Gönderen Konu: AVCI DERGİSİNE DİKKAT EDİN - ALDANMAYIN  (Okunma sayısı 6470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüsameddin TEKİN

• Müdavim Üyemiz
AVCI DERGİSİNE DİKKAT EDİN - ALDANMAYIN
« : 05 Kasım 2014, 17:54:23 »
DEĞERLİ AVCI DOSTLAR

AVCI DERGİDİ DİYE BİR DERGİYE ABONE OLDUM VE 1 YILLIK ÜCRETİDE HESAPLARINA YATIRDIM. YAKLAŞIK 5 AY OLDU FAKAT DERGİM BİR TÜRLÜ ELİME ULAŞMADI ÜSTELİK KAÇ DEFA ARADIYSAMDA BU GÜN YARIN KARGODA SORUN OLDU FALAN FİLAN DİYE DİYE BENİ HEP OYALADILAR VE ŞİMDİDE VERDİKLERİ TELEFON NUMARASI KULLANIM DIŞI BEN ALDANDIM DİĞER AVCI DOSTLAR ALDANMASIN LÜTFEN DİKKAT EDİN VE MÜMKÜN MERTEBE DOSTLARINIZI UYARIN

SAYGILAR
HÜSAMEDDİN TEKİN
Hüsameddin TEKİN
1977 B RH -  Ümraniye / İSTANBUL

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Ynt: AVCI DERGİSİNE DİKKAT EDİN - ALDANMAYIN
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2014, 18:11:00 »
ÖZKURSAN`ın sahibi olduğu dergi değilmi o ?
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2014, 09:42:45 »
Slm Erol ÖZTÜRK Abi

Kimin dergisi olduğunu bilmiyorum ama tek bildiğim bir şey var sahtekar birileri . şu anda telefonlarına ulaşılamıyor.
Hüsameddin TEKİN

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2014, 10:50:38 »
Geçmiş olsun size. Benimde abone olmamı istemişlerdi. İyiki de olmamışım.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı M.Emre TORUN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2014, 01:13:35 »
Ben 5 6 tane dergi aldım fakat eylül den itibaren göndermediler arayinca bugün yarın elinizde kargoya verdik diye oyaliyolar ne kargoymus 3 aydır gelmedi kesinlikle üye olmayin
MEHMET EMRE TORUN
 BURDUR\BUCAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 11 Aralık 2014, 15:54:06 »
SEVGİLİ AVCI DOSTLAR AVCI DOĞA DERGİSİ İLE FACEBOOKDA YAPILAN KONUŞMA DERGİ KARGODA BİR AYDIR GELMEDİ LÜTFEN TÜM DOSTLARMIZI UYARALIM.

DERGİYE ABONE OLDUM KAÇ AYDIR DERGİ GÖNDERECEKLER VE HAALA GÖNDERECEKLER. SİZLERLE EN SON BURADAN YAPILAN BİR YAZIŞMAYI PAYLAŞIYORUM 13 KASIMDA DERGİ SÜRAT KARGOYA VERİLMİŞ VE HAALA DERGİ GELMEDİ

13 Kasım 09:40

Dergiler sürat kargoda geliyor. Derginizin sayfasını facebook da beğenmiş olsaydınız, duyurularımız size de ulaşacaktı. 10 larca duyuru yapıldı. İlginize teşekkür ederiz. Rasgele
4 aydır aynı hikaye
Kargoda geliyor
14 Kasım 15:26
slm
hani dergi sürat kargoya verilmişt,

Verildi arkadaşım yalan söyleyecek durumumuz yok. Siz bizim okurumuzsunuz. Neden verilmese verildi diyelim. Gelir.
4 aydır
aynı durum
kargoya verildi
gelir
ne zaman gelcek
zafer bey
sizden önce av doğa dergisine aboneydim
hiç problem olmadan her ay geldi
ama size abone oldum
haala karagoda ve haala gelecek
kargo 1 günde ulaştırıyor istanbul içini

İlginize teşekkür ediyoruz.şimdi arkadaşlara özel olarak soyleyecegız, surat sistemınden bakıp, size bılgı aktarılacak. Tam 4378 kargo yapıldı
peki bana hangi sayı gelecek

Ezbere özur dılerım soyleyemem ama eksık sayılar teslım edıldı. Bazılarına 2 bazılarına 3 sayı bırden çıkarıldı
peki
bekliyorum
bakalım ne zaman gelecek
26 Kasım 14:23
slm
kargo haala gelmedi sürat kargoya verdik demiştiniz dergileri
12 gün geçti sizinle son görüştüğümüzden beri
4 dakika önce
slm
ne oldu bizim dergiler
zafer bey
Konuşma Sonu
Görüldü (15:43)
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2014, 15:55:11 Gönderen: Hüsameddin TEKİN »
Hüsameddin TEKİN

Çevrimdışı Kadir YOLAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 11 Aralık 2014, 16:47:40 »
Benim elimede eylülden beri ulaşmadı.Geçen gün mesaj attım bugün sürat kargodan mesaj geldi kargonuz yarın elinize ulaşacak diye.Bakalım yarın hangi eksik  sayılar gelecek.Avcılar derneğinde hiç eksik sayısı yok.Adamına göre muamele var galiba
1983 Çorlu/TEKİRDAĞ

Çevrimdışı Serkan OKTAMIŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 11 Aralık 2014, 17:10:17 »
Bir firmayı kötülemek her ne kadar istemediğim bir olay olsada maalesef avcı dergisi güveni hak etmiyor.

Abonesi olduğum dergi 2 ay elime geçti daha sonra hiç gelmedi en son olarak gelmeyen 3 sayı beraber kargo ile elime ulaştı daha sonra yine yok.

Dergi sayfalarını tek tek karşılaştırdım. Yarısında fazlası aynı sayfa ve reklama ait neredeyse sıralamaları bile aynı. İçerik olarak tamamen boş. Üç beş satır yazı sayfalarca fotoğraf.

Firma kendisine zarar verir ben 1 yıl abone olmuşum bundan sonra olmam olur biter.
1979 ANKARA

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #8 : 11 Aralık 2014, 17:19:48 »
Sitemiz üyesi Serhat ÇELEBİOĞLU o dergiye yazı yazıyordu birara yanlış hatırlamıyorsam,konuyu görmedi herhalde.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı A.Veli DEMİRÇİNİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 11 Aralık 2014, 19:00:17 »
Bende sadece beni unuttular sanıyordum Avcı dergisine iki yıllık abone oldum ama dergilerimi hiç düzenli alamadım son altı aydırda hiç dergim gelmedi yazık çok yazık.Tüm avcı arkadaşlarım dikkat etsin lütfen.
1959 İzmir Çiğli

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 11 Aralık 2014, 21:10:05 »
Aynı isimde bir vardı Ankara'da. Çok seneler önce kapandı. Rahmetli Nihat Turan çıkarıyordu zannediyorum. 1 veya 2 sene aboneliğim olmuştu. Arada sırada gecikirdi ama aramaya gerek olmazdı. Sonra, şimdi hatırlamadığım sebeple aboneliğe devam etmedim, para göndermedim. Yine de en az 3-4 sayı göndermeye devam etmişlerdi. İstemeden göndermişlerdi ama utandım. Ne geri gönderebildim ne parasını ödedim. Arayan isteyen de olmadı.

Bu dergi de aynı isimdeymiş ama... Ne desem bilmem. Problmlerin çözüme ulaşmasını dilerim.

düzeltme: Benim dergi AV idi belkide.
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2014, 21:12:11 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 11 Aralık 2014, 22:04:37 »
Derginin birkaç sayısı geçikmelide olsa elimize geçti. Aynı dergide avcının sorunları ile ilgili yazılarda yazıyorum. Şikayetiniz de haklısınız. Sanırım bu geçikmeler okuru üzüyor. Ancak derginin geçikmelide olsa üç sayıs geçen ay elimize ulaştı. Bu ayki sayısı da her hangi bir geçikme olmadan elimiz ulaştı.Eğre derginiz geldiyse lütfen paylaşın. Gelmediyse de lütfen bilgilendirin ki yardımcı olayım. Saygılarımla

Çevrimdışı Gökmen TAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2014, 01:29:50 »
Walla 5-6 AYDIR dergi merhi gormedim. 2 yillik uyeyim. Isin ozu 1 kere telefon actim. Gecikme var dediler. Sustum bekledim hala bekliom. Gönderirler ise ok dergi iyidir derim. Gondermezlerse malesef kotu dergidir. Avci avciya yeter dedik ama tiriskaaaaa.
Gökmen TAŞAR-1979
Korkuteli-Kumluca-Finike
Antalya

Çevrimdışı Gökmen TAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 12 Aralık 2014, 01:31:47 »
5-6 dergim gelmedi. Isin ozu sudur ki bu isi yapamadilar. Dergi de cok da kapsamli degil zaten. Avci avciya yeter dedik olmadi.....
Gökmen TAŞAR-1979
Korkuteli-Kumluca-Finike
Antalya

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 12 Aralık 2014, 10:44:38 »
Gökhan bey adres değişikliği vs yoksa şimdi arıyorum dergiyi

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #15 : 12 Aralık 2014, 10:48:28 »
Şaşırmayın 20 sene öncede böyleydi.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2014, 10:53:58 »
Gökmen Taşer kardeşim şimdi aradım ve görüştük.  Lütfen hangi ilden abone olduğunu ve kim aracılığıyla abone olduğunu birde telefon numaran varsa lütfen ver derhal bu yanlış durum ortadan kalksın . Zira isminizi abone listesinde bulamadılar.

Çevrimdışı Gökmen TAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 12 Aralık 2014, 12:12:18 »
ismimi abone listesinde bulamadılar mı? ilginç!!!!
durali gökmen taşar ismim. finike-kumluca ANTALYA
şimdi ben iki yıllık abone oldum. abone noktası yok. direkt telefonla oldum.
bende de telefonları var devamlı aradığım zaman buluyorlardı şimdi neden bulamadılar ki?
neyse serhat abi gerek yok zahmet etmeyin. trink parayı yatırdığım için bulamamışlar demek ki ismimi.
Gökmen TAŞAR-1979
Korkuteli-Kumluca-Finike
Antalya

Çevrimdışı Oğuz BABAÇOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 12 Aralık 2014, 12:51:43 »
Valla Serhat Bey ben de dergiye yazılarımı gönderiyordum biliyorsunuz. Lakin her ay gönderdikleri dergi 5-6 aydır gelmez oldu. Son iki yazımı göremedim. Telefonla da ulaşamıyorum, çünkü kapanmış. Üstelik beni hiç aramadılar da... Neden böyle oldu anlayamadım... :(

Çevrimdışı A.Veli DEMİRÇİNİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 12 Aralık 2014, 14:09:25 »
Serhat kardeş benimde kaydımı bulamamışlardı Anna hanım telefonla aboneliğimi yenilediği için beni hatırladı topluca birsefer dergi gönderdiler ondan sonra yine yok altı aydır dergim gelmiyor.Bunlar izmir'den istanbula taşınınca ne olduysa bilmiyorum işler karıştı kayıtlar kayboluyor adresler kayboluyor arkadaşın dediği gibi yapamadılar bu işi ben ilk abonelerindenim Vehbi Koç isminde bir çalışanları vardı gece evime gelip abone yapmıştı beni ama yürütemediler üzgünüm ama böyle malesef...
1959 İzmir Çiğli

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 13 Aralık 2014, 19:40:22 »
İddialara ve yaşananlara bakıyorum haklısınız.  Ne diyelim.  Keşke bu üzücü durumlar yaşanmış olsaydı.  Zafer Erpay a bu şikayetleri iletmek boynumuzun borcu.  Yazık daha titiz çalışmak zorundalar.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 13 Aralık 2014, 19:46:34 »
Valla Serhat Bey ben de dergiye yazılarımı gönderiyordum biliyorsunuz. Lakin her ay gönderdikleri dergi 5-6 aydır gelmez oldu. Son iki yazımı göremedim. Telefonla da ulaşamıyorum, çünkü kapanmış. Üstelik beni hiç aramadılar da... Neden böyle oldu anlayamadım... :(
Hayret arkadaş bu dergi de herkesin emeği var.Yazılarını keyifle okuyordum. Şimdi anladım hayret ki hayret.  Her hangi bir sıkıntı varsa ilk yazar kadrosunu ve okuru bilgilendirmeli . Yanlız bana 3 aylık dergi geldi. 2 gün önce de Kasım sayısı geldi