Gönderen Konu: 31 GR BERETTA FİŞEK , “AMAN TANRIM!” DEDİM.  (Okunma sayısı 10798 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz BABAÇOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Ynt: 31 GR BERETTA FİŞEK , “AMAN TANRIM!” DEDİM.
« Yanıtla #25 : 22 Kasım 2014, 22:09:18 »
Hepsine katılıyorum vallahi çok güzel anlatılmış hele ilk sözler o ava gideceğimiz zaman yaşanan heyecan bu kadar güzel anlatılır teşekkürler rastgele. :)
Bide sormadan geçemiyeceğim Fabarm xlr 5 in av performansı nasıl çok hoşuma giden bir silah. Hangi abimizin silahı

Abi ozelden msj gelmedi iyiki yazdin yeniden tesekkurler bakalim hayirlisi bide xlr5 alicaz artik heralde

Özgür Ben avda öyle alıcı gözle bakmamıştım o tüfeğe. Sen söyledikten sonra Bayram Başkanın dükkana gittim.Onda varmış xlr5 'in sıfırı. Tüfek öyle güzel geliyor ki göze anlatamam. Yılan gibi kerata. Bittim doğrusu. Amma velakin parası da güzel. 4650 bize pek bol gelir. En iyisi mi yerli Yıldızla devam... :) :) :) Anladın sen onu .... :) :) :) 
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2014, 22:10:46 Gönderen: Oğuz BABAÇOĞLU »

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: 31 GR BERETTA FİŞEK , “AMAN TANRIM!” DEDİM.
« Yanıtla #26 : 23 Kasım 2014, 08:53:45 »
Özgür Ben avda öyle alıcı gözle bakmamıştım o tüfeğe. Sen söyledikten sonra Bayram Başkanın dükkana gittim.Onda varmış xlr5 'in sıfırı. Tüfek öyle güzel geliyor ki göze anlatamam. Yılan gibi kerata. Bittim doğrusu. Amma velakin parası da güzel. 4650 bize pek bol gelir. En iyisi mi yerli Yıldızla devam... :) :) :) Anladın sen onu .... :) :) :) 
Abi haklisin anladim seni ama biliyon iste bu hastalik hemde ole bi hastalikki borc dert aldiriyo bu aman tanrim hastaligi :) :) ( sende bunu anladin ) cok guzel silah harbiden hele compozit olan daha guzel ve ucuz vakicam artik alabilirim heran. Tesekkurler abi hayirli gunler
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

The following users thanked this post: A.Emrah TOPRAK