Onur Salihli den selamlar Tavşan bu sene bayaa bir bereketli her av günü bir şekilde pozisyon verir oldu, ya benim kurzhaardan yada bolluğundan. İnan tavşancılara derler yaa patikacı, benim de adım patikacı oldu Bu arada arkadaşlarına bir büyümüz İsmail Amca (namı değer dedenin İsmail) sözünü söylemezsem olmaz. Bamyanın içi et ister Keklik avı dağda gezmek için g.t ister. Kalın sağlıcakla. Rastgele
alper bey,
dedenizi saygıyla anıyorum,
amma velakin onur beyin dediği gibi keklik 80/100 mt den görüntüyü kaçırmazsan görünüyor, yok gözden kaçırdın tepe kaya ağaç girdi görüntü yokken kalkarsa onuda göremiyorsun arkadaş, kalkıp gittiği yer öylesi yerkki dalga geçer gibi yere konuyor 2 saat yürüsem ben varınca kimbilir keklik nereye vacaktır diye ardına düşmüyorum bende o toto varda keklik ardına düşünce tetik kesmeyince balatalar sıkı geliyor ayak fren yapıyor gitsem dönsem gün batacak diye ardına düşmüyorum, ama cidden hayvan yaklaştırmıyor çok bakir yerler var bildiğimiz gittiğimiz ama merada hayvan rahatsız olmuş bir kere atış imkanı bulamıyoruz bile,..
hekese rast gelsin keyifli kazasız belasız avlar temenni ederim,..
saygılarımla.