldim çocuklar uyumamış aman tanrımmm saat 1 e kadar beşik sallama nöbeti tuttuk haliyle
neyse çocuk uyudu ama içimdeki çocuk uyur mu kıpır kıpır. 2 saat uyku denirse uyudum.
alarmın çalmasıyla ayaktayım hemen arkadaşları uyandılar mı diye bir kontrol çekip üzerimi giyindim.
malzemeler 1 gün önceden hazırdı neyseki. ördek avı kolay değil mühresi düdüğü çizmesi vs.
arakaşlar 15 dk sonra kapıdalar baktım.yol uzun hemen koyulduk yola. arabada bir heyecan tabi, herkezde bir ümit sormayın, ördekvuranmı dersiniz kaz vuran mı dersiniz.
derken meraya varıyporuz hava hala karanlık ve yoğun sis. alel acele dizdik mühreleri yaptık yerlerimizi. daha oturmadan bir ördek gelip mührelerin arasına konmazmı, bir telaş ama tüfekler boş, ördekğin arkasından baktın öylece.
yerlerimize oturduk ama hala yoğun sis var. o ara sislerin içinden 2 şerli üçerli ördekler başladı gelmeye, gelen kelebek gibi inişe geçiyor, aman allahım bune güzel manzara. Bu arada Affinity ve Kicks şok ikilisi muhteşem işler çıkardı. geneli küçük ördekte olsa çok güzel bir av günü yaşadık. buyrun bunlarda seyirliklerimiz...
NOT: Bu avı 3 kişi yaptık ve limitler dahilindedir....
jpg uploadücretsiz resim barındırmaçoklu resim uploadresim yuklemekresim uploadçoklu resim yükleresim yükegif uploadçoklu resim uploadresim upload