0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çifte ve pozede üstüne tanımam insana güven veriyor.fişek seçmek bilmez.dağ ova ayırmaz.güzel seçim yapmışsın.oluklu çifte çift namlu 61-76,103 de 68 namlu.gelirse 20 no 61namlu 3üncü olacak
Gule gule kullanmak nasip olsun
Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kulanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun yeni tüfeğiniz Hamza Bey,Allah kaza bela vermesin.
kardeşim silahın hayırlı olsunkazasız belasız avlar dilerimsilahın çok güzel görünüyorayrıca özellikleri tam benim istediğim gibibirde bunun 16 kalibresi olacak değmeyin gitsinhayırlı avlar..
Yeni tüfeğinizin hedefinde güzel avlar yapmanızı dilerim.
Hayırlı ve avı bol olsun..
resmen şaheser bol avlar dilerim
Hamza bey hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanSayın; ali ağır yaptıysa en iyi şekilde yapılmış demektir adınız daim olsun
hayırlı uğurlu olsun Hamza , güle güle kullan . beklentilerini fazlası ile karşılayaçak inşallah .
allah kazasız belasız bol avlar nasip etsin inşaallah hamza bey
hayırlı olsun kazasız belasız avlarda kullan.
20 numara.61 namlu. çukurband. 76 yatak. 5-3 sabit şoklu,şoklar 15.80--15.60. 202 B kasası,düz traşlı kubuz.karakafa. tek tetik.şeftol ingiliz dipçik ve ceylan el kundağı sipariş ettim bende bekliyorum bakalım hayırlısı.
20 no için 61 namlunun dağılım ve performansını biliyorsanız sorun yok.Ben otomatikte 61,66,71 kullandım.61 full şok bile hoşuma gitmedi.Dağılım kötüydü.71 de karar kıldım.Markadan markaya değişiklik gösterebilir tabi.
Slm Hamza bey yeni tüfeğin hayırlı olsun inşallah istediğin sonuçları alırsın