Evet Suat Bey, biz işin teknik ve finansal taraflarından bahsederken siz en az onlar kadar önemli bir konuyu dile getirmişsiniz. İş ahlakı... İş ahlakı ve profesyonel iş çıkarma konusunda, tüm üreticilerimizi suçlamak doğru değil ancak hemen hergün birimiz karşılaşıyoruz böyle satıcılarla, üreticilerle...
Ederinin çok üzerinde fiyatlar isteniyor , doğru... Kalite çok düşük , doğru... Bilerek ve kasıtlı olarak müşteriler kandırılmaya çalışılıyor, bu da doğru...
Bunu belki de daha çok paylaşarak, internet yoluyla birbirimizi daha çok bilgilendirerek bir nebze azaltabiliriz. Bilmem.. Belki diyorum...
İş ahlakı konusunda benimde söyleyeceklerim var, Balıkesirde ithalatçı bir firma hakkında, ama hatalarını düzeltmelerini bekliyorum,
yoksa internet ortamında,tüketici mahkemesinde,gümrük sanayi bakanlığı,bimer olmak üzere bütün yolları itinayla deneyeceğim,
Amerikada gözümle gördüm,av bayinde atış poligonu var,denemeden bir şey almıyorsunuz,sonra beğenmezseniz iade ediyorsunuz,
ben beğenmemeyi vazgeçtim,kusurlu malı sana kakalayıp geri almamak için de bin takla atıyorlar TÜRKİYEDE,
bence herkes hakkını aramalı ve kusurlu firmalar açıklanmalıki tepki koyabilelim,kanunlar artık biz tüketiciden yana,
sadece biraz okuyalım ve haklarımızı öğrenelim...