Gönderen Konu: KASIMDA BELGE ALSAN DERT,ALMASAN DERT !!  (Okunma sayısı 1218 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yener HACIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
KASIMDA BELGE ALSAN DERT,ALMASAN DERT !!
« : 09 Kasım 2014, 22:03:44 »
 SELAM A. Arkadaşlar

KAsımda belge alsan dert ,almasan dert diye başlık attım bune ya ! diye bilirsiniz,Konu şu:bu saatte yani kadsım yada aralık başı gibi bir vatandaş ya ben avlanmak istiyorum belgem olsun dediği anda....NAPAR ?

1.İlkez belge alacak olmasına rağmen  Eylül ayını geçirdiği için Ne alırsa hepsinine ceza ödeyecek.....(Başka hiç bir yerde böye bir uygulama yok)
2.farz edelim Kasım ayının sonu belge alsa 1,5 ay sonra tekrar vergi ödemek zorunda kalacak...
3.Hadi ocağa kadar sallayayım bu işi ocaktan sonra alayım dese bu seferde 1.5 ay kalmış oluyor sezonun bitimine pekte anlamı kalmıyor.

Para meselesi ve miktarı ayrı birdertken birde böylesine saçma bir uygulamada insanı çileden çıkartıyor.Bu durumumda olan bir vatandaş yada vatandaşlar ne yapmalılar ben çözemedim .....sürekli etrafımda konuşıulan bir konuyu paylaşmak istedim saygılar....
lYener.HACIOĞLU-1977-SAKARYA_İSTANBUL

Çevrimdışı Coşkun ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: KASIMDA BELGE ALSAN DERT,ALMASAN DERT !!
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2014, 22:16:11 »
En güzeli sezon öncesi halletmek
1988 BALIKESİR

Çevrimdışı Yener HACIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Ynt: KASIMDA BELGE ALSAN DERT,ALMASAN DERT !!
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2014, 22:33:10 »
Coşkun kardeşim araba alırken sana en güzel araba  ocakta alınır  mı diyorlar ya da ocakta almadığın için sana ocağın faturasını mı ödetiyorlar? yok tabi ya da evi yeni yaptırdın oturacaksın haziranda sana arkadaş ocak ayınında ÇTV sini vereceksin demiyorlar.işi bilen eskiler tamam sezon başında hallediyor işini ama kasımda aralıkta ilkez ava girecek adama yaklaşık 100/100 ceza niye uyguluyorsun veya araba vergisi gibi ocaktan ocağa vergi alıyorsun olay sezonsa sezona bağla alan vatandaş seznunu alsın olay bitsin.sen belki önümüzdeki sezon ava gitmeyeceksin niye ocakta peşin peşin para yatırıyorsun kiii....anlatmayla bitmiyor saçmalık! Maksat iş yürütmek değil ki...işi yokuşa sürmek insanları doğru yolun dışında alternatif yollara sevk etmek...doğru yol kapatılıyor ya da hep yokuş hep yokuş Tavşan olmaya zorlanıyor insan...
lYener.HACIOĞLU-1977-SAKARYA_İSTANBUL