Gönderen Konu: RC CAMOUFLAGE 34  (Okunma sayısı 94703 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
Ynt: RC CAMOUFLAGE 34
« Yanıtla #125 : 04 Aralık 2015, 14:00:16 »
Evet, maalesef, doğru cevap... Browning'in yaptığı büyük hata, d şıkkıydı... :D

Cevabın d şıkkı olduğunu hissetmeme rağmen içimden a diyesim geliyor nedense..:)..:)
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #126 : 04 Aralık 2015, 16:44:57 »
İyi bir ürünü tercih etmek mi ? Hah :D RC Italy fişeği kullanmışmış, ondan daha kötüsü vardı... Siz anladınız neyi kastettiğimi, sitedeki asıl hatanın ne olduğunu biliyorsunuz... :D Şimdi burada açıktan yazamadığım için bunu bari "Beretta Marketing Davranışsal Alışkanlığı (BMDA ;D )" dahilinde kullanmayın... :D

Soru çok basit, cevabı , a mı, b mi, c mi, de mi ? Sizce? :D

Valla yargıç felan diyodunuz ya ben orda rc yi gördüm ya başka sorum yok hakim bey olarak benim yaklaşımım yani :D ötesinden berisinden içişlerinden pazarından cumasından banane :D tüyo mu vericez bi de lobicilere :D..İlle de bi süflaj istiyosanız ben olsam browning in yerinde beretta nın veya diğer bir güzide italian brand in bayiliini alır siteme onu koyardım :D gıcır gıcır pırıl pırıl böyle :D..
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 17:23:22 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #127 : 04 Aralık 2015, 17:54:48 »
Pul falan mı atmışlar oraya ? Gıcır gıcır ? Pırıl pırıl böyle ? Bir değil bir kaç pul atmışlar... Bauhaus pullarına benziyor...   ::)

8)

Valla yargıç felan diyodunuz ya ben orda rc yi gördüm ya başka sorum yok hakim bey olarak benim yaklaşımım yani :D ötesinden berisinden içişlerinden pazarından cumasından banane :D tüyo mu vericez bi de lobicilere :D..İlle de bi süflaj istiyosanız ben olsam browning in yerinde beretta nın veya diğer bir güzide italian brand in bayiliini alır siteme onu koyardım :D gıcır gıcır pırıl pırıl böyle :D..
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #128 : 04 Aralık 2015, 18:13:13 »
Pul falan mı atmışlar oraya ? Gıcır gıcır ? Pırıl pırıl böyle ? Bir değil bir kaç pul atmışlar... Bauhaus pullarına benziyor...   ::)

8)

Tetik muhafazasındaki kıvrımın şiirselliğine dikkat çekmiş :D, kendimizi sıkmıyoruz ürünler gene de gözalıcı demiş :D, kapış kapış gidiyor demiş :D,interaktif çalışmış dostları ile biraz biz biraz siz dahil olun üretim sürecine alın tornavidayı bi tur daha çeviriverin demiş :D, opsiyon yaratmış ki ben huşu içerisinde bir tur çevirerek geleneksel görüntüsüne kavuşturuvermiştim orayı çokta zevkli idi bench in başında idim adeta Gardone de :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #129 : 04 Aralık 2015, 18:21:05 »
Ben böyle şiiri de böyle şairi de... İlk kez görüyorum :D :D

"Pulcu Şair" diyelim mi adına ? :D

Tetik muhafazasındaki kıvrımın şiirselliğine dikkat çekmiş :D, kendimizi sıkmıyoruz ürünler gene de gözalıcı demiş :D, kapış kapış gidiyor demiş :D,interaktif çalışmış dostları ile biraz biz biraz siz dahil olun üretim sürecine alın tornavidayı bi tur daha çeviriverin demiş :D, opsiyon yaratmış ki ben huşu içerisinde bir tur çevirerek geleneksel görüntüsüne kavuşturuvermiştim orayı çokta zevkli idi bench in başında idim adeta Gardone de :D...
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #130 : 04 Aralık 2015, 18:29:16 »
Ben böyle şiiri de böyle şairi de... İlk kez görüyorum :D :D

"Pulcu Şair" diyelim mi adına ? :D

Kızmayın efendim :D bu daha ne ki şiirsellik heryerindedir ürünlerimizin :D kurcalanmadık açılmadık yeri kalmaz bir serüvendir :D romantik bir serüven(aksaklık gibi duran yerin hemen yakınında hayranlık duyacağınız bir özelliği ve güzelliği sunar :D) :D ve nihayetinde sizden biri olmuştur artık her noktasına hakimsinizdir silahınızın kötü bişey mi bu :D...
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 18:43:40 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #131 : 04 Aralık 2015, 23:20:54 »
Burada, "Bordo Bereli Taburu -> tungsten fişek kolisi", "Piyade Taburu da -> kurşun saçmalı fişek kolisi" gibi mi olmuş ?  ::) Sayıca az ama değeri ve yakkını yıkkını daha yaman gibi :D

(Benim "Kutup Yıldızı'ndaki kuş için güneye dönüp atma" mevzuundan daha başarılı... :D )

Evet. Ne bilem nerden çağrışım yaptı ama o anda bu eski anım canlandı. Koli deyince 10 luk kutunun kolisi başka, 25 lik kutunun kolisi "2,5 kat" olarak bambaşka bir şey. Mamafih o taburlar ne 2 ne 3 katla kıyaslanmaz :D (asgari hizmete özel bilgidir; açık yazamıyorum)

Kutup yıldızı da iyi espriydi ama geç güldüm :) Hiç gülemeyen de olmuştur.

Tuncay Bey sorduğunuzun cevabını ben de öğrenmek isterim. Ne oluyor acaba? :)
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 23:22:05 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #132 : 04 Aralık 2015, 23:36:35 »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #133 : 05 Aralık 2015, 01:06:17 »
Volkan bey
Olsa olsa Jandarma Özel Harekat taburu olur..Bordo Bereli lerin altında Jandarma Komando nun üzerinde başka sınıf bulamadım..
:)
Bu arada One kill one shot ise fotoda güzelmiş..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #134 : 05 Aralık 2015, 01:34:12 »
Vay, Hizmete Özel... Gizli... Çok Gizli... :D

Tnk.Atgm. ? :D Biz piyade , jandarma falan filan pek tanımazdık, çok da muhatap olmazdık hani...  8)

Evet. Ne bilem nerden çağrışım yaptı ama o anda bu eski anım canlandı. Koli deyince 10 luk kutunun kolisi başka, 25 lik kutunun kolisi "2,5 kat" olarak bambaşka bir şey. Mamafih o taburlar ne 2 ne 3 katla kıyaslanmaz :D (asgari hizmete özel bilgidir; açık yazamıyorum)

Kutup yıldızı da iyi espriydi ama geç güldüm :) Hiç gülemeyen de olmuştur.

Tuncay Bey sorduğunuzun cevabını ben de öğrenmek isterim. Ne oluyor acaba? :)

1978 - Istanbul

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #135 : 05 Aralık 2015, 01:58:24 »
Hiiiçç kızmadım ama arşivim yanımda değil... :D

Yoksa o "heryerde olan şiirselliğin" ayrı ayrı yüzlerce farklı örneği var elimde, mısra mısra... Şiirsel... Hepsi arşivimde :D

Ha bir de, sizden biri olsun diye, ya da her noktasına hakim olmak için, aldığınız sıfır otomobilin motorunu parçalayıp biyel kolunu ya da kam milini yerinden söker misiniz mesela ? :D

Hey Allah'ım, bir marka bu kadar bağlılık (bağımlılık) yapabilir miymiş ya?! :D Optimistlikte son nokta... Bunlar tüfeklerine üretim safhasında bir şey sürüyor olmasınlar ? Bir kimyasal ya da radyoaktif bir şeyler ? :D

Kızmayın efendim :D bu daha ne ki şiirsellik heryerindedir ürünlerimizin :D kurcalanmadık açılmadık yeri kalmaz bir serüvendir :D romantik bir serüven(aksaklık gibi duran yerin hemen yakınında hayranlık duyacağınız bir özelliği ve güzelliği sunar :D) :D ve nihayetinde sizden biri olmuştur artık her noktasına hakimsinizdir silahınızın kötü bişey mi bu :D...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #136 : 05 Aralık 2015, 02:16:23 »
Hiiiçç kızmadım ama arşivim yanımda değil... :D

Yoksa o "heryerde olan şiirselliğin" ayrı ayrı yüzlerce farklı örneği var elimde, mısra mısra... Şiirsel... Hepsi arşivimde :D

Ha bir de, sizden biri olsun diye, ya da her noktasına hakim olmak için, aldığınız sıfır otomobilin motorunu parçalayıp biyel kolunu ya da kam milini yerinden söker misiniz mesela ? :D

Hey Allah'ım, bir marka bu kadar bağlılık (bağımlılık) yapabilir miymiş ya?! :D Optimistlikte son nokta... Bunlar tüfeklerine üretim safhasında bir şey sürüyor olmasınlar ? Bir kimyasal ya da radyoaktif bir şeyler ? :D

Dörtgen kesim alman pastası değil ki bu efendim bir şey sürmek icap etsin üzerine :D...Sanat şiir felan sevmek lazım önşart olarak italian class a yazdırıcaksak kendimizi, hiçbir zaman geç değil önümüzdeki sömestr a kendinizi hazırlayınız ve  edindiğiniz yeni perspektiflerle yeniden görüşelim :D ...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

• Expert Üye
« Yanıtla #137 : 05 Aralık 2015, 02:24:28 »
Annem yurtdışından aldığım-getirdiğim her ürün için "Oğlum bunlara birşeyler koyuyor olmasınlar" diye beni uyarır hep..Bende onu Komplo Teorisyeni olmakla suçlarım. .:)
Ve fakat İtalyanların buna ihtiyacı yok..Onlar nezaket, letafet,Estetik ve zevk kavramlarına zaten hakimler..
Bir Fabbri'ye bakıp zevk alamayan silahsever olmasa gerek..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

• Expert Üye
« Yanıtla #138 : 05 Aralık 2015, 02:33:10 »
Annem yurtdışından aldığım-getirdiğim her ürün için "Oğlum bunlara birşeyler koyuyor olmasınlar" diye beni uyarır hep..Bende onu Komplo Teorisyeni olmakla suçlarım. .:)
Ve fakat İtalyanların buna ihtiyacı yok..Onlar nezaket, letafet,Estetik ve zevk kavramlarına zaten hakimler..

They know for centuries how to please eyes and souls :)(le erbabs de göz ve gönül :P)...Master lar bu konuda :)..
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 02:35:02 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #139 : 05 Aralık 2015, 02:57:38 »

8)

Dörtgen kesim alman pastası değil ki bu efendim bir şey sürmek icap etsin üzerine :D...Sanat şiir felan sevmek lazım önşart olarak italian class a yazdırıcaksak kendimizi, hiçbir zaman geç değil önümüzdeki sömestr a kendinizi hazırlayınız ve  edindiğiniz yeni perspektiflerle yeniden görüşelim :D ...

They know for centuries how to please eyes and souls :)(le erbabs de göz ve gönül :P)...Master lar bu konuda :)..

1978 - Istanbul

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #140 : 06 Aralık 2015, 22:30:00 »
Ha bu arada aklıma geldi, Beretta'dan cevap geldi mi Kamil Bey ? :D

1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #141 : 06 Aralık 2015, 22:55:29 »
Ha bu arada aklıma geldi, Beretta'dan cevap geldi mi Kamil Bey ? :D

Hayırdır inşallah ::)...Neyin cevabı??
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #142 : 06 Aralık 2015, 23:00:34 »
Ohhoooo!

Soracaktınız ya,

"O kadar övüyorsunuz bu kilit sistemlerini de üst segment tüfeklerinizde niye bu "yandan çarklı" kilit sistemini kullanmıyorsunuz? :D :D
Hatta, o kadar, bu altıyüzseksenbilmemkaçlar dünyanın en iyisi falan diyorsunuz da üst segment tüfeklerinizde niye İtalyan çeliği değil de, cermen çeliği kullanıyorsunuz ? Cermen çeliği kullanıp, namlu içlerini de altıyüzseksenbilmemkaçlardan  "farklı bir metodla" işliyormuşsunuz da, krom mrom hiç bir kaplama atmıyormuşsunuz?! E o zaman niye bu altıyüzseksenbilmemkaçlara dünyanın en bilmemnesi falan diyorsunuz ? Siz bizim duygularımızla mı oynuyorsunuz ? Ne ayaksınız siz ? "

Hah soru metni aynen böyle olacaktı :D

Cevap ne geldi, merak ediyorum ya, açıklasanıza :D

Hayırdır inşallah ::)...Neyin cevabı??
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #143 : 06 Aralık 2015, 23:08:26 »
Ohhoooo!

Soracaktınız ya,

"O kadar övüyorsunuz bu kilit sistemlerini de üst segment tüfeklerinizde niye bu "yandan çarklı" kilit sistemini kullanmıyorsunuz? :D :D
Hatta, o kadar, bu altıyüzseksenbilmemkaçlar dünyanın en iyisi falan diyorsunuz da üst segment tüfeklerinizde niye İtalyan çeliği değil de, cermen çeliği kullanıyorsunuz ? Cermen çeliği kullanıp, namlu içlerini de altıyüzseksenbilmemkaçlardan  "farklı bir metodla" işliyormuşsunuz da, krom mrom hiç bir kaplama atmıyormuşsunuz?! E o zaman niye bu altıyüzseksenbilmemkaçlara dünyanın en bilmemnesi falan diyorsunuz ? Siz bizim duygularımızla mı oynuyorsunuz ? Ne ayaksınız siz ? "

Hah soru metni aynen böyle olacaktı :D

Cevap ne geldi, merak ediyorum ya, açıklasanıza :D

Bu metindeki görüş ve fikirler acizane bendenizin çıkarım ve teorileri gibi durmakta :D(687 ile üst modeller arasında dayanım sağlamlık kalite açısından uçurum olmadığı mevzuu :)) ...Hakkıaliniz var denme olasılığı da yüksekte ters bi cevapta gelebilir :D,sora belki bi yoklarız mail adreslerini bir bulabilirsek :D...
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2015, 23:11:24 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #144 : 06 Aralık 2015, 23:15:55 »
Sorunun gerçek cevabı belli de, (telaffuz edilemeyen acı gerçek) :D belki yazılı metin olarak gelirse, ani bir şok etkisiyle , malum hipnoz halinin sona ermesini, yavaş yavaş gönül gözlerinin açılmasını sağlayabilir... diye düşünmüştüm.. Yani kaygım siz dostlarım için :D başka bir şey değil  >:D

Kromsuz namlu kromsuz namlu a clear supremacy but you shall look after...  >:D

Bu metindeki görüş ve fikirler acizane bendenizin çıkarım ve teorileri gibi durmakta :D...Hakkıaliniz var denme olasılığı da yüksekte ters bi cevapta gelebilir :D,sora belki bi yoklarız mail adreslerini bir bulabilirsek :D...
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #145 : 06 Aralık 2015, 23:56:59 »
İbrahim bey elbet siparişle ve en iyi ustaların göznuru dökerek en iyi materyallerle üretilen silahların sözkonusu ürün 687 gibi küçük bi wonder bile olsa seri tezgahtan çıkan max iki saat insan emeği gören türdeşleri ile aynı ligde görme veya ringe çıkarma gayreti içinde olabilecek kadar fanatizm kucağında veya hipnozunda olmadım olmamda...Onlar apayrı bir sınıf,elbetteki mevcut en iyi malzemeyi kullanacaklardır fakat bu işin biraz da kuralı böyle olduğundan böyle diye düşünüyorum(illa fonksiyonalite böyle gerektirdiğinden değil,rols roysa deri koltuk yerine cordura olmaz)diye düşünmem de ayrı tabii...

Sonuç olarak ingiliz soylu sınıfının yedekte gerçekte en ucuz 687 den en azından sistem ve malzeme olarak(ahşabını saymazsak)bir farkı olmayan 687 eell bulundurduğunu ve avlarının çoğunu dolaplarında ki purdey veya h&h larla değil bunlarla ifa ettiklerini kendi yayınlarından birkaç yerde okudum gerekçeleri klasik ingiliz çiftesi ile bilhassa 20 ga eell lerin aynı handling vasıfları göstermeleri muazzam dependability leri gene kendi ifadeleri...gibi bilgiler, kendi deneyimlerim ışığında gene diyorum ki ekonomik yoldan iyi bir av silahı edineceksek 687 hard to beat diyorum...Ha robust, simson, cz brno ,hatta baikal 687 e muadildir,beğenen onları da güvenle kullanabilir diye de evvelce de yazdığımı hatırlıyorum şimdi de derim bunlar da gayet imalat kalitesi yüksek ve hesaplı ürünler bence...Stilini beğenen için citori de aynı klasmanda,725 daha da iyi,cynergy daha daha da iyi(biraz kompleks yapıda,servisi müşkül olabilir)..
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

• Expert Üye
« Yanıtla #146 : 07 Aralık 2015, 00:32:00 »
Bu konu bitmez...😁😁
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #147 : 07 Aralık 2015, 00:34:07 »
Gerçeklerin tescil edilme aşamasına kadar geldik :D

İtirafçı olun, bitsin gitsin :D

Bu konu bitmez...😁😁
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #148 : 07 Aralık 2015, 00:43:47 »
Gerçeklerin tescil edilme aşamasına kadar geldik :D

İtirafçı olun, bitsin gitsin :D

İtiraf sizden gelecek gibi hissediyorum :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #149 : 07 Aralık 2015, 00:49:41 »
Neyi itiraf edeyim ? :D

Mesela tüfeği alıp Konya'ya götüreyim, namlu içine bir (krom mrom bir şeyler) kaplama mı attırırım yani mesela ? :D

Sıfır tolerans alıştırmaları, bir ustaya step step haline mi getirttireyim ? :D

Neyi itiraf edeyim ? En fazla itiraf edeceğim şey "köşeler" olur, onlar da zaten "styling" gereği, başkaca da bir şeycik yok... :D

İtirafçı olun bitsin :D

İtiraf sizden gelecek gibi hissediyorum :D...
1978 - Istanbul