İbrahim bey elbet siparişle ve en iyi ustaların göznuru dökerek en iyi materyallerle üretilen silahların sözkonusu ürün 687 gibi küçük bi wonder bile olsa seri tezgahtan çıkan max iki saat insan emeği gören türdeşleri ile aynı ligde görme veya ringe çıkarma gayreti içinde olabilecek kadar fanatizm kucağında veya hipnozunda olmadım olmamda...Onlar apayrı bir sınıf,elbetteki mevcut en iyi malzemeyi kullanacaklardır fakat bu işin biraz da kuralı böyle olduğundan böyle diye düşünüyorum(illa fonksiyonalite böyle gerektirdiğinden değil,rols roysa deri koltuk yerine cordura olmaz)diye düşünmem de ayrı tabii...
Sonuç olarak ingiliz soylu sınıfının yedekte gerçekte en ucuz 687 den en azından sistem ve malzeme olarak(ahşabını saymazsak)bir farkı olmayan 687 eell bulundurduğunu ve avlarının çoğunu dolaplarında ki purdey veya h&h larla değil bunlarla ifa ettiklerini kendi yayınlarından birkaç yerde okudum gerekçeleri klasik ingiliz çiftesi ile bilhassa 20 ga eell lerin aynı handling vasıfları göstermeleri muazzam dependability leri gene kendi ifadeleri...gibi bilgiler, kendi deneyimlerim ışığında gene diyorum ki ekonomik yoldan iyi bir av silahı edineceksek 687 hard to beat diyorum...Ha robust, simson, cz brno ,hatta baikal 687 e muadildir,beğenen onları da güvenle kullanabilir diye de evvelce de yazdığımı hatırlıyorum şimdi de derim bunlar da gayet imalat kalitesi yüksek ve hesaplı ürünler bence...Stilini beğenen için citori de aynı klasmanda,725 daha da iyi,cynergy daha daha da iyi(biraz kompleks yapıda,servisi müşkül olabilir)..