Gönderen Konu: AKKAR SP mi AKUS SP mi yardım !!!!  (Okunma sayısı 6044 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı B.Can COŞKUN

• *
  • Dik dur eğilme !!!
AKKAR SP mi AKUS SP mi yardım !!!!
« : 05 Kasım 2014, 02:54:59 »
              Selamun Aleyküm  Abilerim.

Öncelikle belirtmeliyim ki sitenin bi kaç aydır üyesiyim ve takip etmekteyim gördüğüm kadarıyla herkes elinden geldiği kadarıyla birbirine yardımcı olmaya çalışıyor bende bu samimiyetinize güvenerek siz büyüklerime bi konuda danışma gereksinimi duydum şimdiden yapacağınız yorum ve bilgilendirme için teşekkür ederim.

Avcılığa gönül vermiş bi küçüğünüz olarak ;
66 namlu,
çelik kasa,
ejektörlü,
selektörlü,
tek tetik 1.500 tl civar bi süper poze almak istiyorum bunun içinde düşündüğüm iki marka var birisi Akkar diğeri ise Akus bunların dışında bi marka kesinlikle düşünmüyorum.
Akkarı tercih sebebim babam yıllardır kullanır ve büyük bi sıkıntısı olmadı ve kesinlikle silahının arkasında duran müşterisi için uğraşan bi firma ve tatmin edici benim için önemli bi etkendi.
Akus ise sevdiğim güvendiğim bi bayii abimin önerisi ve kesinlikle memnun kalacağımı söylediği bi silah firma için tatmin  edici şeyler duydum ve ikisi arasında kararsız kaldım bi ay içinde inşallah birisini elime alacam ama hangisini almalıyım siz büyüklerimden bu konuda yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 04:30:21 Gönderen: B.Can COŞKUN »
1994 Antalya-Demre

Görürsem Gözyaşlarını ,
Yakarım Bu Gece Semtin Tüm Sokaklarını . . !

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
Ynt: AKKAR SP mi AKUS SP mi yardım !!!!
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2014, 03:06:50 »
akus tufeklerini bende bayadir arastirmaktayim ve bir tane pozede ben almak istiyorum akuste kesin kararliyim ama bende model tercihi yapamiyorum..arastirmalarima gore ozellikle akus en iyi yerli pozelerin basinda geliyo ve piyasada yeni yeni olmalarinin sebebi daha once surekli yurt disina urettikleri icin..bence akus alternatif istersende akdas derim
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı B.Can COŞKUN

• *
  • Dik dur eğilme !!!
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2014, 03:15:50 »
teşekkür ederim yorumunuz için başka alternatif düşünmüyorum çünkü öyle olursa kararsızlığımın dahada artacağından eminim evet yurt dışına üretimi varmış ki zaten bildiğim kadarıyla iç piyasa pek hareketli olmuyo ve bildiğim kadarıyla akkarında var ve oldukça tutuluyo diye biliyorum bu ikisi arasında seçim yapmak istiyorum. akusun yakıcılığının ve grupmanının gerçekten iyi olduğunu duydum ve kullanan ustalarımızın da söyleyecekleri çok önemli bence

1994 Antalya-Demre

Görürsem Gözyaşlarını ,

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2014, 11:18:17 »
akkar iyi firmadır.ürünleride gayet güzeldir.tavsiye ederim pişman olmazsınız.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #4 : 05 Kasım 2014, 11:33:51 »
AKUS`ta o özelliklerde o fiyata tüfek varmı ?
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #5 : 05 Kasım 2014, 11:54:58 »
Hiç düşünme ve Akus al.
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

Çevrimdışı Kemal KAYAN

• *
  • SETTER
« Yanıtla #6 : 05 Kasım 2014, 12:53:32 »
Aküs hiç kullanmadım... Bu zamana kadar Akkar'ın 2 otomatiğini (Apache ve Altay), 1 pompalısını kullandım.. 3 tüfekte sorunsuz sağlam tüfekler çıktı.. En son temmuz ayında churchill 206 silver ejektörlü poze aldım. Pozeyide bu yıl daha avda kullanmadım ama çeşitli marka ve gramajlarda 250-300 arası hedefe ve trap plaklarına atış yaptım en ufak bir problem yaşamadım.
İşçilik olarak yerli markalarda ilk 3e rahatça girer... Fiyatınıda işe sokarsan çok cazip hale geliyor Churchill..

Kısacası bu 4 tüfekten de memnun kaldım.. Karar senin...

• Akus Estate SxS
  • Akus Hunter Deluxe O/U
  • Beretta A400 Xplor Unico Semi Auto
  • Fabarm Imperator Pump Action
  • Sarsılmaz Sar 9 (9x19mm)
  • English Setter (Radentis)

Balıkesir/Erdek 1981

Çevrimdışı B.Can COŞKUN

• *
  • Dik dur eğilme !!!
« Yanıtla #7 : 05 Kasım 2014, 18:42:34 »
AKUS`ta o özelliklerde o fiyata tüfek varmı ?

Bayii de elime aldığım ve baktığım silah akus tu ve bana 1.500 tl bi fiyat çekti sadece selektörden emin değilim olup olmadığında Erol bey :)
1994 Antalya-Demre

Görürsem Gözyaşlarını ,

Çevrimdışı B.Can COŞKUN

• *
  • Dik dur eğilme !!!
« Yanıtla #8 : 05 Kasım 2014, 18:45:52 »
Aküs hiç kullanmadım... Bu zamana kadar Akkar'ın 2 otomatiğini (Apache ve Altay), 1 pompalısını kullandım.. 3 tüfekte sorunsuz sağlam tüfekler çıktı.. En son temmuz ayında churchill 206 silver ejektörlü poze aldım. Pozeyide bu yıl daha avda kullanmadım ama çeşitli marka ve gramajlarda 250-300 arası hedefe ve trap plaklarına atış yaptım en ufak bir problem yaşamadım.
İşçilik olarak yerli markalarda ilk 3e rahatça girer... Fiyatınıda işe sokarsan çok cazip hale geliyor Churchill..

Kısacası bu 4 tüfekten de memnun kaldım.. Karar senin..

Kemal bey churcill ın grupmanı hakkında bi bilginiz var mı vaya deneme yaptınız mı acaba varsa bu konu ile ilgili tecrübeniz paylaşırmısınız şimdiden teşekkür ederim :)
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 18:48:04 Gönderen: B.Can COŞKUN »
1994 Antalya-Demre

Görürsem Gözyaşlarını ,

Çevrimdışı B.Can COŞKUN

• *
  • Dik dur eğilme !!!
« Yanıtla #9 : 05 Kasım 2014, 18:57:16 »
akkar iyi firmadır.ürünleride gayet güzeldir.tavsiye ederim pişman olmazsınız.

Hiç düşünme ve Akus al.

abilerim ikinize de teşekkür ederim ama galiba aradığım şey yada banim sizden beklentim şu özellikten yada şu avantaj farkından dolayı şu marka yı tercih etdemeniz yada öyle demenizin kararım için daha etkili olacağını düşünüyorum şimdiden çok teşekkür ederim tecrübelerinizi yazmanızı bekliyorum :)
1994 Antalya-Demre

Görürsem Gözyaşlarını ,

Çevrimdışı B.Can COŞKUN

• *
  • Dik dur eğilme !!!
« Yanıtla #10 : 05 Kasım 2014, 19:19:06 »
abilerim bu silahları kullanan veya grupmanı hakkında bilgisi olan yada avda bize artı olabilecek özellikleri bilen ustalarımızdan bilenler yok mu ki ??
1994 Antalya-Demre

Görürsem Gözyaşlarını ,

Çevrimdışı Ayhan KUMRU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 05 Kasım 2014, 19:45:27 »
can kardeşim. 5 yıldır akkar churchill 71 namlusunu kullanıyorum. sorunsuz bir tüfek. saçmasını alan av kımıldayamaz. ummadığın mesafelerde ya tutarsa diye attığın avlar düşünce şaşırırsın. bildiğim kadarıyla akkar tüfeklerinin tüm malzemesi yurtdışından geliyor. remington patentli olduğu için kalite kontrolde çalışan personelininde remingtonun personeli diye duydum. anlayacağın avrupa ayarında bir tüfek. bana çıkardığı en büyük problem ağır olması. en sevdiğim av keklik avı olduğundan ve yaş ilerlediğinden olsa gerek (yaş 44 oldu) bana ağır geliyor. bu nedenle bek avı yapanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. ama uzun yürüyüş gerektiren avlarda kesinlikle 3 kg altı tüfek tavsiye ediyorum. ayrıca hangi tüfek olursa olsun mutlaka tüfegi avda atış yapar gibi omuzla ve hangisi vücuduna uygunsa gözüne iyi geliyorsa onu tercih et. akusu hiç incelemedim. kullanan arkadaşların yorumlarına göre kıyaslama yapabilirsin. fakat şunu sakın unutma herkesin kendi tüfeği kendine göre en iyi tüfektir. bende akkar haricinde 66 namlu armsan A612 DW otm. , 76 namlu huğlu çifte, 55 namlu senatör otm., 16/71 namlu çakmaklı karadeniz el yapımı çiftem var. bunların içinde en çok armsanı kullanıyorum ve seviyorum. bilmem anlatabildimmi.
1971-Bilecik-İstanbul

Çevrimdışı Özgür YAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 05 Kasım 2014, 20:33:07 »
akkar -yada akus ikiside güzel markalar.avrupaya silah yapan firmalar,tercih senin istersen ikisinide al.
Özgür YAŞAR
1975 tuzla_istanbul

Çevrimdışı B.Can COŞKUN

• *
  • Dik dur eğilme !!!
« Yanıtla #13 : 05 Kasım 2014, 21:07:49 »
Ayhan abi ilgin için teşekkür ederim
 bek avını çok nadir yaptımdim oda nadir dir sadece güvercinde çok hareketli olursa ama ağırlık sıkıntım olacağını sanmıyorum babamın akkarın altay silver yarı otomatiği ile sırtımda çanta ile çok ava gittim 10 km civarı yürüyüşler neticesinde yaptığımız avlar av boyunca eee yaş ta affınıza sığınarak söylim genç olunca pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum aslında ilk niyetlendiğim akkar churchil ama işte dediğim gibi sevdiğim güvendiğim bi abimde öyle diyince çok tereddütde kaldım ne yapıcağımı tam olarak bilemiyorum :)
1994 Antalya-Demre

Görürsem Gözyaşlarını ,

Çevrimdışı B.Can COŞKUN

• *
  • Dik dur eğilme !!!
« Yanıtla #14 : 05 Kasım 2014, 21:11:42 »
akkar -yada akus ikiside güzel markalar.avrupaya silah yapan firmalar,tercih senin istersen ikisinide al.

özgür abi biliyorum avrupa çılışıyorlar iç piyasada çok yaygın olamamasının bi sebebi diye görüyorum. çok güzel söyledin abi ama benden iyi bilirsiniz ki bu işler maddiyat meselesi biraz da tabiki ikisinin de benim olmasını sahip olmayı çok isterim ama işte belki ilerleyen yıllarda inşallah şimdilik ikisi arasında seçim yapmam gerekiyo malesef
1994 Antalya-Demre

Görürsem Gözyaşlarını ,

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #15 : 06 Kasım 2014, 11:44:41 »
Sevgili kardeşim Akusu tek geçerim
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #16 : 06 Kasım 2014, 12:51:32 »
Ata nın pozesi de güzel ve zarif.

Akkar neden tüfeklerine Churchill adı koyar anlamam, başka bir firmanın adını kullanarak daha çok satsın diye mi ?

Bu huyumuzdan vazgeçemiyoruz.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı B.Can COŞKUN

• *
  • Dik dur eğilme !!!
« Yanıtla #17 : 06 Kasım 2014, 18:19:48 »
Ata nın pozesi de güzel ve zarif.

Akkar neden tüfeklerine Churchill adı koyar anlamam, başka bir firmanın adını kullanarak daha çok satsın diye mi ?

Bu huyumuzdan vazgeçemiyoruz.

bu iki marka dışında düşünmüyorum. Akkarın churcill adını koymasının sebebi ise o ismin yabancı ünlü poze yapımında uğraşmış bi tüfek ustasına ait olduğunu biliyorum yanlışlığım var ise affola kimseye yanlış bilgi vermek istemem kesin doğrudur demiyorum !!! ha gelelim daha çok satsın konusuna faydası oluyormudur muhtemelen oluyordur toplum olarak böyle şeylere biraz yatkınız diye düşünüyorum :)
1994 Antalya-Demre

Görürsem Gözyaşlarını ,