Estağfurullah Suat Bey. Ne sınıfı, ne marabası... Tabii ki dikkate alacaklar, almazlarsa kendi profesyonellikleriyle ilgili sıkıntı vardır derim... Firma, gerçekten kurumsal ve profesyonel olduğunu iddia ediyorsa, son kullanıcının ne dediğini dinleyecek, dinlemek zorunda... Dinlemiyorsa, son kullanıcının talebini, ihtiyacını dikkate almıyorsa, o halde işinin hakkını veremeyen, amatörce yönetilen , kalitesiz bir firmadır. Çok NET...
Dün gece yarısı Browning'e yazı yazdım, resmi sitelerinin açılış sayfasında tüfekleriyle ilgili ciddi bir hata vardı. Bugün öğlene doğru yanıt da geldi siteyi de anında düzelttiler. (Gerçi sitenin her iki halinin de screen shot'ı var elimde ama İtalyancıların olmadığı bir ortamda paylaşılabilir ancak )
Sn AYSU Volkan bey Sayılır av a bir mail atmıştı.BP fişeklerinin Gaziantep te doldurulduğunda dair duyumlar var diye.Yada sahte üretimi yapılıyormuş gibi bir mevzudan.
Herhalde 3 gün oldu ne arayan var ne soran.Ülkemizdeki profesyonel lik farkı bu kadar anlaşılan.
Her sefer artık ne olursa olsun yerli bir tercih yapalım Paramız insanımıza kalsın milli servet falan diyorum ancak değişen hiç bir şey yok.
Müşteriyle ilgilenmemek profesyonellikse bizim ülkemizde üretici dağıtıcı bayiler süper derecede profesyonel.
Yapacak bişey yok malesef.
Bu arada Browning e de el atmışsınızya vallahi pes. Ayrıntılar :bizim hiç dikkat etmediğimiz detaylar.....
Alman usulümü desek Alman. Ekolü mü desek bilemedim......