O yabancı firmaların tüfekleri olmasa yerli firmalar çöp üretirdi inanınki,şükredelimki yabancı firmalar piyasada iyi kötü rekabet yapabilelim diye bizim yerli firmalar güzel mallar üretiyor.Biz bu benelli'yi beratta'yı görmesek yerli firmalar elimize sapan verirdi alın size tüfek diye ). Birde şu var ben şimdiye kadar Benelli SBE2 de alt vurma sorunu fişek sıkıştırdı yok yan çaktı gibi bi şikayet duymadım ) ama yerli firmalarla igili forum şikayet kaynıyor )
geçen gün silahından memnun olmayanlar diye başlık açılmıştı onu inceleyin bizim yerli markaların ne mal olduğunu anlarsınız.o konuyu inceleyen yeni avcı hangi markaya yerliye güvensin,3 ay oldu tamire tüfek gönderdik utanmasalar sezon sonu geri gönderecekler.bir standart yok her markada kronik sorunlar var parası olanda napsın yabancıyı alıyor.bende 73 model çakmaklı rus var tetik tertibatını söktüm bakayım eskidimi noldu diye sanki hiç kullanılmamış o yayları dün takılmış gibi hayran kaldım.napayım simdi aldığım hafta iğneleri kırılan üzümlüyümü öveyim yada tam dik 90 derece kaldırınca ördekten korkar gibi çalışmayan ağır çekim yapan huğlu otomatiğimi övelim.yoksa ilk sezon ejektörleri atmayan sarsılmazımı övelim yiğidi öldür hakkını yeme.
+1
mesele avrupa tüfeklerin pahalı olmasıysa sadece doğru ama yerliler o kaliteye ulaştı demek fazla iyimserliktir..
avrupalardada arıza çıkabiliyor ama yerlilerle kıyaslanmayacak kadar az
birde şu var kişiye göre değişen;
tüfekten beklentimiz işimizi belli bir süre görmesimi yoksa evladiyelik olmasımı,eğer birincsiyse sorun yok güzel yerlilerde var,ama ikincisiyse kimse kusura bakmasın halıhazırda dünya döndükçe çalışacak nesilden nesile geçecek bir yerli yok malesef
artık avrupa markalarda düşük fiyatlı modeller üretiyor iyi bir yerli 1000-1500 tl arasında 1600-3000 tl aralığındada avrupalar var.
ben sadece bir silahın vurmasını değil elime yakışmasını gözüme güzel görünmesini ve güven vermesini isterim.ama bu doğrudur diyemem başka biri sadece iyi vurmasını isteyebilir diğerleri önemli görmeyebilir yanlış diyemeyiz.bu biraz köpekte olduğu gibi kırık olsun av yapsın yeter diyenlerle,hem av yapsın hemde safkan olsun diyenler gibidir
seçimlerin kişiye göre değişeceğini düşünerek allah herkesin gönlünün muradını versin.