0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Masal tadında çök güzel bir anlatım... aman tanrım didim.... kalın sağlıcakla...rasgele......Alıntı yapılan: Ziya ÇOBANOĞULLARI - 20 Kasım 2014, 14:06:08Tetik Kardeşim beni ava götür. Rasgeleyin Alıntı yapılan: Hüseyin ÖZCAN - 20 Kasım 2014, 08:31:08Ağzına, diline sağlık hocamÇok güzel anlatım, çok güzel avDaha nice güzel avlarınızı dinlemek dileğiyle......
Tetik Kardeşim beni ava götür. Rasgeleyin
Ağzına, diline sağlık hocamÇok güzel anlatım, çok güzel avDaha nice güzel avlarınızı dinlemek dileğiyle......
Tetik Kardeşim beni ava götür Rasgeleyin
Örnek teşkil edecek bir rapor, mükemmel anlatım, elinize sağlık. Rastgele
abim öyle bir anlatmıskı sankı o avı ben yasadım okurken avda hıssettım rasgelebu arada o 31gr beretta migra fişegibornaghi uretımı cok guzel bır fısektır
abi sabah sabah heyecanlandırdın beni kalemine, kalvyene yüreğine sağlık...biz daha bu sene hiç AMAN TANRIM DİYEMEDİK
tebrikler rastgele
Gene yazmissin hocam agzina saglik.
tebrikler..doğamızı koruyalım. çöpleri oralarda bırakmayalım..fişek boşlarını toplayalım..
masal tadında çök güzel bir anlatım... aman tanrım didim.... sağlıcakla...
Masal tadında çök güzel bir anlatım... aman tanrım didim.... kalın sağlıcakla...rasgele......
Hocam yüreğine kalemine sağlık,yine herzamanki gibi harika bir av macerası ve mükemmel bir anlatım.Neşeniz keyfiniz avınız herdaim bol olsun inşallah,selamlar rasgele.
okurken yaşadim sanki hocam teşekur ederiz
Maşallah Keyifli Av Olmuş Hocam ,Devamına Rasgele ...
Aman Tanrım biraz ecnebice olmuş be Tetik Kardeşim. O My God gibi bişey olmuş Aman Allahım veya Hey Goca Allahım daha özümüze uygun olmaz mı? Bizde geçenlerde Suat Abiyle kekliğe gittik domuzlarla kafa kafaya geldik. Gidinin domuzu köpeklerin arkasından koşarken Suat Abiye daldı. Yakın mesafeden kafaya 3 sıkıyla derenin içine yuvarlandı. Bizimde keklik macerası böyle oldu.
Tebrikler güzel bir anlatım güzel bir av olmuş
İşte avcı hayatından gerçek bir kesit. Yüreğinize sağlık. Rast gele
Bende siteye çoktandır girip çıkıyor, yav bu Oğuz Hocamda bişeyler var neden yazmıyor diyordum. Hatta sezon nasıl geçiyor hal hatır sormaya arasammı telefonla diye niyetlendim hep biş iş çıktı. Neyse güzel av olmuş.. Bende bu sezonu uzak mesafede uçkun geçen bir keklik horozunu devirerek açtım süper bir duygu anıydı...Tebrikler... Rastgeleyin....Kayseri' den Taşkın
Bütün avcıların yaşadıklarını nede güzel anlatmışsınız.Ağzınıza sağlık.Rastgelsin.
Bu site yavaş yavaş terk ediliyor.Facebok ta herkes.Ben de bir iki av resmi paylaşayım dedim.Ne katilliğim kaldı ne hayvan düşmanlığım.Bundan sonra tövbe.Buradan avcı dostları bu siteye tekrar dönmeleri için davet etmek lazım.Sizin bu paylaşımınız ancak bir avcı tarafından güzelliği anlaşılır.Diğer avlarınızda da bu tarz paylaşımlarınızı bekliyoruz.Sağlıkla.
Usta bizleride avına dahil ettiğin için teşekkür ederim, okurken yaşamış kadar oldum,yüreğine sağlık Rasgele
Hepsine katılıyorum vallahi çok güzel anlatılmış hele ilk sözler o ava gideceğimiz zaman yaşanan heyecan bu kadar güzel anlatılır teşekkürler rastgele. Bide sormadan geçemiyeceğim Fabarm xlr 5 in av performansı nasıl çok hoşuma giden bir silah. Hangi abimizin silahı Gerçi cevabı yazmıştım özelden ama yine de söz edeyim. Veteriner Arkadşımızın tüfeği 1 tavşan ve 1 keklik vurdu. Sonuç harika. Gözünü yumsun alsın dedi... ;)Av olduğu zaman avın keyfine de doyum olmuyor... Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Abi ozelden msj gelmedi iyiki yazdin yeniden tesekkurler bakalim hayirlisi bide xlr5 alicaz artik heralde