sn AYSU bu konularda ne kadar duayen bilgili ve paylaşımcı olduğunuzu yazılarınızdan okuyoruz.ayrıca bilimsel gerçekler ışığında çok şeylerde öğrendik sizden.ayrıca aramızda tekrar gördüğümüze çok sevindik.hoş geldiniz.arkadaşlardan ricam hangi mesafelerde hangi şoklar ve saçma numaralarının etkili olabildiği mesafeleri araştırmaları. 40 mt evet gerçekten uzak ama imkansız değil.ama ülkemiz avcısının ısrarla 100mt civarlarına bile ateş etmeyi becerebildiği bir camiada 40mt gerçekten kulağa çok hoş geliyor.söylediklerinize ve deneyimerinize sadece hak verebilmek düşüyor bizlere.bu sitede grupman testlerine bakarsanız kimin ne kadar reel testler yaptığını görebilirdiniz.ben şahsen kendi denediğim gözlerimle gördüğüm şeyleri başkalarının dudaklarından duymaya tercih ederim.(sözüm meclisten dışarı)selamlar...
sayın hocam hayırlı akşamlar
kızmayın sakin olun
,,, bunlar bilği alışverişidir..... bu sitedeki paylaşım yapan herkesten allah razı olsun... kendi adıma bu siteyi takip etmeden önce bazı konularda sadece yanlış bildiğim dogrularım vardı
.....
2000tl fiyatında X marka bir tüfek 3 adet namlusu ile 11 adet şok,,,, kicks highfilyer şok dahil.... tüfege şok begendiripte merkez grupman yaptırtamadık.... 10 fişek markasından 5 tanesinde full şokla 76cm dairede %70 toplama yapıyor... yalnız merkez grupman yok.... sadece X markanın full şokunu takınca idare edecek duruma geldi..... durumu firmaya bildirdim yardımcı olacaklar.... deneme yaptıgımız tüfegin degilde,,, fişeklerin fotolarını atayım....
sayın hocam şimdi desemki şu fişeklerle randıman alamıyorum adama gülerler... ama olmuyor sonuç alınmıyor... tüfek gitsin gelsin yine yapamazlarsa hem videosunu hem fotolarını paylaşacagım....
sadece bu tüfek degil,,,,, onlarca yerli avrupa tüfegin fişegin pattren penetrasyon ve dayanıklılık testini yapıyoruz ama herşeyde burada yayınlanmıyor... olmuyor...