maşallah tavşanlar oldukça halliceymiş. bereketli olmuş. limitleri vurgulamanız ise ayrı bir güzellik olmuş bence.
bende abilerimden öğrendiğim bir yöntem paylaşayım.
tavşan eti oldukça kanlı olur. buda etinde kokuya sebep olur. tavşanı temizleyim parçaladıkdan sonra, derin bir su dolu kabın içine etleri koyun içinede göz kararı sirke dökün. fazla olmasın. bekletin kanı ice çıksın. etinin pembeleştiğini göreceksiniz. daha sonra bir tencerede bol suyla kaynatın suyu dökün tekrar yeni su koyup bir kez daha kaynatın daha sonra bunu bir sefer daha yapın. ve güzelce istediğiniz gibi pişirin.
ben böreğini çok severim. kolestrol hastaları için tavsiye etmem
. ancak etleri ice pişirip liğme liğme ayrıp biraz bayat ekmek içi ile börk içini hazırlayıp börek yapın bayılacaksınız. avınız bol olsun