yer Gaziantep olay aynen şöyle oluyor..... eşşekgibi akşamakadar harıl harıl çalışan alınteri döken bir abinin evine hırsız giriyor... hırsızı şuçüstü gören abi ile hırsız arasındaki kovalamaca tahminen 200-300m sonra hırsızın yakalanması ile son buluyor.....hırsızın bagırtısı gürültüsü içerisinde komşularında uyanması ile abi hırsızı geri eve getiriyor... çıkartıyor 3 katlı evin damına herkesin gözü önünde vuruyor tekmeyi kıçına,, hırsız aşagıda,,,,, kalça kırıgı ,,,ayakta birkaç kırık,,, çeşitli yerlerden ufak tefek yara.... arıyor emniyeti hırsız var yetişin... emniyet geliyor olay yeri incelemesi yapıyor ve ifade alıyor......
evsahibi abi anlatmaya başlıyor.... memurbey uyanıktım birses duydum sesizce ilerledim bu genci gördüm ne ihtiyacın var arkadaş dedim dam,a dogru kaçmaya başladı,,,, arkası sıra ben koştum gel evladım kaçma sen darda olmasan zaten bu işi yapmazdın yardımcı olayım seni kimseye söylemem diyerek,,, damdan aşagı kendini attı evin 3 katlı oldugunu unuttu galiba... vay şu gencin haline bak memurbey allah yardım etsin,,, toplum olarak ihtiyaç sahiplerini gözetsek bunlar olmaz diyor..... HIRSIZ LAFA GİRİYOR... ben hırsızlıga geldim itiraf ediyorum... ama kaçtıktan sonra beni dama çıkartıp aşagı attı şikayetçiyim diyor..memurbey hırsıza soruyor,,, şahit varmı diyor ,,,, hırsız mahalle sakinlerinden etraftakilerin hepsi gördü diyor... mahalle sakinlerinin ifadesi aynı... bir bagırtı duyduk pencereyi açtık yerde birisi var... dediğigibi birşey olsa okadar bagırtı gülürtüyü duyardık diyorlar... bu hırsıza 500milyar nakit para var desen birdaha degil o eve o mahalleye dahi ayak basmaz... diger tanıdıgı yandaşlarınada nasihatta bulunur ammmmaaaaaaaannnnnnnnn haaaaa sakın gitmeyin derken bile o anı tekrar yaşadıgını gözlerinden anlarsınız
bu mevzuyu 2004 eylül ayında duymuştum.... 10 yıl 2 ay olmuş hala aklımda.....
sayın A.Metin Dolu bukadar tepki verdiginize göre polis memuru olsanız gerek... alın size halk anayasası..... olay yerine gittiginizde hırsız elinizde ise formülde burada.... canı gönülden samimiyet içerisinde memuriyetlik yapanların oldugu kadar bankamatik memurlarının oldugunuda unutmamak lazım