Gönderen Konu: avlanma belgesi  (Okunma sayısı 2928 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
avlanma belgesi
« : 24 Ekim 2014, 22:40:54 »
ya arkadaş 2 yıldır kurs açılacak diye bekle yaz başında tamam açılacak 120 lira ver desinler seve seve ver( parasıda önemli değil ) heyecanla avlak formda paylaş kurs açılıyormuş diye sonuç evde otur ava gidenlerden hikaye dinle şöyle kalktı şöyle vurdum sorunca hala yok haftaya yok sonraki hafta açılacak siz olsanız ne yaparsınız? Şimdi gitsek körün taşı gibi yakalanırız ki zaten belgesiz gitmek içimden gelmiyor. Olurya kimseyle yüz göz olmak istemiyorum öyle yok kaçayım felan olayına hiç giremem
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: avlanma belgesi
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2014, 22:44:57 »
bu arada yakın yerlerden neden almadın diyen olacaktır mutlaka ha bu gün açılıyor ha yarın açılıyor adam buluyorum diye diye 2 yılı geçirdik bendede suç var ama güvenince karşıdakine öyle oluyor devlet memuru olduğum içinde hafta içi kursa dışarıda bir yere gitmek istemedim
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Uğur YETERGE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2014, 23:34:21 »
Merhabalar Murat Bey
 Anlattığınız durum bende de var sizinki kadar uzun süre olmasa da.Ne yaptınız başladı mı kurs,aldınız mı belgenizi? Şu an ben de sizin gibi beklemekteyim üstelik hiçbir açıklama yok adamlardan ücretini ödedim sizi ararız dediler ama daha arayacaklar.Ama iyice canım sıkıldı sezon bitecek biz ise çocuk gibi evin içinde silahın altını üstünü silip duruyoruz.
1986 kahramanmaraş

Çevrimdışı Mustafa KAYA 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2014, 23:46:54 »
Merhabalar bende bir şey danışmak istiyorum.Av bayiisine sorduğumda 180 TL ye alındığını söyledi.Bu işlemi tek başımıza yapabiliyor muyuz?..Derneğe kaydolmamız gerekiyor mu?Siz ne kadar ücreti nereye ödediniz?..Teşekkür ederim
Mustafa KAYA / İzmir
Edeple gelen lutüfla gider..
Gülü seven dikenine katlanır derler,
Kaktüsü sevenin vay haline..

Çevrimdışı Uğur YETERGE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2014, 00:01:10 »
merhabalar mustafa bey
Ben ücreti bizzat derneğe verdim bir hafta içinde açacaklarını söylediler ancak tam 4 ay geçti hala açılacak.Başka türlü nasıl alınır onu bilmiyorum ilk kez sizden duydum sizin anlattığınız şekilde de alınabildiğini.Benden 200 lira aldılar 4 ay önce ama ben o işe artık yattı gözüyle bakıyorum. Ümidim yok o kursun açılıp da benim sertifika alacağımdan. Bu arada üyelik falan da yaptırmadım derneğe sadece açacağınız kursa katılmak istiyorum diye istedikleri belgeleri verdi.İşimden dolayı şikayet edemiyorum zamanım yok hukuken gidip hakkımı alacam tekrar ama kısa zaman içinde...
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 00:03:24 Gönderen: Uğur YETERGE »
1986 kahramanmaraş

Çevrimdışı Mustafa KAYA 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2014, 00:18:32 »
merhabalar mustafa bey
Ben ücreti bizzat derneğe verdim bir hafta içinde açacaklarını söylediler ancak tam 4 ay geçti hala açılacak.Başka türlü nasıl alınır onu bilmiyorum ilk kez sizden duydum sizin anlattığınız şekilde de alınabildiğini.Benden 200 lira aldılar 4 ay önce ama ben o işe artık yattı gözüyle bakıyorum. Ümidim yok o kursun açılıp da benim sertifika alacağımdan. Bu arada üyelik falan da yaptırmadım derneğe sadece açacağınız kursa katılmak istiyorum diye istedikleri belgeleri verdi.İşimden dolayı şikayet edemiyorum zamanım yok hukuken gidip hakkımı alacam tekrar ama kısa zaman içinde...

Uğur bey yorumunuz için teşekkür ederim.Çevremdekilerin çoğu benim dediğim şekilde aldılar..Av bayisi aracılığı ile..Bayiide otururken dernek 2. başkanı geldi.İstenilen belgeler.Ehliyet fotokobisi,kimlik fotokobisi..Ama parayı konuşmadık.Sanıyorsam bayi extra ücret alıyor.
Mustafa KAYA / İzmir
Edeple gelen lutüfla gider..
Gülü seven dikenine katlanır derler,
Kaktüsü sevenin vay haline..

Çevrimdışı Uğur YETERGE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2014, 00:25:21 »
İllaki dernek kendine pay çıkarıyordur kurs ücreti üzerinden ama benim derdim ücretle falan değil onların yüzünden bu sezonu kaçırdık bir hafta içinde açılacak denilince sevinmiştim çabuk olacak diye.Sizin söylediğiniz şekilde olduğunu bilmiyordum yoksa bir bayiye gider hallederdim böyle olacağını hiç tahmin etmedim.Olan oldu artık siz bu yola başvurmayın eğer o şekilde alabiliyorsanız öyle alın derim.
1986 kahramanmaraş

Çevrimdışı Esat AYTUĞ

• *
  • AVCI
« Yanıtla #7 : 26 Aralık 2014, 00:52:44 »
Murat bey keşke erken söyleseydiniz Elazığ'da 8 Aralık ta kurs açılmıştı. Bende buradan yardımcı olurdum. Halk eğitim sitesini takip ederseniz daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 00:55:01 Gönderen: Esat AYTUĞ »
1982 ELAZIĞ/MERKEZ

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 26 Aralık 2014, 17:40:29 »
çok teşekkür ederim ben kursa kayıt oldum aldım belgemi darısı herkesin başına bizden 120 bir aldılar 20 de bir kaynım trabzonda aldı ondanda 90 bir 20 bir aldılar valla ne tuttururlarsa heralde bizde av bayisi aracılığı ile aldık
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 26 Aralık 2014, 21:38:47 »
Arkadaşlar otarafı bilmem ama benim bildiğim kursu çevre orman müdürlüğü yapar ormana kaydını yaparsın belli bir sayıya ulaşır en son hatırladığım kadarı ile yetmiş falan bi parayı ziraat bankasına yatırırsın daha sonra kurs açılır ve kursa çağrılırsın  burdaki uygulama böyle
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.