Gönderen Konu: AKDAŞ AK 212 slug namlu  (Okunma sayısı 4463 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mert SUNMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
AKDAŞ AK 212 slug namlu
« : 12 Kasım 2014, 03:44:21 »
Merhaba değerli avlak üyeleri. Sahip olduğum ak 212 tüfeğime yeni bir slug namlu yaptırdım. Deneme atışlarını 25-50-75-100 metreden denedim her attığım mesafeden 5 kurşun atışı oturarak ve dizimden destek alarak yaptım. Grupmanı benim hoşuma gitti bir avuç içi mesafeye toplanıyor bütün atışlar. Namlu gayet düzgün işçiliğe sahip gezin fosforları çok güzel ama arpacığın fosforu daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. namlu 56 cm hemen omuzlama yapıldığında nişan alınıyor sapma olmuyor. valla ilk kez slug namlu aldım bunun güzelliği ve nişana gelmesi gerçekten bambaşkaymış. eğer kurşun atmayı seviyorsanız özellikle domuz avına gidiyorsanız gezli nişangahlı namluyu tavsiye ediyorum :) ayrıca şunuda belirtmeliyimki Akdaş yetkilileri gerçekten müşterisine değer veriyor ben tüfeğimi alalı 1 yıl olmasına rağmen slug namlu almak için satış sorumlusu İsmail beyi arayıp nasılsınız dediğimde iyiyim mert bey diye cevap vermesi beni çok memnun etti adresim telefonum mailim aynen kayıtlı duruyormuş defalarca aramama rağmen sağolsun hep sabırla sorularımı cevapladı burdan çok teşekkür ederim kendisine ayrıca her türlü sorunuz için ister Sadık beyle isterseniz diğer ustalarla görüşebiliyorsunuz bu çok önemli bence ve gördümki müşteri memnuniyeti gerçekten ön planda

resim yüke

resim yüke

çoklu resim yükle

resİm yÜkleme

resim yülke
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 04:15:25 Gönderen: Mert SUNMAN »

Çevrimdışı Ender UYSAL

• *
Ynt: AKDAŞ AK 212 slug namlu
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2014, 09:35:27 »
mert kardeşin hayırlı olsun kaçliraya yaptırdın .
  • Baikal IZH 43 em 1C SxS
  • St Etienne çifte 16 cal 76 namlu
  • Deutsch Kurzhaar (OSKAR)
1978 SAMSUN

Çevrimdışı Mert SUNMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2014, 13:27:16 »
Ender bey sağolun 350 liraya yaptırdım

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2014, 21:45:54 »
güzel tüfek yanlız bu gez olayları benim koşuma gitmiyor ben bazı tüfeklerde pirinc arpacık gez yada avrupa tüfeklerde hiç görmedim böyle ben çift görüyorum ve sırf o yüzden fosporlu arpacık sevmiyorum birde atıcı direk arpacığa odaklanıyorsun ve hedeften çok arpacık dikat çekiyor pirinc daha iyi bence saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Berhan PINAROĞLU

• *
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2014, 20:36:34 »
Yeni namlunuz hayırlı olsun, artık şeridin kalkmasından korkmaya gerek kalmadı sanırım :) Umarım avdada hedef atışlarınızdaki performansı yakalarsınız.Şayet ben gezli bir namluya hep önyargılı yaklaşıyorum, av esnasında uzun uzun nişan alamıyoruz ve çoğu zaman refleks atışları yapıyoruz.Kendi adıma, gezli bir namlu kullanmadığım için olabilir ama hızla koşan bir ava gezli bir namlu ile isabetli atışlar yapamayacağımı düşünüyorum.Kazasız belasız avlarda kullanmanız temennisiyle, rastgele.
  • Huğlu 104/A 12/71
  • Armsan Phenoma Carbo 12/66
  • İstanbul Silah Monza .308
1994/Bartın

Çevrimdışı Abdullah ORUÇ

• Müdavim Üyemiz
  • "Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2014, 09:53:22 »
Merhaba Mert, şu aralar gezli otomatik tüfek arayışı içindeyim. Gez sistemini nişan hattını daha yakından fotoğraflaman mümkün mü?
Teşekkür ederim.
  • Armsan Phenemo 28" - 21" Barrel
  • BH Best Arms 24" - 22" Barrel
Abdullah ORUC
 1982 BURSA

"Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"

The following users thanked this post: Tunç GEÇGİL

Çevrimdışı Mert SUNMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2014, 12:47:46 »
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Berhan bey gerçekten çok rahat nişana geliyor bence şeritli namludan kolay nişana geliyor. Abdullah bey şuanda kısa bir tatildeyim ama salı günü sizin için çok detaylı fotograflarını yüklerim

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 14 Kasım 2014, 16:16:10 »
Yeni namlunuz hayırlı olsun, artık şeridin kalkmasından korkmaya gerek kalmadı sanırım :) Umarım avdada hedef atışlarınızdaki performansı yakalarsınız.Şayet ben gezli bir namluya hep önyargılı yaklaşıyorum, av esnasında uzun uzun nişan alamıyoruz ve çoğu zaman refleks atışları yapıyoruz.Kendi adıma, gezli bir namlu kullanmadığım için olabilir ama hızla koşan bir ava gezli bir namlu ile isabetli atışlar yapamayacağımı düşünüyorum.Kazasız belasız avlarda kullanmanız temennisiyle, rastgele.

berhan kardeşim gezli kendine göre ayarladınmı sıkıntı olmaz tabi ayarlayacağın mesafe çöz gez arpaçığın nişan alışı hedefe doğrultuşu herşey önemli önemli olan kendine göre ayarlamak belki alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değil ama denemek lazım ben arkadaşımın saka av tüfeğini aldım 51 namlu  slug namlu gez arpacık sistemi var uzatma şoklu tipini ilk beğenmedim ama güzel oluyor kurşunda belki saçma için dediğin olay olabilir bence herbirinin yeri farklı kardeşim bende mesela diyorum 66 namlu  mobilşok bantlı namluya gidersin ama slug namlu ile kurşun atmak farklı slug namlu ile saçma atmak farklı bazlıları bantlı namlularada slug diyor buda yanlış saygılar
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 16:17:40 Gönderen: Kenan ÖZKAN »
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO