0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Oğuz BABAÇOĞLU - 21 Kasım 2014, 19:04:27Hepsine katılıyorum vallahi çok güzel anlatılmış hele ilk sözler o ava gideceğimiz zaman yaşanan heyecan bu kadar güzel anlatılır teşekkürler rastgele. Bide sormadan geçemiyeceğim Fabarm xlr 5 in av performansı nasıl çok hoşuma giden bir silah. Hangi abimizin silahıAbi ozelden msj gelmedi iyiki yazdin yeniden tesekkurler bakalim hayirlisi bide xlr5 alicaz artik heraldeÖzgür Ben avda öyle alıcı gözle bakmamıştım o tüfeğe. Sen söyledikten sonra Bayram Başkanın dükkana gittim.Onda varmış xlr5 'in sıfırı. Tüfek öyle güzel geliyor ki göze anlatamam. Yılan gibi kerata. Bittim doğrusu. Amma velakin parası da güzel. 4650 bize pek bol gelir. En iyisi mi yerli Yıldızla devam... Anladın sen onu ....
Hepsine katılıyorum vallahi çok güzel anlatılmış hele ilk sözler o ava gideceğimiz zaman yaşanan heyecan bu kadar güzel anlatılır teşekkürler rastgele. Bide sormadan geçemiyeceğim Fabarm xlr 5 in av performansı nasıl çok hoşuma giden bir silah. Hangi abimizin silahıAbi ozelden msj gelmedi iyiki yazdin yeniden tesekkurler bakalim hayirlisi bide xlr5 alicaz artik heralde
Özgür Ben avda öyle alıcı gözle bakmamıştım o tüfeğe. Sen söyledikten sonra Bayram Başkanın dükkana gittim.Onda varmış xlr5 'in sıfırı. Tüfek öyle güzel geliyor ki göze anlatamam. Yılan gibi kerata. Bittim doğrusu. Amma velakin parası da güzel. 4650 bize pek bol gelir. En iyisi mi yerli Yıldızla devam... Anladın sen onu ....