Gönderen Konu: SES FİŞEĞİ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YARDIM???  (Okunma sayısı 31362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muhsin UYSAL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: SES FİŞEĞİ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YARDIM???
« Yanıtla #25 : 08 Kasım 2015, 14:48:09 »

ücretsiz resim barındırma
kirmizi kovandaki barut tecna tipi mi bana mi oyle geliyo?
1992 HATAY

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 09 Kasım 2015, 21:16:28 »
ozkursanın ses ve fişek kalitesi diğer ses fişeklerinde daha iyi nedense ses fişeklerinde iyi iş çıkartıyor ozkursan
1985
BURSA

Çevrimdışı Muhsin UYSAL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 09 Kasım 2015, 22:47:40 »
ozkursan fiseginin grupman denemesini yapmadim almiyorumda tufegim jet 32 gr seviyor cunku ve fisege alistigim icin onlemeyi genelde hatasiz veriyorum fisekle uyum sagladim yani ama soyle bir hatirasi da var ozkursan ordek ozel fiseginin beyaz tapa seffaf kovaniydi celik 4-5-6 karisik celik sacmaliydi yanlis hatirlamiyorsam,mesafe abartisiz 45-50metreydi arkadasin tufegiyle 71namlu otomatik 5no sok takiliydi uveyik top oldu havada tek atista hizini almis gidiyordu bide yaklasik 2metre onune atmistim herkes sok oldu tesadufte olabilir bilemiyorum cunku pakette kalan 24 fisekle arkadas 1 kus alamadi ama bence tufek kadar fiseklede butunlesmesi lazim avcinin yani ozkursan fisekle deneme tahtasina grupman denemesi yapilirsa ve grupman iyiyse geriye o fisekle ne kadar onleme vermek gerektigini kestirmek gerekiyor alismak lazim yani fisege ama o kadar olumsuz yorum okudum ki psikolojik olarak almiyorum fisegi insan namlusunda kotu fisek oldugunu dusunurse %80 vuramaz bence herkese rasgele yalniz kirmizi kovandaki barudu merak ettim biri teshis ederse sevinirim :)
1992 HATAY

Çevrimdışı Taner YAYLI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 22 Şubat 2016, 21:31:32 »
Özkursanın bulgurlu ses fişeklerini kullandım. Ben pek randıman alamadım arkadaşlar. Tüfeğin içi pislik doluyor. Bulgur mu saçma mı bilemedim.Sanırım barutlar tam yanmıyor. Otomatik tüfekle seri atış yapılamıyor. Boş fişekler takılıyor. İğne fişeğe vurmuyor. Bilmiyorum ben bu sorunları yaşadım. Sterling in ses fişeklerinî de denedîm on numara. Seri atışta takır takır çalışıyor. Ses olarak da özkursandan iyi. Dîğer ses fişeklerini kullanmadım onlar hakkında yorum yapamam. Tüfeğim akkar altay deluxe.
1990 TRABZON