2012 de araba alırken çok istemiştim, ama param 4x4 90 beygirine yetiyordu, 110 beygirden aşağısı hem yürümez hem de gürültüsü çekilmez dediler. Almadım. Sonra antepli bir arkadaşla konuştuk çok memnun hayvani bir torku var 90 beygiri iş görür dedi. Bir de bu dizellere chip tuning uygulaması olabiliyor , gürültü konusunu yalıtımcılar hallediypr mu bilmiyorum ama yeniden araba alırsam alacağım modeli kiralayıp 2-3 gün tepe tepe kullanıcam.
savaş bey ,bende 2004 model 86 beygir transporter var . 2009 y ılında almıştım , ve 86 beygir olduğunu bilmeden aldım . banada dediler 86 lıklar gitmez die . ama samimiyetime inanın arabam yeteri dereçede beklentilerimi karşılıor . arabam 1860 kg ve 1.9 motor ve 86 hp 0lmasına rağmen son dereçe tatminkar . bırakın şu 90 hp ler gitmez işlerini . 100 hp lik tüplü bi araça bineçeğinize , 70 hp lik dizele binin . yeni nesil dizeller gerçekten harika ve inanılmaz dereçede torkları yüksek . 70 lik olsun , dizel olsun , benim olsun .
bir daha tüplü araçmı , tövbe etmedim ama , o dereçede lanet ettim .
90 hp lik diesel duster , beklentilerinizi son dereçe karşılar . hem ekonomik hemde güçlü bir motor .