ALLAH sonumuzu hayır etsin demek bence konunun üzerine sünger çekmek gibi bir şey,toplum olarak herkes üzerine düşeni yapmalı,bugün sana yarın bana ben 8 yaşında bir aslan parçası babasıyım,önce insanları değerlendirirken empati yapıyorum o zaman işin rengi değişiyor,herkes kendince elinden geleni bu nesiller için yapmalı,içki,sigara hatta son zamanda Bonzai illeti insanları kara kara düşündürmüyor değil,kendimizce gençlere örnek olmalıyız,ama insan kendine sormadan edemiyor bu kadar muhafazakar bir yapının neden 12 yılda ülkeyi cehenneme çevirdiğini anlayamıyorum,asla içki içmedim ve içmem evladımın sigara ve içki içmesini elimden geldiğince engelleyeceğim gücüm dahilinde ama şunu anlamalıyızki her koyun kendi bacağından aslılıyor ,ben 50 yıl akşamları içmiş bir babanın oğluyum ama bana dediki Rahmetlik dediğimi yap yaptığı yapma dedi ve beni küçük yaşlardan itibaren içki ve sigaradan soğuttu koca reis,Allah yattığı yeri Nur etsin ben hep toplumda babam sayesinde düzgün bir adam oldum ama içene asla karışmadım çünkü benim sorunum değil,Çuvaldızı hep kendime iğneyi karşımdakine batırdım bakıyorumda doğru yapmışım,toplum en küçük birimi aile yapısına göre şekillenir,anne ve baba neyse çocuk odur.