Gönderen Konu: browning invector plus ,kicks hıght flayer ve primos pass shootting deneme  (Okunma sayısı 3225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
 arkadaşlar merhaba,
aslında browningin kendi şoklarını beğenmeme rağmen birazda meraktan özel şok almıştım yakında,dün bikaç atış denemesi yaptım ve invector plusla özel şokları karşılaştırdım.

tüm atışlarda mesafe 40 adımve A4 kağıdına,fişek 30 gr 9 no bugatti,silah browning phoenix 66 namlu kullanılmıştır.
atışlarda kaç saçma adedi olduğu atış kağıdının sol üst kısmına yakın daire içerisinde rakamla belirtilmiştir.

invector plus modıfeld

gif upload

kicks hıght flayer modıfeld

jpg upload

primos pass shootting,
bu şok orta ve uzun mesafe şoku diye geçiyor ölçü belirtmemişler kumpasla ölçtüm invectör plus'ın full ve imp.modıfeld arasında ölçüsü

çoklu resim upload

invector plus full

resim upload servisleri

invector plus imp. modıfeld

resim yülke

benim izlenimlerim şunlar;
kicks ile invector plus birbirine yakın grupmanlar veriyor kicks biraz daha merkeze topluyor,bu benim için iyi.
primos ise,invector plus full ve imp. modıfeld arası ki tam istediğim şey tahtalı ve üveyikte kullanacam nasipse.

herkese rasgele.

« Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 11:46:37 Gönderen: Fatih YAPAR »
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
Primostan memnun olmama sevindim fatih abi hayirli olsun
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

• Müdavim Üyemiz
Primostan memnun olmama sevindim fatih abi hayirli olsun

teşekkürler çağrı kardeşim
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

• Müdavim Üyemiz
çağrı kardeşim saçma kalınlaştıkça grupman nasıl olacak primosun birgün onuda deniycem.
çünkü 2,5 yıldır back bore namlulu silah kullanıyorum saçma kalınlaştıkça daha güzel grupman yapıyor gerçekten,birçok kişi bunu efsane olarak görüyor ama kullanan olarak ben buna şahidim,primos 3-4 no saçmadada iyi iş çıkarırsa süper olur bakalım kısmet.
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
Fatih abi 3 4 no saçma bu şoklar için problem değil bence sok hindi soku ölçüsünde cok dar olursa anca o zaman bozar grupmani iri sacmada
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Hedefler çok ufak aslında ama gene de dağılımlar çok düzgün ve iyi merkzlenmiş görünüyor. Eğer bu büyük hedefte de böyle olursa, bence fevkalade bir namlu-şok neticesidir. Tesir olarak bilemem ama menzilinde, uygun saçma ava yeterince gömülüyorsa o da tamamdır derim.

Fotoları daha büyük yükleseydiniz keşke. iyi görünürdü. Teşekkürler.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• Müdavim Üyemiz
Hedefler çok ufak aslında ama gene de dağılımlar çok düzgün ve iyi merkzlenmiş görünüyor. Eğer bu büyük hedefte de böyle olursa, bence fevkalade bir namlu-şok neticesidir. Tesir olarak bilemem ama menzilinde, uygun saçma ava yeterince gömülüyorsa o da tamamdır derim.

Fotoları daha büyük yükleseydiniz keşke. iyi görünürdü. Teşekkürler.

haklısınız volkan bey hedefler küçük bayağı ama bu kağıdı merkez olarak görürsek az çok geniş olarakta fikir sahibi olurum diye düşündüm.
henüz primosu avda deneme olanağım olmadı ama kicks'le bir kaç av yaptım,özellikle keklik avında beğendim vurduğum kuşlar güzel saçma aldı orta mesafelerde.
delicilikle ilgili ayrıyeten atış yapmak gerekebilir.silahın kendi şokuyla hangi avda hangi havada kaç gram fişekle nasıl penetrasyon yapacağını biliyorum fakat özel şoklarla durum nasıl olur soru işareti...
aslında 640*480 ebatında yükledim ama ceple çekmiştim fotoları yan çıkmış pc ye atınca gördüm çevirdim öyle yükledim fotoğraf sitesine o yüzden küçük çıktı sanırım.
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin