Selam abilerim bahse konu tüfek cz712 utility'yi satın almak isteyen bi Yunan arkadaşım var ve konu hakkında bilgi bekliyor tüfeği kullanan abilerim artısı ve eksisiyle detay verebilirmisiniz? Lütfen bilen biri cevaplasında mahçup olmayım
Sevgili kardeşim, "tüfeği kullanan ..." yazmışın ama ülkemizde satılan bir model değilki bu. Ben yeni öğrendim. Gördüğüm kadarıyla buradaki modelleriyle farkı kozmetik. Yine de CZ'ye gönderiliyorsa buradakilerden en azından bir parmak üst durumda olmalı.
Kendim gaz işletimli Huğlu kullanmadım ama çevremdekilerden alıp baktıklarımı çoğu yönden beğendim. Ülkemde onlardan alıp kullanmaktan çekinmem. Tabi iyice inceleyip, satıcıyla birbirimizi tanıdıktan sonra. Lakin burada paylaşılanları takip edebildiğim kadarıyla şikayetler de vardı. Açık olalım, her silahta hata olabilir. Tamir gerektiğindeki prosedürünü öğrenmelisiniz. Katlanamayacaksanız araştırmaya devam edin bence. Söylemeye gerek var mı bilmiyorum, buradaki Huğlu gazlılarla ilgili yorumları okursanız da fikriniz olur.